Artificial Intelligence - هوش مصنوعی  
انجمن را در گوگل محبوب کنيد :

بازگشت   Artificial Intelligence - هوش مصنوعی > محاسبات نرم > سیستم های فازی (Fuzzy Systems)


 
تبليغات سايت
Iranian Association for the Advancement of Artificial Intelligence
ارسال تاپيک جديد  پاسخ
 
LinkBack ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قديمي ۰۳-۹-۱۳۹۲, ۱۲:۳۵ قبل از ظهر   #1 (لینک دائم)
عضو جدید
 
آواتار ENGINEERING_CIVIL
 
تاريخ عضويت: خرداد ۱۳۹۲
پست ها: 2
تشكرها: 2
0 تشكر در 0 پست
Exclamation مقالات هوش مصنوعي

مدتي قبل براي موضوعي كه به پيشنهاد همكارم بود و مربوط به رشته ديگري ميشد، تعدادي مقاله دانلود كردم كه در كنفرانس هاي داخلي چاپ شده بودن.وقتي مدلسازي هاي اين مقالات رو خودم انجام دادم متوجه شدم كه نويسنده هاي اين مقالات فقط به صرف داشتن يك سري داده، از شبكه عصبي يا فازي يا نوروفازي استفاده كردن و ظاهرا هم نتيجه خوبي گرفتن كه چاپ هم كردن. اولي رو كه مدل كردم اصلا overfitting داشت! با تعداد انگشت شمار دست هم همبستگي آموزش تقريبا 100 ميشد. اصلا پراكندگي داده ها رو از دور هم كه ميديد متوجه ميشدين اينا اصلا مناسب نيستن. تعدادشون هم خيلي كم بود كه جايي واسه validation data ‌نمي ذاشت. دومي كه تعداد مجهولاتش چند برابر تعداد معلومات بود! سومي كه سيستمش بايد با برون يابي طرح ميشد (بايد عددي پيش بيني ميشد كه اصلا هيچ كدوم از داده هاشو قبلا مدل نديده بود) كه نويسنده به اين مسئله توجه نكرده بود نتيجه شده بود يك مدلي كه نزديك 99 درصد پيش بينيش درسته در حالي كه مدل تمام عددا رو حفظ كرده بود.

اكثر مقالاتي كه داخل ايران چاپ ميشن (خصوصا رشته هايي كه مرتبط با مباحث هوش مصنوعي نيستند مثل مثلا مهندسي صنايع كه استاداش قطعا هوش مصنوعي نخوندن) به دليل بي توجهي و عدم آشنايي كامل داوران با اين مباحث چاپ شدند.

دليل گفتن اين مطلب اين بود كه بگم به هيچ عنوان براي تحقيقاتتون، پايان نامه و ... بر اساس يك مقاله داخلي نتيجه گيري نكنين و سعي كنيد در كنارش حتما از مقالات چند ژورنال معتبر هم استفاده كنين. چون مقاله اي كه داريد بر اساس اون، پروپوزال مينويسين يا كاري رو شروع مي كنين، شايد جزو همون مقالاتي باشه كه درست داوري نشدن.
ENGINEERING_CIVIL آفلاين است   پاسخ با نقل قول

  #ADS
نشان دهنده تبلیغات
تبليغگر
 
 
 
تاريخ عضويت: -
محل سكونت: -
سن: 2010
پست ها: -
 

نشان دهنده تبلیغات is online  
قديمي ۰۳-۹-۱۳۹۲, ۰۹:۵۵ قبل از ظهر   #2 (لینک دائم)
Super Moderator
 
آواتار raha_hakhamanesh
 
تاريخ عضويت: خرداد ۱۳۸۷
محل سكونت: دنیا
پست ها: 281
تشكرها: 28
253 تشكر در 147 پست
My Mood: Zodranj
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله engineering_civil نمايش پست
مدتي قبل براي موضوعي كه به پيشنهاد همكارم بود و مربوط به رشته ديگري ميشد، ...

با سلام و تشکر از اظهار نظری که فرمودید
بله تقریبا با شما هم عقیده هستم و در قریب به اتفاق موارد، فرمایش شما صحیح است اگر چه آرزوی قلبی خیلی ها این است که ان شاالله روزی برسد که کیفیت مقالات داخلی هم به کیفیت مقالات خارجی مان برسد ولی بعنوان چند پیشنهاد به عزیزانی که مطمئنا مدیران آینده این مملکت هستند عرض می کنم،

اول: همیشه مشورت و نظرسنجی باعث افزایش کیفیت کارمان می شود، لذا سعی کنیم در برگزاری کنفرانس های داخلی با همه افرادیکه مرتبط هستند بنوعی تعامل داشته باشیم حتی کاربران.

دوم: کیفیت را فدای کمیت نکنیم! مثال، لیست مقالات یکی از معتبرترین کنفرانس های اروپایی را میدیدم متوجه شدم تعداد مقالات سومین دوره آن (2001) فقط 14 مقاله است در حالیکه بیش از 200 مقاله برای آن ارسال شده بود. متاسفانه ما همیشه دوست داریم از کاه کوه بسازیم. بهتره در خصوص کنفرانس های علمی کمی توجه به کیفیت را بیشتر کنیم.

سوم: کنفرانس های خود را از مدل چینی به مدل کنفرانس های تخصصی ارتقا دهیم، قریب به اتفاق کنفرانس های ما عمومی هستند، مثلا کنفرانس انجمن کامپیوتر ایران که با بیش از یک هزار مقاله ثبت نامی (به جرات) یکی از بی کیفیت ترین کنفرانس هاست. سعی کنیم کنفرانس ها محدود به موضوع های تخصصی باشند و مثلا در کنفرانس سیستمهای فازی مقاله مدیریت دانش پذیرش نکنیم.

