Artificial Intelligence - هوش مصنوعی  
انجمن را در گوگل محبوب کنيد :

بازگشت   Artificial Intelligence - هوش مصنوعی > متفرقه > نرم افزار MATLAB


 

تبليغات سايت
Iranian Association for the Advancement of Artificial Intelligence
ارسال تاپيک جديد  پاسخ
 
LinkBack ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قديمي ۰۲-۴-۱۳۹۰, ۰۹:۳۱ بعد از ظهر   #11 (لینک دائم)
Active users
 
آواتار ayfer.a11
 
تاريخ عضويت: اسفند ۱۳۸۸
محل سكونت: (Azarbaycan(tabriz
پست ها: 76
تشكرها: 428
191 تشكر در 57 پست
My Mood: Mehrabon
ارسال پيغام Yahoo به ayfer.a11
پيش فرض

کانولوشن وهمبستگی دوبعدی

محاسبه همبستگی و کانولوشن در Matlab با تابع imfilter انجام می گیرد.

كد:
g= imfilter(f, w, filtering_mode, boundary_options, size_options)
f تصویر ورودی ، w فیلتر و g تصویر خروجی است.



كد:
f= imread('cameraman.tif');
w=zeros(31);
w(16,16)=1;
g1=imfilter(f,w,'corr','replicate','full');
g2=imfilter(f,w,'corr','symmetric','full');
g3=imfilter(f,w,'corr','circular','full');
figure(1);imshow(g1,[])
figure(2);imshow(g2,[])
figure(3);imshow(g3,[])
اگر تمام عناصر فیلتر یک باشند، فیلتر عمل میانگین گیری انجام می دهد که میتواند برای حذف نویز استفاده گردد. این عمل باعث تار شدن (blurring) تصویر می گردد.



كد:
f= imread('cameraman.tif');
fn=imnoise(f,'gaussian');
w=ones(3)/9;
g=imfilter(fn,w);
subplot(2,2,1);imshow(f);title('Original Image');
subplot(2,2,2);imshow(fn);title('Noisy Image');
subplot(2,2,3);imshow(g);title(‘Smoothing Image');
در محیط Matlab می توان ماسک تعدادی از فیلترهای خطی از پیش تعریف شده را با دستور fspecialبه دست آورد:
کد:
كد:
W=fspecial(‘type’,parameters)
که type نوع فیلتر و parameters مشخصات فیلتر را تعیین میکنند.
انواع فیلترهای قابل تعریف در تابع فوق عبارتند از:

كد:
average' averaging filter
'disk' circular averaging filter
'gaussian' Gaussian lowpass filter
'laplacian' filter approximating the 2-D Laplacian operator
'log' Laplacian of Gaussian filter
'motion' motion filter
'prewitt' Prewitt horizontal edge-emphasizing filter
'sobel' Sobel horizontal edge-emphasizing filter
'unsharp' unsharp contrast enhancement filter
__________________
با خدا باش وپادشاهی کن ..... بی خدا باش وهر چه خواهی کن...!

------


من بیر ایران توركو و ایران آذربایجانیندا یاشیان آدلی سانلی و ایرانا بویوك آدلار قازانان بیر توركم....!!
و ایفتیخاریم بودور تورک قیزیام


URMU LAKE IS THIRSTY


ayfer.a11 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از ayfer.a11 تشكر كرده اند:
en_ahmad (۰۶-۱۴-۱۳۹۰), mary92 (۱۱-۱۲-۱۳۹۲), samaneh1390 (۰۹-۸-۱۳۹۰)

  #ADS
نشان دهنده تبلیغات
تبليغگر
 
 
 
تاريخ عضويت: -
محل سكونت: -
سن: 2010
پست ها: -
 

نشان دهنده تبلیغات is online  
قديمي ۰۲-۱۶-۱۳۹۰, ۰۹:۰۲ قبل از ظهر   #12 (لینک دائم)
عضو جدید
 
