سلام
یک نکته کلی در مورد تفاوت درس خواندن در ارشد و کارشناسی است ولی نمی توان آنرا به درس نخواندن تعبیر کرد البته بدون قصد جسارت به دانشگاه خاصی این مبنا کمی تغییر می کنه ولی نه تا اون حدی که شما گفتید
کلا باید در ترم اول و دوم زیاد زحمت کشید و علت آن پیدا کردن دید مناسب است و برای اکثر رشته های مهندسی این مساله صدق می کنه
ولی بطور کلی از لحاظ ریاضی برای رشته هوش شما باید دیدتان مخصوصا در مسائل آماری و همچنین جبر حطی و احتمالات به سطح بالایی برسه
در بخش پروژه های درسی تفاوتی که اینجا نسبت به کارشناسی وجود داره اینه که اونجا ارائه یک سورس کد قابل قبوله ولی اینجا فقط کیفیت گزارش است که برای شما نمره می آورد و در حقیقت یکی از آموزشهای ارشد گزارش نویسی حرفه ای است که به مرور برایتان جا می افتد
در این دوره شما منتظر پیشرفت درس و کلاس و استاد و.. نمی مونید و باید بطور منظم مطالعه داشته باشید چون واقعا مطالب علمی زیاد هستند و با سرعت رشد می کنند
منظم بودن در انجام تمرینها و تکالیف و پروژه ها بسیار در کسب نمرات بالا موثر است
در مورد درسایی که برداشتین: یادگیری ماشین درس قشنگ و بسیار مهمی است ولی زیاد سخت نیست و شما را با انواع تکنیک های مرسوم مخصوصا طبقه بندی آشنا میکنه
پردازش نمادی با انواع مسائل منطق ها آشنا می شوید و زیاد دشوار نیست
درس شبکه عصبی درس سخت و نسبتا پیچیده ای است و طول میکشه تا به دید مناسبی برسید مباحثش را از منابع متفاوت مطالعه کنید منبع عالی که واقعا ساده گفته
Fundamentals_Of_Neural_Networks_by_Laurene_Fausett
است کتاب haykin خیلی جامع گفته و در اکثر دانشگاههای معتبر تدریس میشه و کتاب دکتر منهاج هم واقعا خوبه ولی به سادگی اولی نیست
در ارشد نمره 12 قبولی و 14 معدل مشروطی است
توصیه میکنم به هیچوجه در ترم های اول کار نکنید من خودم شاغل بودم ولی کنار گذاشتم ولی دوستانی که بی خیال کار نشدند با اینکه قوی بودن ولی 2 ترم مشروط و اخراج...... این رشته هوش با it و ... فرق داره کمی پیچیده تر از رشته های دیگر کامپیوتر است
بنظرم بهتر بود ترم اول یکی دو درس را از کاریردها مانند پردازش زبان با صوت و تصویر بر میداشتین به هر حال دیگه فک کنم زمان حذف و اضافه گذشته باید بیشتر تلاش کنید انشاالله که موفق می شوید