Artificial Intelligence - هوش مصنوعی  
انجمن را در گوگل محبوب کنيد :

بازگشت   Artificial Intelligence - هوش مصنوعی > مقدمات هوش مصنوعی > حل مسائل معروف هوش مصنوعي


 
Artificial:
تبليغات سايت
مقالات و پروژه های هوش مصنوعی
تبلیغات
فرادرس

فیلم های آموزشی
ژنتیک و محاسبات تکاملی
فیلم های آموزشی
شبکه عصبی مصنوعی
فیلم های آموزشی
الگوریتم های فراابتکاری
فیلم های آموزشی
داده کاوی
فیلم های آموزشی
سیستم های فازی
فیلم های آموزشی
آموزش متلب
آموزش الگوریتم TLBO آموزش شبکه عصبی مصنوعی آموزش الگوریتم کرم شب تاب آموزش داده کاوی در متلب آموزش سیستم های فازی آموزش برنامه نویسی متلب
آموزش الگوریتم PSO آموزش شبکه عصبی گازی آموزش الگوریتم مورچگان آموزش آمار و داده کاوی آموزش استنتاج فازی در متلب آموزش رابط گرافیکی در متلب
آموزش ترکیب ژنتیک و PSO آموزش شبکه عصبی رقابتی آموزش الگوریتم علف هرز آموزش وب کاوی آموزش خوشه بندی آموزش شبیه سازی با سیمولینک
آموزش الگوریتم BBO آموزش شبکه عصبی MLP آموزش الگوریتم جهش قورباغه آموزش داده کاوی RapidMiner آموزش نگارش آکادمیک آموزش تحلیل آماری در متلب
آموزش الگوریتم فرهنگی آموزش شبکه عصبی RBF آموزش الگوریتم کرم شب تاب آموزش مبانی داده کاوی تنظیم ضرایب PID در متلب آموزش واقعیت مجازی در متلب
آموزش انتخاب ویژگی آموزش شبکه عصبی LVQ آموزش الگوریتم زنبور ها آموزش کاهش تعداد رنگ تحلیل پوششی داده ها در متلب آموزش محاسبات نمادین در متلب
آموزش الگوریتم ژنتیک آموزش شبکه عصبی GMDH آموزش کلونی زنبور مصنوعی آموزش کاهش ابعاد سیستم فازی عصبی ANFIS آموزش زبان C
الگوریتم رقابت استعماری شبکه عصبی با نروسولوشن آموزش الگوریتم ژنتیک کاوش قواعد وابستگی بهینه سازی مقید در متلب آموزش زبان C++
Iranian Association for the Advancement of Artificial Intelligence
ارسال تاپيک جديد  پاسخ
 
LinkBack ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قديمي ۱۰-۱۱-۱۳۸۸, ۰۲:۳۸ بعد از ظهر   #1 (لینک دائم)
Administrator
 
آواتار Astaraki
 
تاريخ عضويت: خرداد ۱۳۸۷
محل سكونت: تهران-کرج!
پست ها: 3,466
تشكرها: 754
16,234 تشكر در 3,125 پست
My Mood: Mehrabon
ارسال پيغام Yahoo به Astaraki
Arrow حل معماي 8 (8puzzle) به روش هاي مختلف

حل معماي 8 (پازل 8 ) به روش هاي مختلف

صورت مسئله:

اين مسئله جورچين اعداد است!
معمای 8 شامل یک صفحه 3×3 با 8 مربع شماره دار است. همه شما با این معما آشنا هستید. نکته مهم این است که به جای اینکه بگوییم «مربع شماره 4 را به داخل فضای خالی حرکت بده» بهتر است بگوییم «فضای خالی جایش را با مربع سمت چپش عوض کند.»


شکل 1-1


شکل 1-2

فرموله سازی
عملگر ها : فضای خالی به سمت بالا، پایین، چپ و يا راست حرکت می کند.
آزمون هدف : آیا با شکل 1-2 مطابقت دارد؟
هزینه مسیر : هر قدم ارزش 1 دارد. بنابراین هزینه مسیر همان طول مسیر است.

معمای 8 متعلق به خانواده Sliding-block Puzzles است. این کلاس عمومی به عنوان NP-complete شناخته می شود.

