72- قطعه بندي و دسته بندي تصاوير SAR جهت سيستمهاي مولتي پلاريزه
خلاصه مقاله:
در اين مقاله رويه اي تركيبي جهت قطعه بندي و دسته بندي تصاوير اخذ شده از SAR اتخاذشده است در روش مزبور تصوير دريافتي از AIRSAR موجود در سايت NASA/JPL مربوط به ناحيه خليج سانفرانسيسكو مورد بررسي قرارگرفته است ابتدا طي دو مرحله به قطعه بندي تصويرمورد مطالعه با توجه به خصوصيات پراكندگي هر پيكسل پرداخته ايم در ادامه از شبكه عصبي MLP جهت دسته بندي تصويرمورد نظر استفاده نموده ايم و در مرحله اخر نيز به مقايسه نتايج حاصل از دسته بندي تصوير SAR با استفاده از نقشه هاي محلي موجود ناحيه مورد مطالعه در سايت Google Earth توسط ماتريس خطا پرداخته ايم.
كلمات كليدي:
تجزيه فريمن، تصوير برداري SAR، سيستم هاي مولتي پلاريزه، قطعه بندي، دسته بندي
73- كليدهاي اشوبگون: راهكاري براي ايمن سازي نهان نگاره در تصوير
خلاصه مقاله:
يكي از چالشهاي عمده در زمينه روشهاي نهان نگاري و به ويژه نهان نگاري تصوير كه در اين مقاله مورد بحث قرار خواهد گرفت چگونگي بالا بردن نرخ امنيتي سيستم پياده سازي شده است اصلي ترين راهكار پيشنهادي دراين زمينه استفاده از تكنيكهاي رمزنگاري است كه تحقيق پيش رو از رو ش اشوب و به ويژه نگاشتهاي اشوبگون قابل بازگشت به حالت اوليه بهره برده است درهمين راستا دو نگاشت معروف بازگشتي و ارنولد معرفي شده و چگونگي تغيير روشهاي نهان نگاري تصوير اعم از كور و اگاهانه در صورت استفاده از كليد رمزنگاري اشوبگون مورد بررسي قرارگرفته است درانتها روشي براي نهان نگاري تصوير برمبناي نگاشت ارنول پيشنهاد شده است كه باتوجه به استفاده از ويژگي بازگشت پذيري و داشتن قابليت تكرار حتي در صورت رخداد حملاتي مانند نويز گذاري تصوير عمليات استخراج نهان نگاره را با درجه بالايي از صحت امكان پذير مي نمايد.
خلاصه مقاله:
كنترل كيفيت محصول به عنوان يكي از مراحل توليد اهميت ويژه اي دارد براي كنترل قطعه ي كلاچ روشهاي مختلفي وجود دارد از جمله استفاده از كوليس اما تمامي اين روشها وقت گير و بعضا پرهزينه اند و كنترل كيفيت تمامي قطعات توليد شده با اين روشها مقرون به صرفه نيست اين مقاله در راستاي كاهش زمان لازم و امكان پذير كردن اتوماسيون فرايند كنترل كيفيت قطعات و دستيابي به هدف توليد بدون عيب به بررسي اين موضوع با استفاده از پردازش تصوير پرداخته است معيار به كار رفته براي كنترل قطعه ي كلاچ در روشهايتماسي اندازه گيري قطر داخلي و خارجي و وارتفاع و زاويه ي شيار كلاچ است كه در روش ارائه شده محاسبه شده و مقايسه اي با اندازه هاي واقعي صورت مي گيرد نتايج به دست امده نشان دهنده سرعت بالا دقت نسبي و در نتيجه كارايي اين روش در كنترل كيفيت قطعه ي كلاچ و امكان پذير كردن اتوماسيون اين فرايند مي باشد.
17- ف.يـ.لتر گابور دو بعدي بهينه جهت استخراج ويژگيهاي مرتبط با سن در تصاوير چهره
خلاصه مقاله:
اين مقاله، به بررسي نقش جهت و مقياس فـ.يـ.لتر گابور دو بعدي در استخراج ويژگيهاي بافتي چهره براي تخمين سن مبتني بر چهره افراد اختصاص دارد. در انتخاب فـ.يلترهاي گابور در مقياسها و جهت هاي مختلف، تلاش شده است اين فـ.يلترها، داراي كمترين همبستگي باشند تا هر فـ.يـ.لتر، ويژگي هاي بافتي متفاوتي از ديگر فـ.يلترها، استخراج نمايد و در نتيجه، ويژگي هاي بافتي استخراجي در دو فـ.يلتر مستقل، داراي كمترين شباهت به يكديگر باشند. نتايج آزمايشات، نشان مي دهد كه به طور كلي در مقياس هاي بالا و همچنين در جهت هاي عمودي و نزديك به آن، خطاي تخمين سن نسبت به ديگر جهت ها و مقياس ها كاهش مي يابد.
