نمايش پست تنها
قديمي ۰۷-۲۹-۱۳۹۲, ۱۰:۵۲ بعد از ظهر   #6 (لینک دائم)
babak_1234 Male
Moderator

آواتار babak_1234

تاريخ عضويت: شهريور ۱۳۸۸
محل سكونت: تهران
تشكرها: 1
140 تشكر در 108 پست
My Mood: Khonsard
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله sbaran نمايش پست
سلام

من تصمیم گرفتم که از یک الگوریتم جستجو برای پیدا کردن یک مجموعه خوب از قانون ها استفاده کنم. با به دست آوردن این مجموعه قانون در واقع یک مدل دسته بندی ساخته می شه. با استفاده از بقیه روش ها مثل شبکه عصبی یا درخت تصمیم در متلب خیلی جای مانور وجود نداره.
داده های من شامل 17 مشخصه یا فیچر هستند و به طور متوسط هر فیچر 10 مقدار اسمی رو به خودش اختصاص داده. در واقع کل فضای جستجو من شامل حدود 17 به توان 10 قانون می شه. از طرفی مجموعه داده آموزش من که برای پیدا کردن مجموعه بهینه از این قانون ها استفاده می شه یک ماتریس با 28 هزار رکورد و 17 مشخصه است.
درختی که با نرم افزار متلب ساختم شامل 1900 گره پایانی هست که با در نظر گرفتن اینکه بعضی از گره ها چند حالت یک متغیر رو به گره تخصیص دادند، می شه گفت تعداد کل قانون چند برابر 1900 می شه.

به نظر شما چنین کاری رو می شه تو متلب انجام داد؟ لب تاپم هنگ نمی کنه؟!
اگر بشه که خیلی عالی می شه
به دلیل sequential بودن روال اجرا فکر نمیکنم مشکلی برای لپتاپتون به جود بیاد.
اگرچه ممکنه اجرا یکم طولانی باشه ولی با پدیده هنگ کردن مواجه نمیشید.

پیشنهاد میکنم از سایر نرم افزار هایی که در این زمینه وجود دارن مانند clementine یا weka استفاده کنید و درخت بدست آمده را با درختی که در متلب ساختید مقایسه کنید.

همچنین شما میتونید با استفاده از تکنیک های هرس کردن درخت خودتون رو کوچکتر کنید تا پیچیدگی محاسباتی کاهش پیدا کنه.

موفق باشید
babak_1234 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از babak_1234 تشكر كرده است:
sbaran (۰۷-۲۹-۱۳۹۲)