;;;;;;;;;;;;;;;

سورس بازي پازل به 4 زبان

C#.Net

vb.net

++C

و به زبان VB
فايل ضميمه
نوع فايل: pdf 8puzzle.pdf (93.3 كيلو بايت, 6654 نمايش)
نوع فايل: zip MiniPuzzle.zip (56.0 كيلو بايت, 4137 نمايش)
نوع فايل: zip Puzzle-in-VB.zip (11.1 كيلو بايت, 2404 نمايش)
نوع فايل: zip pazzel.zip (943 بايت, 327 نمايش)
نوع فايل: zip Puzzle_Game_1.zip (19.5 كيلو بايت, 305 نمايش)
Astaraki آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از Astaraki تشكر كرده اند:
astronomer (۰۷-۱۷-۱۳۹۲), ava2300 (۰۹-۱۱-۱۳۹۰), AVGHH (۱۲-۷-۱۳۸۹), behrooz.l (۰۱-۲۱-۱۳۹۳), djmorteza (۰۲-۲۹-۱۳۹۲), ehsan_teimouri (۰۲-۵-۱۳۹۲), elit (۰۷-۲۳-۱۳۹۱), engineer zahra (۰۲-۱۸-۱۳۹۰), green_Dream (۱۱-۲۲-۱۳۸۸), heideri69 (۰۹-۱۱-۱۳۹۲), hera (۱۰-۲۳-۱۳۹۲), invisable (۰۷-۲۲-۱۳۹۱), jiji2663 (۰۱-۹-۱۳۹۰), keeper (۰۱-۱۷-۱۳۹۲), khodesh (۰۹-۹-۱۳۸۹), moj_asghary (۰۴-۱۱-۱۳۸۹), n4d3r (۱۲-۱۶-۱۳۸۹), nasersalehiazar (۰۸-۲۴-۱۳۸۹), pincode (۰۸-۴-۱۳۹۲), queen2010 (۰۱-۳۱-۱۳۹۰), r3d.w0rm (۰۶-۹-۱۳۹۲), s4m (۰۸-۲۶-۱۳۸۹), saber187518 (۱۱-۱۰-۱۳۹۰), Sahebi (۰۱-۱۱-۱۳۸۹), samane_89 (۱۱-۲۴-۱۳۸۹), snowy_ night (۱۲-۲۵-۱۳۸۸), sorayadaniali (۰۸-۲۷-۱۳۹۳), srf (۰۲-۲۴-۱۳۹۰), taha6633 (۰۹-۸-۱۳۹۰), وجیهه نصر (۰۸-۷-۱۳۹۲), venus10 (۱۲-۲۵-۱۳۸۹), voice (۰۸-۴-۱۳۹۲), ziba_kb (۰۹-۱۵-۱۳۹۳)

قديمي ۱۰-۱۱-۱۳۸۸, ۰۲:۵۳ بعد از ظهر   #2 (لینک دائم)
Administrator
 
آواتار Astaraki
 
تاريخ عضويت: خرداد ۱۳۸۷
محل سكونت: تهران-کرج!
پست ها: 3,466
تشكرها: 754
16,234 تشكر در 3,125 پست
My Mood: Mehrabon
ارسال پيغام Yahoo به Astaraki
Wink

در pdf هاي زير اين مسئله به روش A* حل شده
فايل ضميمه
نوع فايل: rar 8-Puzzle.rar (62.4 كيلو بايت, 4395 نمايش)
Astaraki آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از Astaraki تشكر كرده اند:
astronomer (۰۷-۱۷-۱۳۹۲), AVGHH (۱۲-۷-۱۳۸۹), Di4mond_65 (۱۰-۱۱-۱۳۸۸), ehsan_teimouri (۰۲-۵-۱۳۹۲), elit (۰۷-۲۳-۱۳۹۱), engineer zahra (۰۲-۱۸-۱۳۹۰), green_Dream (۱۱-۲۲-۱۳۸۸), H20 (۱۲-۱۸-۱۳۸۹), invisable (۰۷-۲۲-۱۳۹۱), jiji2663 (۰۱-۹-۱۳۹۰), khokho (۰۱-۲۱-۱۳۹۰), mardin200 (۱۰-۱۱-۱۳۸۸), niloo_net (۱۱-۴-۱۳۸۸), saber rezapoor (۰۳-۱۸-۱۳۸۹), sadiram (۰۱-۲۵-۱۳۹۰), Sahebi (۰۱-۱۱-۱۳۸۹), samane_89 (۱۲-۲۸-۱۳۸۹), snowy_ night (۱۲-۲۵-۱۳۸۸), sorayadaniali (۰۸-۲۷-۱۳۹۳), termehtala (۰۵-۱-۱۳۹۰), نهال شمس (۰۲-۲۹-۱۳۹۰), وجیهه نصر (۰۸-۷-۱۳۹۲), voice (۰۸-۴-۱۳۹۲)
قديمي ۱۰-۱۱-۱۳۸۸, ۰۵:۱۹ بعد از ظهر   #3 (لینک دائم)
Active users
 
