۱۱-۱۸-۱۳۸۸, ۰۶:۵۳ قبل از ظهر
|
#72 (لینک دائم)
|
Administrator
تاريخ عضويت: خرداد ۱۳۸۷
محل سكونت: تهران-کرج!
پست ها: 3,465
تشكرها: 754
16,337 تشكر در 3,127 پست
My Mood:
|
بررسي امكان كاربرد سيستم هاي هوشمند در فرآيند خشك كردن ميگو
سالانه در حدود 8000 تن ميگو در كشور توليد مي شود كه در حدود 95 درصد آن به خارج از كشور صادر مي شود . به دليل كاهش قيمت جهاني ميگو و نيز تغييرات بازار مصرف تقاضاي مصرف كنندگان، كشورهاي توليد كننده ميگو در تلاش براي يافتن راهكارهايي جهت كاهش قيمت ها و توليد فرآورده هاي جديد و با كيفيت ميگو مي باشند . به اين منظور تغييرات ميزان رطوبت، چروكيدگي و آبگيري مجدد درنتيجه شرايط مختلف خشك كردن در دماي 60-100 درجه سانتي گراد و زمان 0-180 دقيقه با استفاده از طرح كامل تصادف ي با آرايش فاكتوريل مورد بررسي قرار گرفته، از محاسبات نرم مشتمل بر شبكه هاي عصبي مصنوعي و منطق فازي همراه با پردازش تصوير براي كنترل و بهينه سازي فرآيند استفاده شد.
|
|
|