نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله babak_1234
سلام دوست من
من توی پست قبلی هم گفتم اما فکر میکنم نیاز به کمی توضیح بیشتر دارید.
اول از همه این که انتخاب شبکه بسیار وابسته به نوع داده ها هست. وجود نویز، missing و ... میتونه در انتخاب شبکه شما تاثیر گذار باشه.
داده های شما در فضای ۲۰ بعدی که فرمودید به صورت خطی قابل تفکیک هستند یا خیر؟ که این پارامتر هم بسیار مهم هست.
میزان همبستگی داده های شما به چه صورت هست.
و بسیاری پارامتر دیگر
انتخاب شبکه نیاز به تخصص های دیگری هم داره که توضیحش شاید در اینجا مناسب نباشه. بنابراین یکی از ساده ترین روش ها انتخاب چند شبکه مختلف و آزمایش اونها هستش. به عبارت دیگر روش سعی و خطا میتونه راهکاری برای این کار باشه.
همچنین روش دیگری برای حل این مشکل استفاده از شبکه های عصبی تکاملی هست. با استفاده از راهکار هایی مثل الگوریتم ژنتیک، برنامه نویسی ژنتیکی یا ... شبکه رو برای خودتون به صورت تکاملی بسازید.
موفق باشید.
|
با عرض سلام مجدد
مهندس اگه امکانش هست یه مرجع مناسب رو واسه شبکه های عصبی اونم تو این زمینه ای که من دارم کار میکنم بهم معرفی کن البته در حد 200 یا 300 صفحه بیتر نباشه بهتره ،میخوام زود تر جمع ش کنم تموم شه
و اینکه میشه یکم راجع به این الگوریتم ژنتیک و الگوریتم تکاملی که فرمودید بیشتر توضیح بدی یا اینکه یه pdf ای چیزی بدی که من دقیقا تمایز این روش و با شبکه عصبی متوجه بشم ؟
با تشکر نجاتیان