آواتار maskofgod
 
تاريخ عضويت: آذر ۱۳۸۸
محل سكونت: اهواز
پست ها: 9
تشكرها: 1
33 تشكر در 7 پست
My Mood: Khonsard
ارسال پيغام Yahoo به maskofgod
Arrow برنامه من . . .

معمای هشت | ::وبلاگی برای تمام فصول::

در اینجا سورس برنامه رو به زبان دلفی قرار دادم.
انشالله مثمر ثمر واقع بشه
فايل ضميمه
نوع فايل: zip Moamaye-Hasht.zip (221.1 كيلو بايت, 383 نمايش)
maskofgod آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از maskofgod تشكر كرده اند:
andr0meda (۰۳-۳-۱۳۹۰), arameshn (۱۲-۹-۱۳۸۹), Astaraki (۱۰-۱۱-۱۳۸۸), AVGHH (۱۲-۷-۱۳۸۹), ayfer.a11 (۰۸-۴-۱۳۹۰), Di4mond_65 (۱۰-۱۱-۱۳۸۸), green_Dream (۱۲-۶-۱۳۸۸), hosseintalebi (۰۱-۲۰-۱۳۹۱), invisable (۰۷-۲۲-۱۳۹۱), khokho (۰۱-۲۱-۱۳۹۰), mardin200 (۱۰-۱۱-۱۳۸۸), n4d3r (۱۲-۱۶-۱۳۸۹), roorast (۰۳-۲۵-۱۳۸۹), saber rezapoor (۰۳-۱۸-۱۳۸۹), Sahebi (۰۱-۱۱-۱۳۸۹), snowy_ night (۱۲-۲۵-۱۳۸۸), وجیهه نصر (۰۸-۷-۱۳۹۲), voice (۰۸-۴-۱۳۹۲), ذوالفقاری (۱۰-۴-۱۳۸۹)
قديمي ۱۲-۲۵-۱۳۸۸, ۱۱:۵۴ قبل از ظهر   #4 (لینک دائم)
Administrator
 
آواتار Astaraki
 
تاريخ عضويت: خرداد ۱۳۸۷
محل سكونت: تهران-کرج!
پست ها: 3,466
تشكرها: 754
16,234 تشكر در 3,125 پست
My Mood: Mehrabon
ارسال پيغام Yahoo به Astaraki
Wink معماي 8 به سي پلاس پلاس

8puzzle.cpp

كد:
#include <iostream>
#include <algorithm>
#include <string>
#include <sstream>
#include <list>


typedef char puzzle_t[3][3];

puzzle_t _puzzle_start = { {1, 2, 3},
			   {4, 5, 6},
			   {7, 8, 0} 
			};
puzzle_t _puzzle_stop =	{  {1, 2, 3},
			   {4, 0, 5},
			   {6, 7, 8}
			};
struct	context_t {
	std::list<puzzle_t*> abort_states;
	std::list<std::string> solution;
	int max_depth;
};


std::ostream& operator<<(std::ostream &s, const puzzle_t &p)
{
	for (int y=0; y<3; ++y)	{
		for (int x=0; x<3; ++x)	{
			s << (int)p[y][x] << " ";
		}
		s << std::endl;
	}
	return s;
}

bool solver_rec(puzzle_t& start, const puzzle_t& stop, int y0, int x0, int depth, context_t &ctx)
{
	// enough CPU cycles wasted
	if (depth >= ctx.max_depth) return false;

	// is the actual start a abort state?
	for (std::list<puzzle_t*>::iterator it = ctx.abort_states.begin(); it != ctx.abort_states.end(); ++it)	{
		bool abort = true;
		for (int y=0; y<3; ++y)	{
			for (int x=0; x<3; ++x)	{
				if (start[y][x] != (**it)[y][x]) abort=false;
			}
		}
		// this state will be checked by on of the parents, anyhow
		if (abort)	{
			return false;
		}
	}
	