چهارم، ترجیحا تقلید از برگزاری کنفرانس های خارجی را کنار بگذاریم، اگر چه متن کار یکی است و ابزار (علم) هم یکی است ولی باید کنفرانس ها را بومی کرده و نیازها و مشکلات خودمان را جستجو کنیم، مجددا بعنوان مثال در یکی از کنفرانس ها مقاله بسیار تاپی چاپ شده بود که موضوع روز دنیا در ناسا بود ولی ما حتی ابتدایی ترین تجهیزات آن مقاله را هم نداشتیم! با این نگرش هم پژوهشگر متمایل به سمت نیازهای داخلی می شود و هم معضلات داخلی برطرف می شوند.

پنجم، کمیته برگزاری وعلمی کنفرانس، دوستان اگر خوب توجه کنند می بینند ما تقریبا پنج، شش تا کنفرانس خوب در کامپیوتر- هوش داریم که کمیته برگزاری اونها رو اغلب تعداد خاصی تشکیل می دهند! قصد جسارت به هیچیک از اساتید عزیز را ندارم ولی این موضوع جنبه مضحکه دیگران خواهد بود چطور می شود که یک نفر هم در کنفرانس رمز، هم بینایی ماشین، هم سیستم های فازی و ... عضو کمیته علمی باشد! این یعنی ما چهار تا استاد قدیمی شناخته شده (احتمالا بروز نشده) در دانشگاهها داریم و مدام به اسم آنها تکیه می کنیم! من نمی دانم کجا و چه کسانی تا به حال شده به اساتید جوان اعتماد کرده باشند و ضرر دیده باشند! من بعضا صفحات شخصی برخی اساتید جوان ایرانی را که می بینم متوجه می شوم کار آنها فوق العاده است در حالیکه اصلا شناخته شده نیستند بعنوان مثال یک استادی که در دانشگاه نوشیروانی بابل مشغول هستند؛ حقیقتا نام این دانشگاه چندان همه گیر و شناخته شده نیست چه برسد به استادش، ولی کارهای یکی از اساتیدش را که من می دیدم متوجه شدم به مراتب از اساتید مشترک الاسم کنفرانس های ایرانی با سوادتر و بروزتر هستند/

امیدوارم این پنج رهنمود را که نتیجه تجربه چند سال همکاریم در ایران و خارج از ایران است به گوش برگزار کنندگان کنفرانس ها و همینطور ژورنال های داخلی برسد و کمی در چشم اندازهایشان پارامترهای علمی را لحاظ کنند.
به امید خدا

همچنین اینکه به دانشگاه و موسسات هم توصیه می کنم، امروز دیگر دانشجویان ما آنقدر واقع بین شده اند که تشخیص دهند برگزاری یک کنفرانس جنبه تبلیغات برای آن دانشگاه، شخص، شهر و غیره را دارد یا زمینه علمی دارد باید با هدف برگزاری یک نشست علمی، بسوی توسعه مشکلات (بومی) کشوری رفت.

و بالاخره به پژوهشگران هم توصیه می کنم،
- اگر قرار است پژوهش کنید استانداردهای پژوهش را رعایت کنید و ابتدا آنها را یاد بگیرید،
- بدانید دیتاست ها معروف کدامند، و مشکلات چالش برانگیزشان چیست؟
- روش های روز دنیا را مطالعه کنید، از توجه و ارجاع به بیشتر (98%) مقالات چینی صرفنظر کنید!
- اعتبار یک مقاله را از کنفرانس آن شناسایی کنید
- کنفرانس ها و ژورنالهای معتبر مرتبط با گرایش خود را شناسایی کرده و فقط مقالات آنها را بخوانید و فقط برای آنها مقاله بفرستید
- از شرکت در کنفرانس هایی که کمیته علمی آن را افراد غیر متخصص تشکیل می دهند خودداری کنید
- در انجمن های تخصصی و دقیقا مرتبط با گرایش خود عضو شوید و تعامل داشته باشید مثلا انجمن بینایی ماشین و پردازش تصویر ایران
- اساتید جوان در کنفرانس های داخلی فعال تر باشند و اجازه دهند اساتید قدیمی کم کم جای خود را به آنها بدهند

موفق و سربلند باشید
__________________
.
.
.
برای تشکر دکمه مخصوص وجود دارد لطفا پست هرز ایجاد نکنید
.
.
اینقدر از دسترسی نداشتن به مقاله شیون نکنید

مقالات انگلیسی: ایران سای (ISI, IEEE, ACM)
مقالات فارسی: سیویلیکا (کنفرانس داخلی)
مقالات فارسی: مگ ایران (ژورنالهای داخلی)
raha_hakhamanesh آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از raha_hakhamanesh تشكر كرده اند:
ENGINEERING_CIVIL (۰۳-۹-۱۳۹۲), nahali (۰۷-۲۹-۱۳۹۲), the-light (۰۳-۱۱-۱۳۹۲)
پاسخ



كاربران در حال ديدن تاپيک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 

قوانين ارسال
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال




زمان محلي شما با تنظيم GMT +3.5 هم اکنون ۰۴:۵۹ بعد از ظهر ميباشد.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0 ©2007, Crawlability, Inc.

Teach and Learn at Hexib | Sponsored by www.Syavash.com and Product In Review

استفاده از مطالب انجمن در سایر سایت ها، تنها با ذکر انجمن هوش مصنوعي به عنوان منبع و لینک مستقیم به خود مطلب مجاز است

Inactive Reminders By Icora Web Design