آواتار amirno
 
تاريخ عضويت: آذر ۱۳۸۷
پست ها: 1
تشكرها: 0
0 تشكر در 0 پست
پيش فرض

سایت برای آموزش توابع متلب
Matlab Lecture 10
http://www.aquaphoenix.com/lecture
amirno آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي ۰۲-۱۶-۱۳۹۰, ۰۵:۳۵ بعد از ظهر   #13 (لینک دائم)
عضو جدید
 
آواتار monir8
 
تاريخ عضويت: ارديبهشت ۱۳۹۰
پست ها: 1
تشكرها: 0
0 تشكر در 0 پست
پيش فرض

سلام
برنامه شناسایی اشکال در تصویر در برنامه متلب را می خواهم
خواهش می کنم برایم بفرستید
monir8 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي ۰۵-۲۵-۱۳۹۰, ۰۹:۵۸ قبل از ظهر   #14 (لینک دائم)
عضو جدید
 
آواتار 8818307018
 
تاريخ عضويت: فروردين ۱۳۸۹
پست ها: 1
تشكرها: 0
0 تشكر در 0 پست
پيش فرض

با سلام و خسته نباشيد
من براي پروژه پايانيم به يك مطلب برخوردم كه معني آن را نمي فهمم.اگه ممكنه مرا ياري كنيد.عين جمله زير را دارم براي پياده سازي اگه ميشه بگيد پياده سازيش چطوريه؟
ممنون از لطفتون
تعیین درجه لبه μmn'در موقعیت(m,n)
ساده ترین راه برای تعیین آشکارساز لبه فازی،تعیین تابع عضویت مناسبμmn' برای هرپیکسلxmn درموقعیت(m,n)با مجاورت یک پنجره موقتی W×W W(m,n) را در پنجره W×W بگذارید،به طوری که xmn در مرکز پیکسل باشد.
مکمل فازی را استفاده کنید.
8818307018 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي ۰۹-۹-۱۳۹۰, ۱۰:۰۱ قبل از ظهر   #15 (لینک دائم)
Active users
 
آواتار ayfer.a11
 
تاريخ عضويت: اسفند ۱۳۸۸
محل سكونت: (Azarbaycan(tabriz
پست ها: 76
تشكرها: 428
191 تشكر در 57 پست
My Mood: Mehrabon
ارسال پيغام Yahoo به ayfer.a11
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله samaneh1390 نمايش پست
سلام .من یه سوال خیلی فوری داشتم.
من با وارد کردن تصویر تو متلب مشکل دارم ممکنه راهنماییم کنین؟
من توی مسیرهایی که توسط path مشاهده کردم عکس مورد نظرک را گذاشتم و دستور را در متلب به صورت ;('a=imread('YAZD.JPEG','JPEG
ولی خطای Error using ==> imread at 414
File "YAZD.JPEG" does not exist.
میده
سلام دوست عزیز
دستوری که شما نوشتین اشتباه هست. مثلا من تو درایو F یه تصویربه نام image دارم اون رو با دستور زیر تو متلب فراخوانی میکنم.

كد:
pic=imread('F:\images.jpg');
اگه بازم مشکلی بود بگین.
__________________
با خدا باش وپادشاهی کن ..... بی خدا باش وهر چه خواهی کن...!

------


من بیر ایران توركو و ایران آذربایجانیندا یاشیان آدلی سانلی و ایرانا بویوك آدلار قازانان بیر توركم....!!
و ایفتیخاریم بودور تورک قیزیام


URMU LAKE IS THIRSTY


ayfer.a11 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از ayfer.a11 تشكر كرده است:
samaneh1390 (۰۹-۹-۱۳۹۰)
قديمي ۰۹-۹-۱۳۹۰, ۱۰:۴۹ قبل از ظهر   #16 (لینک دائم)
عضو جدید
 
آواتار masoud_90
 
تاريخ عضويت: آذر ۱۳۹۰
پست ها: 1
تشكرها: 0
0 تشكر در 0 پست
پيش فرض

با عرض سلام به دوستان
یک سوال دارم.چطوری می تونم یه آرایه از عکس ها داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم کسی کمک کنه باتشکر
masoud_90 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي ۰۹-۹-۱۳۹۰, ۰۹:۱۹ بعد از ظهر   #17 (لینک دائم)
Active users
 