	// are we done?
	bool done = true;
	for (int yy=0; yy<3; ++yy)	{
		for (int xx=0; xx<3; ++xx)	{
			if (start[yy][xx] != stop[yy][xx]) done= false;
		}
	}
	if (done) return true;

	// add this state to the list of abort states
	// it safe to push_front an stack objectpointer 
	// as we remove it again before stack is unwinded
	// or never ever touch it again
	puzzle_t p;
	memcpy(p, start, sizeof(p));
	ctx.abort_states.push_front(&p);

	for (int yy=0; yy<3; ++yy)	{
		for (int xx=0; xx<3; ++xx)	{
			// if the move is possible, take it
			if (((yy+1 == y0) || (yy-1 == y0)) && (xx == x0))	{
				std::swap(start[yy][xx], start[y0][xx]);
				if (solver_rec(start, stop, yy, x0, depth+1, ctx))	{
					std::stringstream s;
					s << depth << ". tile  " << yy << "/" << x0;
					ctx.solution.push_back(s.str());
					return true;
				}
				std::swap(start[yy][xx], start[y0][xx]);
			}
			if (((xx+1 == x0) || (xx-1 == x0)) && (yy == y0))	{
				std::swap(start[yy][x0], start[yy][xx]);
				if (solver_rec(start, stop, y0, xx, depth+1, ctx))	{
					std::stringstream s;
					s << depth << ". tile " << y0 << "/" << xx;
					ctx.solution.push_back(s.str());
					return true;
				}
				std::swap(start[yy][x0], start[yy][xx]);
			}
		}
	}
	// remove the abort state
	ctx.abort_states.pop_front();
	return false;
};

bool solver(puzzle_t& start, const puzzle_t& stop, int max_depth)	
{
	context_t ctx;
	
	// search for the 0 element
	int y0=-1, x0=-1;
	for (int y=0; y<3; ++y)	{
		for (int x=0; x<3; ++x)	{
			if (start[y][x] == 0) {
				y0 = y;
				x0 = x;
				break;
			}
		}
	}
	assert(y0 != -1);
	assert(x0 != -1);
	// breath first search, assures that a shortest solution is found
	for (ctx.max_depth=0; ctx.max_depth<max_depth; ++(ctx.max_depth))	{
		if (solver_rec(start, stop, y0, x0, 1, ctx))	{
			std::cout << "---SOLUTION---" << std::endl;
			for (std::list<std::string>::reverse_iterator it = ctx.solution.rbegin(); it != ctx.solution.rend(); ++it)	{
				std::cout << *it << std::endl;
			}
			return true;
		}
	}
	return false;
}

int main(int argc, char**argv)	
{
	// 3 argument == max_depth
	if (!solver(_puzzle_start, _puzzle_stop, 20))	{
		std::cout << "--- NO SOLUTION ---" << std::endl;
	}
	return 0;
}

يک سورس ديگر به c++
فايل ضميمه
نوع فايل: zip 8puzzle.zip (4.6 كيلو بايت, 330 نمايش)
Astaraki آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از Astaraki تشكر كرده اند:
astronomer (۰۷-۱۷-۱۳۹۲), AVGHH (۱۲-۷-۱۳۸۹), ayfer.a11 (۰۸-۴-۱۳۹۰), daneshjo (۱۲-۲۶-۱۳۸۸), delsa s (۰۸-۲-۱۳۹۲), djmorteza (۰۲-۲۹-۱۳۹۲), ehsan_teimouri (۰۲-۵-۱۳۹۲), elit (۰۷-۲۳-۱۳۹۱), khodesh (۰۹-۹-۱۳۸۹), khokho (۰۱-۲۱-۱۳۹۰), s4m (۰۸-۲۶-۱۳۸۹), Sahebi (۰۱-۱۱-۱۳۸۹), samane_89 (۱۲-۲۸-۱۳۸۹), snowy_ night (۱۲-۲۵-۱۳۸۸), sorayadaniali (۰۸-۲۷-۱۳۹۳), وجیهه نصر (۰۸-۷-۱۳۹۲), voice (۰۸-۴-۱۳۹۲), zari11368 (۱۲-۱۷-۱۳۹۰)
قديمي ۱۲-۲۵-۱۳۸۸, ۱۲:۰۶ بعد از ظهر   #5 (لینک دائم)
Administrator
 
