تاپيک: تشخیص چهره
نمايش پست تنها
قديمي ۰۵-۷-۱۳۹۲, ۰۵:۲۱ بعد از ظهر   #4 (لینک دائم)
raha_hakhamanesh Male
Super Moderator

آواتار raha_hakhamanesh

تاريخ عضويت: خرداد ۱۳۸۷
محل سكونت: دنیا
تشكرها: 28
253 تشكر در 147 پست
My Mood: Zodranj
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله bahar84 نمايش پست
ممنون از جواب شما و لینک های مفیدی که قرار دادید.اما موضوع اینه که چه طور می تونم با استفاده از این ضرایب بعد از اینکه تشخیص داده شد که چهره کجا قرار دارد، اجزای چهره را تشخیص دهم.
مشکل من feature extraction هست.
مقاله ای که روی اون کار میکنم این هست :
Face Gender Recognition Using Neural
Networks and DCT Image’s Coefficient
Selection
من میخوام با استفاده از ضرایب dct جنسیت را تشخیص بدم.باید اول بتونم اجزای چهره مثل ابرو،پوست،لب را تشخیص بدم و بعد با استفاده از آنها جنسیت را تشخیص دهم.
اگر در این رابطه"تشخیص جنسیت با ضرایب dct" بهم کمک کنید.
ممنون از توجه و لطف شما
به نام خدا
پیشنهاد میکنم از کتابخانه آماده ای که برای تشخیص نواحی چهره در متلب و OpenCV وجود دارد استفاده کنید و وقتتان را صرف تشخیص نواحی نکنید!
در همین بخش قبلا پیرامون این موضوع بحث شده همچنین لینک زیر راهنمایی برای تشخیص نواحی است
Face Parts Detection - File Exchange - MATLAB Central

Face Detection: OpenCV code for Face Detection(followed by eyes,nose & mouth detection)

بعد از این کار شما می توانید با استفاده از تشخیص دهنده های کارآمدتر نظیر SIFT, SURF, HOG و غیره ویژگی ها را استخراج کنید اگر چه DCT هم مطلوب است ولی در لینک زیر مشابه کار مورد نظر شما را انجام داده
تشخیص جنسیت فرد بر اساس ویژگی های چهره

در نهایت باید دسته بند (Classifier) مناسبی را برای این منظور انتخاب کنید که معمولا Adaboost, SVM, Random Forests مرسوم است.

در خصوص مقاله هم منظورم این نبود که مقاله شما بد است ولی مقاله خیلی قوی و تاپی هم نیست خصوصا آنکه نویسندگانش سابقه چندانی ندارند.

موفق باشید
برای تشکر دکمه مخصوص وجود دارد لطفا پست هرز ایجاد نکنید
.
.
اینقدر از دسترسی نداشتن به مقاله شیون نکنید

مقالات انگلیسی: ایران سای (ISI, IEEE, ACM)
مقالات فارسی: سیویلیکا (کنفرانس داخلی)
مقالات فارسی: مگ ایران (ژورنالهای داخلی)
raha_hakhamanesh آفلاين است   پاسخ با نقل قول