آواتار ayfer.a11
 
تاريخ عضويت: اسفند ۱۳۸۸
محل سكونت: (Azarbaycan(tabriz
پست ها: 76
تشكرها: 428
191 تشكر در 57 پست
My Mood: Mehrabon
ارسال پيغام Yahoo به ayfer.a11
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله samaneh1390 نمايش پست
سلام.ممنون.از خدا بهترین چیزها را به خاطر راهنماییتون براتون میخوام.
من میخوام روش متعادل سازی هیستوگرام را در نرم افزار matlab پیاده سازی کنم و سپس تصویر داده شده را به عنوان ورودی به تابع پیاده سازی شده بدهم. میشه راهنماییم کنین.
باید از دستور histeq استفاده کنم؟
سلام، خواهش میکنم.
بله برای متعادل سازی هیستوگرام که یکی از روش های بهبود کیفیت تصویر می باشد از تابع histeq استفاده میکنند.
__________________
با خدا باش وپادشاهی کن ..... بی خدا باش وهر چه خواهی کن...!

------


من بیر ایران توركو و ایران آذربایجانیندا یاشیان آدلی سانلی و ایرانا بویوك آدلار قازانان بیر توركم....!!
و ایفتیخاریم بودور تورک قیزیام


URMU LAKE IS THIRSTY


ayfer.a11 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از ayfer.a11 تشكر كرده است:
samaneh1390 (۰۹-۹-۱۳۹۰)
قديمي ۰۹-۹-۱۳۹۰, ۰۹:۲۱ بعد از ظهر   #18 (لینک دائم)
Active users
 
آواتار ayfer.a11
 
تاريخ عضويت: اسفند ۱۳۸۸
محل سكونت: (Azarbaycan(tabriz
پست ها: 76
تشكرها: 428
191 تشكر در 57 پست
My Mood: Mehrabon
ارسال پيغام Yahoo به ayfer.a11
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله masoud_90 نمايش پست
با عرض سلام به دوستان
یک سوال دارم.چطوری می تونم یه آرایه از عکس ها داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم کسی کمک کنه باتشکر
سلام
میشه بیشتر توضیح بدین چی میخواین؟
__________________
با خدا باش وپادشاهی کن ..... بی خدا باش وهر چه خواهی کن...!

------


من بیر ایران توركو و ایران آذربایجانیندا یاشیان آدلی سانلی و ایرانا بویوك آدلار قازانان بیر توركم....!!
و ایفتیخاریم بودور تورک قیزیام


URMU LAKE IS THIRSTY


ayfer.a11 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي ۰۱-۱۱-۱۳۹۱, ۱۲:۱۹ بعد از ظهر   #19 (لینک دائم)
عضو جدید
 
آواتار SHANTIYA
 
تاريخ عضويت: بهمن ۱۳۹۰
پست ها: 2
تشكرها: 0
0 تشكر در 0 پست
پيش فرض

سلام پسورد فایلاتون رو نمیتونم پیدا کنم
SHANTIYA آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي ۰۱-۱۶-۱۳۹۱, ۰۶:۵۱ بعد از ظهر   #20 (لینک دائم)
عضو جدید
 
آواتار hassanpour_201
 
تاريخ عضويت: فروردين ۱۳۹۱
پست ها: 7
تشكرها: 72
11 تشكر در 5 پست
My Mood: Khonsard
پيش فرض

ممنون عالی بود
hassanpour_201 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

Tags
پردازش،تصویر



كاربران در حال ديدن تاپيک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال




زمان محلي شما با تنظيم GMT +3.5 هم اکنون ۰۵:۴۳ بعد از ظهر ميباشد.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0 ©2007, Crawlability, Inc.

Teach and Learn at Hexib | Sponsored by www.Syavash.com and Product In Review

استفاده از مطالب انجمن در سایر سایت ها، تنها با ذکر انجمن هوش مصنوعي به عنوان منبع و لینک مستقیم به خود مطلب مجاز است

Inactive Reminders By Icora Web Design