آواتار Astaraki
 
تاريخ عضويت: خرداد ۱۳۸۷
محل سكونت: تهران-کرج!
پست ها: 3,466
تشكرها: 754
16,234 تشكر در 3,125 پست
My Mood: Mehrabon
ارسال پيغام Yahoo به Astaraki
Cool برنامه معمای 8 (پازل 8)


كد:
#include
#include
#include
#include
#include

#define TRUE 1
#define FALSE 0

unsigned int a,b,c,d,e,f,g,h;
void main(void)
{
 unsigned char chk_crash(unsigned char,unsigned char,unsigned char);
 void draw_puzzle(void);
 clrscr();
 for (a=1;a<=8;a++);
  for (b=1;b<=8;b++);
   if (chk_crash(a,b,1))
     for (c=1;c<=8;c++)
      if ((chk_crash(c,b,1)) && (chk_crash(c,a,2)))
       for (d=1;d<=8;d++)
    if ((chk_crash(d,c,1)) && (chk_crash(d,b,2)) && (chk_crash(d,a,3)))
     for(e=1;e<=8;e++)
      if  ((chk_crash(e,d,1)) && (chk_crash(e,c,2)) && (chk_crash(e,b,3)) && (chk_crash(e,a,4)))
       for (f=1;f<=8;f++)
        if ((chk_crash(f,e,1)) && (chk_crash(f,d,2)) && (chk_crash(f,c,3)) && (chk_crash(f,b,4)) && (chk_crash(f,a,5)))
         for (g=1;g<=8;g++)
          if ((chk_crash(g,f,1)) && (chk_crash(g,e,2)) && (chk_crash(g,d,3)) && (chk_crash(g,c,4)) && (chk_crash(g,b,5)) && (chk_crash(g,a,6)))
           for (h=1;h<=8;h++)
        if ((chk_crash(h,g,1)) && (chk_crash(h,f,2)) && (chk_crash(h,e,3)) && (chk_crash(h,d,4)) && (chk_crash(h,c,5)) && (chk_crash(h,b,6)) && (chk_crash(h,a,7)))
        {
        draw_puzzle();
        getch();
        }
          getch();
 }
 unsigned char chk_crash(unsigned char i,unsigned char j,unsigned char d)
  {
   if ((i==j) || (abs(i-j)==d))
    return(FALSE);
   else
    return(TRUE);
  }
  void draw_puzzle(void)
  {
   unsigned char a1,b1,a2,b2,i,v;
   clrscr();
   for (a1=1;a1<=16;a1++)
    for (b1=18;b<=65;b1++)
     {
      gotoxy(b1,a1+d);
      a2=(a1-1)/2+1;
      b2=(b1-18)/6+1;
      if (((a2+b2)%2)==0)
       textcolor(11);
      else
       textcolor(1);
      cprintf("A\0");
      for (i=0;i<8;i++)
       {
    switch(i)
     {
      case 0:{v=a;break;}
      case 1:{v=b;break;}
      case 2:{v=c;break;}
      case 3:{v=d;break;}
      case 4:{v=e;break;}
      case 5:{v=f;break;}
      case 6:{v=g;break;}
      case 7:{v=h;break;}
     }
       gotoxy(15+6*v,5+i*2);
       cprintf("*\0");
       }
}
}
Astaraki آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از Astaraki تشكر كرده اند:
astronomer (۰۷-۱۷-۱۳۹۲), ayfer.a11 (۰۸-۴-۱۳۹۰), delsa s (۰۸-۲-۱۳۹۲), elit (۰۷-۲۳-۱۳۹۱), Goback (۰۵-۲۱-۱۳۸۹), khokho (۰۱-۲۱-۱۳۹۰), norozi_a_2007 (۰۳-۱۷-۱۳۹۱), pincode (۰۸-۴-۱۳۹۲), rouhallah (۱۲-۲۹-۱۳۸۸), Sahebi (۰۱-۱۱-۱۳۸۹), samane_89 (۱۲-۲۸-۱۳۸۹), وجیهه نصر (۰۸-۷-۱۳۹۲), voice (۰۸-۴-۱۳۹۲), zari11368 (۱۲-۱۷-۱۳۹۰)
قديمي ۱۲-۲۵-۱۳۸۸, ۱۲:۳۲ بعد از ظهر   #6 (لینک دائم)
Administrator
 
