نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله saman_mirdamad
سلام.
خیلی ممنون از مقاله ی خوبت.
فقط چندتا سوال دارم:
1- شما اول کروموزومها را که همان وزنهای شبکه هستند تولید کردی و بعد یک شبکه عصبی ساختی و پس از آن کروموزومها را بجای وزنها معرفی کردی و شبکه رو شبیه سازی کردی.
آیا نمیخاست اول شبکه رو با هر کروموزم آموزش بدی و بعد شبیه سازی کنی؟
اینکاری که میگم رو تو مرحله نهایی انجام دادی که با بهترین کروموزوم شبکه رو آموزش دادی و شبیه سازی کردی. (آیا درست برداشت کردم)؟
2- من مقالاتی رو دیدم که وزنهای شبکه rbf رو با الگوریتم بهینه سازی کردن. ولی مقاله ای که عین کار شما کامل و واضح توضیح داده باشه ندیدم. آخه تو rbf هی تعداد نرونها افزایش پیدا می کنه که این رو نمیدونم چطوری کد کنم واسه برنامه.
ایا تو این زمینه هم شما کار کردی؟
|
سلام آقا سامان. امیدوارم حالتون خوب باشه.
در مورد سوال اولتون باید بگم من همین کاری رو که شما میگید انجام دادم. تو این پروژه به دنبال مقدار اولیه مناسب برای شبکه عصبی بودیم تا با استفاده از این مقادیر اولیه خوب شبکه رو آموزش بدیم. این کار باعث میشه شبکه خیلی سریعتر آموزش ببینه و تو نقاط مینیمم گرادیان محلی گیر نیوفته. البته اینو بگم که میتونستیم شرایط تابع برازندگی رو سفت و سختر در نظر بگیریم تا الگوریتم ژنتیک به طور کامل وظیفه آموزش شبکه رو به عهده بگیره و در نهایت لازم به آموزش شبکه نباشه. اما این کار میتونه زمان اجرای الگوریتم رو به شدت افزایش بده و شاید به نتیجه مطلوب نرسیم.
در مورد سوال دوم باید بگم که اگه تعداد نرونها تو شبکه rbf کم و زیاد میشه یعنی اینکه الگوریتم بهینه ساز علاوه بر تعیین وزنهای مناسب، ساختار شبکه رو هم داره بهینه میکنه. متاسفانه تو این زمینه کار نکردم اما میتونم منابعی رو از دوستانم که تو این زمینه کار میکنن تهیه کنم و بهتون معرفی کنم.