نمايش پست تنها
قديمي ۰۷-۳۰-۱۳۸۸, ۱۲:۰۷ بعد از ظهر   #1 (لینک دائم)
ght
عضو جدید

آواتار ght

تاريخ عضويت: شهريور ۱۳۸۷
تشكرها: 2
44 تشكر در 1 پست
Post تکنیک آنالیز اجزای اصلی (اسلایدهای فارسی)

این اسلایدها را با استفاده از یک مستند که آقای شهرام کبیری آماده کرده بودند درست کرده ام که در سایت ECA قابل دسترسی است.
البته اون فایل یک سری مشکلات داشت اما توی این نسخه سعی کردم برطرف کنم. با استفاده از این اسلایدها خیلی سریع میتونید با مفهوم تکنیک آنالیز اجزای اصلی آشنا بشید.
راستی من زیاد حوصله آپلود منابع و اینها ندارم. اما پیگیری مدیر سایت باعث شد اینکارو بکنم. رییس سایت خوبی دارین، هواشو داشته باشین
فايل ضميمه
نوع فايل: zip PCA.zip (2.14 مگابايت, 6817 نمايش)
ght آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از ght تشكر كرده اند:
aa66 (۱۰-۲۸-۱۳۹۰), ahura5s (۰۹-۲۰-۱۳۹۴), AlirezaJJ (۰۸-۵-۱۳۸۸), Amir376 (۱۰-۴-۱۳۹۴), art_mhz2003 (۱۱-۱۹-۱۳۹۴), Astaraki (۰۷-۳۰-۱۳۸۸), darks (۰۸-۱۵-۱۳۹۴), dav.saf (۰۸-۱۰-۱۳۹۴), elhamrahmani (۰۲-۲۷-۱۳۹۰), en_ahmad (۰۸-۲۸-۱۳۹۰), fheydari (۰۱-۱۰-۱۳۹۳), green_Dream (۰۱-۷-۱۳۹۲), hessam91 (۰۵-۲۶-۱۳۹۴), Iman (۰۱-۲۱-۱۳۸۹), mahdieh68 (۰۶-۱۶-۱۳۹۲), mahdisheida66 (۰۴-۱۱-۱۳۹۱), mani0642 (۱۰-۱۳-۱۳۹۲), masood (۰۳-۱۲-۱۳۹۲), mehdiznu (۱۱-۲۴-۱۳۸۸), Mehdi_Jamaseb (۰۲-۲۲-۱۳۹۱), mehdi_mecha (۰۹-۲۵-۱۳۹۳), mehran612001 (۰۵-۵-۱۳۹۱), mjalal (۰۵-۳۱-۱۳۸۹), mostafaghelich (۰۵-۲۷-۱۳۹۲), ngc1359 (۰۲-۱۹-۱۳۸۹), omidlolo (۰۹-۲-۱۳۸۹), queen_lady (۰۹-۲۷-۱۳۹۴), rahil6 (۰۳-۶-۱۳۹۰), saeidniky (۰۵-۲۲-۱۳۹۳), salamm (۰۹-۱-۱۳۹۴), sama2 (۰۲-۱۹-۱۳۹۰), samane_89 (۰۲-۳-۱۳۹۰), samico (۰۴-۱۶-۱۳۸۹), samnas (۰۴-۳۱-۱۳۸۹), setarebaran (۱۰-۲۳-۱۳۸۸), shahahmadi (۰۹-۲۹-۱۳۹۲), shima85 (۱۱-۸-۱۳۹۳), siahsepid (۱۱-۱۵-۱۳۸۸), Solsal (۱۱-۲۸-۱۳۹۰), vitamin-rooh (۰۴-۱۸-۱۳۹۲), yasamang (۰۴-۷-۱۳۹۴), z.haghighi (۱۲-۶-۱۳۹۱), zokaee (۰۹-۱۴-۱۳۸۹), جهرمی (۰۹-۲۳-۱۳۹۵)

#ADS
نشان دهنده تبلیغات
تبليغگر

تاريخ عضويت: -
محل سكونت: -

نشان دهنده تبلیغات is online