آواتار Astaraki
 
تاريخ عضويت: خرداد ۱۳۸۷
محل سكونت: تهران-کرج!
پست ها: 3,466
تشكرها: 754
16,234 تشكر در 3,125 پست
My Mood: Mehrabon
ارسال پيغام Yahoo به Astaraki
Cool

حالت خطی
8puzzle


كد:
#include <iostream>
#include <fstream>
#include <string>
#include <ctime>
#include <map>
#include <queue>
using namespace std;
map <string , int> m;
queue < string > qs;
queue < int > qc,qd;
//struct state{
//    string s;
//    int c,d;
//};
//queue <state> q;
void puzzle(int cur,string s){
    if (m.find(s)==m.end()){
        m[s]=qd.front();
        if (cur-1>=0 && cur-1<=8 && cur!=6 && cur!=3){
            string temp=s;
            {char t=temp[cur]; temp[cur]=temp[cur-1]; temp[cur-1]=t; }
            qc.push(cur-1);
            qd.push(m[s]+1);
            qs.push(temp);
        }
        if (cur+1>=0 && cur+1<=8 && cur!=2 && cur!=5){
            string temp=s;
            {char t=temp[cur]; temp[cur]=temp[cur+1]; temp[cur+1]=t; }
            qc.push(cur+1);
            qd.push(m[s]+1);
            qs.push(temp);
        }
        if (cur-3>=0 && cur-3<=8){
            string temp=s;
            {char t=temp[cur]; temp[cur]=temp[cur-3]; temp[cur-3]=t; }
            qc.push(cur-3);
            qs.push(temp);
            qd.push(m[s]+1);
        }
        if (cur+3>=0 && cur+3<=8){
            string temp=s;
            {char t=temp[cur]; temp[cur]=temp[cur+3]; temp[cur+3]=t; }
            qc.push(cur+3);
            qs.push(temp);
            qd.push(m[s]+1);
        }
    }
    qs.pop();
    qc.pop();
    qd.pop();
}
int main () {
    clock_t cl=clock();
    ifstream in ("8puzzle.in");
    qs.push("123456780");
    qc.push(8);
    qd.push(0);
    while (!qs.empty())
        puzzle(qc.front(),qs.front());
    int t;
    for (in >> t;t>0;--t){
        string s,temp;
        for (int i=0;i<3;++i)
            for (int j=0;j<3;++j){
                in >> temp;
                if (temp=="-1")
                    temp="0";
                s+=temp;
            }
            if (m.find(s)==m.end())
                cout << "Impossible" << endl;
            else
                cout << m[s] << endl;
    }
    cout << "time: " << (clock()-cl) * 0.001 << endl;
    return 0;
}
Astaraki آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از Astaraki تشكر كرده اند:
astronomer (۰۷-۱۷-۱۳۹۲), ayfer.a11 (۰۸-۴-۱۳۹۰), elit (۰۷-۲۳-۱۳۹۱), green_Dream (۱۲-۲۸-۱۳۸۸), khokho (۰۱-۲۱-۱۳۹۰), pincode (۰۸-۴-۱۳۹۲), rouhallah (۱۲-۲۹-۱۳۸۸), Sahebi (۰۱-۱۱-۱۳۸۹), samane_89 (۱۲-۲۸-۱۳۸۹), وجیهه نصر (۰۸-۷-۱۳۹۲), voice (۰۸-۴-۱۳۹۲), zari11368 (۱۲-۱۷-۱۳۹۰)
قديمي ۰۳-۸-۱۳۸۹, ۱۱:۱۰ قبل از ظهر   #7 (لینک دائم)
Administrator
 
آواتار Astaraki
 
تاريخ عضويت: خرداد ۱۳۸۷
محل سكونت: تهران-کرج!
پست ها: 3,466
تشكرها: 754
16,234 تشكر در 3,125 پست
My Mood: Mehrabon
ارسال پيغام Yahoo به Astaraki
Wink