كلمات كليدي:
ف.يـ.لتر گابور دو بعدي، شبكه عصبي، مدل چهره
18- فشردهسازي وفقي تصاوير با استفاده از ويژگي فركتالها به كمك تخميني از نزديكترين همسايه
خلاصه مقاله:
در اين مقاله ، يك تكنيك جديد تركيبي جهت استفاده از ويژگي فركتال ها به منظور فشرده سازي تصاوير ارائه شده است . امر فشرده سازي در نقل و انتقالات و همچنين ذخيره سازي اطلاعات بسيار با ارزش و داراي اهميت مي باشد به همين دليل توجه به فشرده سازي اطلاعات بسيار با ارزش و داراي اهميت مي باشد به همين دليل توجه به فشرده سازي و بخصوص فشرده سازي تصاوير همواره سبب شده است تا محققين با استفاده از تكنيك هاي مختلف به اين مهم بپردازند . در اين مقاله ما با استفاده از اين روش تركيبي از تخمين نزديكترين همسايه و با كمك ارائه يك روش سازگار در تعيين ابعاد بلوك تصوير Range راه حلي را براي فشرده سازي تصاوير ارائه كرده ايم كه اولا تصوير نهايي پس از بازيابي از مطلوبيت مناسب برخوردار مي باشد و ثانيا با توجه به انتخاب محدوده مناسب در همسايگي بلو ها به همراه انتخاب وفقي ابعاد بلوك مورد نظر ، سرعت اجرايي الگوريتم نسبت به ساير روش هاي ارائه شده و در مقايسه با كيفيت آنها از بهبود نسبي برخوردار است ، روش مذكور در محيط Matlab پياده سازي و بر روي چندين تصوير مورد تحليل قرار گرفته است كه نتايج بدست آمده حاكي از مطلوب بودن اين روش در قياس با ساير روش ها مي باشد.
كلمات كليدي:
فشردهسازي تصوير، فركتال، نزديكترين همسايه، تبديل هندسي
95- پياده سازي فـ.يـ.لترهاي ذره اي در رهگيري اهداف برروي برد DM6437EVM براساس طراحي مبتني بر مدل
خلاصه مقاله:
يكي ازموضوعات مورد علاقه در زمينه ي ماشين بينايي رهگيري يك هدف در دنباله اي از تصاوير مي باشند فـ.يلترهاي ذره اي در سال هاي اخير به عنوان يك روش قدرتمند دراين زمينه مطرح شده اند دراين مقاله الگوريتم فـ.يلتر ذره اي برروي برد پردازش تصوير DM6437EVMبه كمك يك طراحي مبتني بر مدل پياده سازي شده است DM6437EVM يك برد قدرتمند براي پياده سازي الگوريتمهاي پردازش تصوير بوده كه امكان ارتباط و برنامه ريزي توسط محيط simulink نرم افزار matlab را دارا مي باشد به كمك اين نرم افزار الگوريتم فـ.يلتر ذره اي در رهگيري يك هدف بصورت يك مدل متشكل از چندين بلوك طراحي و پياده سازي شده است.
كلمات كليدي:
برد DM6437EVM، رهگيري ، فـ.يلتر ذره اي ، نرم افزار simulink
خلاصه مقاله:
با توجه به نياز روز افزون به ايجاد و توسعه سامانه هاي خودكار و همچنين گسترش سامانه هاي تعامل ميان انسان و كامپيوتر و سامانه هاي مراقبتي، مساله آشكارسازي و تشخيص چهره افراد در تصاوير از جايگاه ويژه اي برخوردار است. آشكارسازي چهره افراد در تصاوير مي تواند به عنوان يك مرحله پي شپردازش براي اعمال سطح بالاتر مانند تشخيص هويت و رديابي و ... بكار رود. با وجود ارائه روشهاي مختلف در امر آشكارسازي چهره، اين زمينه هنوز به عنوان يك زمينه باز در حوزه پردازش تصوير به شمار مي رود. در اين مقاله يك روش سريع و كارا براي آشكارسازي چهره تمام رخ افراد را معرفي م يكنيم كه با استفاده از ويژگيهاي شبه Haar بتواند چهره افراد را به صورت بلادرنگ و با نرخ تشخيص درست بالايي آشكار سازد. با توجه به اينكه اين روش داراي تعداد بالايي اشتباه براي تصاوير غير چهره است، يك روش براي كاهش اين اشتباهات معرفي م يشود. در روش پيشنهادي يك طبقه بندي كننده مكمل براي روش اصلي معرفي مي شود به طوري كه اين طبقه بندي كننده در تركيب با روش اصلي قادر است تعداد اشتباهات را كاهش دهد در حالي كه نرخ تشخيص درست آن در حد قابل قبولي باقي بماند.
كلمات كليدي:
آشكارسازي سريع چهره، طبقهبندي كننده، ويژگيهاي Haar ، پردازش بلادرنگ
146-بهينه سازي سيستم بازشناسي ارقام دستنويس فارسي براساس انتخاب اگاهانه ويژگيهاي تاثيرگذار برافزايش نرخ بازشناسي طبقه بند فازي با استفاده از دو الگوريتم مبتني بر جمعيت باينري
خلاصه مقاله:
دراين مقاله روشهاي خودكار يافتن خودكار خطوط نقشه هاي دستي فرش ارائه و نتايج حاصل از انها بايكديگر مقايسه مي شود از انجا كه در نقشه هاي فرش گره ها از تقاطع خطوط عمودي و افقي حاصل مي شود تشخيص دقيق موقعيت اين خطوط اهميت بالايي در تجزيه و ت حليل خودكار نقشه هادارد كار برروي نقشه هاي دستي به علت پوشيده شدن اين خطوط با رنگ خانه ها نسبت به نقشه هاي چاپي پيچيده تر است دراين مقاله با ارائه سه روش لبه يابي سوبل، پنجره گذاري و تبديل هاف موقعيت خطوط را به دست اورده و با يك پس پردازش اصلاحي خطا را كاهش ميدهيم ميزان صحت تشخيص خطوط براي اين سه روش به ترتيب 0/975 ، 0/972 و 0/937 بود.