Eight-Puzzle (IDA*) with prolog
فايل ضميمه
نوع فايل: doc Eight.doc (37.5 كيلو بايت, 1091 نمايش)
Astaraki آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از Astaraki تشكر كرده اند:
alijy (۰۳-۸-۱۳۸۹), astronomer (۰۷-۱۷-۱۳۹۲), AVGHH (۱۲-۷-۱۳۸۹), ayda13 (۱۰-۲-۱۳۹۱), ayfer.a11 (۰۸-۴-۱۳۹۰), elit (۰۷-۲۳-۱۳۹۱), khokho (۰۱-۲۱-۱۳۹۰), pincode (۰۸-۴-۱۳۹۲), samane_89 (۱۱-۲۴-۱۳۸۹), termehtala (۰۵-۱-۱۳۹۰), وجیهه نصر (۰۸-۷-۱۳۹۲), voice (۰۸-۴-۱۳۹۲)
قديمي ۰۳-۸-۱۳۸۹, ۱۱:۴۴ قبل از ظهر   #8 (لینک دائم)
Administrator
 
آواتار Astaraki
 
تاريخ عضويت: خرداد ۱۳۸۷
محل سكونت: تهران-کرج!
پست ها: 3,466
تشكرها: 754
16,234 تشكر در 3,125 پست
My Mood: Mehrabon
ارسال پيغام Yahoo به Astaraki
Cool

8Puzzle C Source Code
فايل ضميمه
نوع فايل: zip puzzle.zip (2.3 كيلو بايت, 1209 نمايش)
Astaraki آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از Astaraki تشكر كرده اند:
alijy (۰۳-۸-۱۳۸۹), ayfer.a11 (۰۸-۴-۱۳۹۰), elit (۰۷-۲۳-۱۳۹۱), khokho (۰۱-۲۱-۱۳۹۰), pincode (۰۸-۴-۱۳۹۲), وجیهه نصر (۰۸-۷-۱۳۹۲), voice (۰۸-۴-۱۳۹۲)
قديمي ۰۳-۱۲-۱۳۸۹, ۱۱:۳۶ بعد از ظهر   #9 (لینک دائم)
عضو جدید
 
آواتار nasim1212
 
تاريخ عضويت: فروردين ۱۳۸۹
پست ها: 2
تشكرها: 0
2 تشكر در 1 پست
پيش فرض

میشه حل این برنامه رو با الگوریتم ژنتیک بذارین؟
nasim1212 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از nasim1212 تشكر كرده اند:
وجیهه نصر (۰۸-۷-۱۳۹۲), voice (۰۸-۴-۱۳۹۲)
قديمي ۰۳-۱۳-۱۳۸۹, ۱۱:۰۶ قبل از ظهر   #10 (لینک دائم)
Administrator
 
آواتار Astaraki
 
تاريخ عضويت: خرداد ۱۳۸۷
محل سكونت: تهران-کرج!
پست ها: 3,466
تشكرها: 754
16,234 تشكر در 3,125 پست
My Mood: Mehrabon
ارسال پيغام Yahoo به Astaraki
Wink

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله nasim1212 نمايش پست
میشه حل این برنامه رو با الگوریتم ژنتیک بذارین؟

اميدوارم لينک زيرمفيد باشه

Genetic 8-Puzzle

ويرايش شده توسط Astaraki; ۰۳-۱۳-۱۳۸۹ در ساعت ۰۳:۵۷ بعد از ظهر
Astaraki آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از Astaraki تشكر كرده اند:
arameshn (۱۲-۹-۱۳۸۹), ayfer.a11 (۰۸-۴-۱۳۹۰), elit (۰۷-۲۳-۱۳۹۱), khodesh (۰۹-۹-۱۳۸۹), norozi_a_2007 (۰۳-۱۷-۱۳۹۱), pincode (۰۸-۴-۱۳۹۲), sadiram (۰۱-۲۵-۱۳۹۰), وجیهه نصر (۰۸-۷-۱۳۹۲), voice (۰۸-۴-۱۳۹۲)
پاسخ

Tags
8-puzzle



كاربران در حال ديدن تاپيک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


فرادرس




زمان محلي شما با تنظيم GMT +3.5 هم اکنون ۰۷:۱۴ بعد از ظهر ميباشد.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0 ©2007, Crawlability, Inc.

Teach and Learn at Hexib | Sponsored by www.Syavash.com and Product In Review

استفاده از مطالب انجمن در سایر سایت ها، تنها با ذکر انجمن هوش مصنوعي به عنوان منبع و لینک مستقیم به خود مطلب مجاز است

Inactive Reminders By Icora Web Design