Artificial Intelligence - هوش مصنوعی  
انجمن را در گوگل محبوب کنيد :

بازگشت   Artificial Intelligence - هوش مصنوعی > روبوکاپ > شبیه ساز فوتبال سه بعدی

تبليغات سايت
Iranian Association for the Advancement of Artificial Intelligence
ارسال تاپيک جديد  پاسخ

LinkBack (5) ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قديمي ۰۳-۱۱-۱۳۸۷, ۰۸:۲۰ بعد از ظهر   5 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (لینک دائم)
Administrator

آواتار Siavash

تاريخ عضويت: ارديبهشت ۱۳۸۷
محل سكونت: تهران
تشكرها: 27
439 تشكر در 108 پست
My Mood: Mehrabon
پيش فرض معرفی لیگ Soccer3D

این لیگ یکی از سخت ترین لیگ های روبوکاپ هست که از دانشگاه های بسیار معتبر دنیا از جمله Oxford امسال در مسابقات چین تیم هایی ثبت نام کردند.
در این لیگ سعی شده یک محیط مانند محیط واقعی از نظر قوانین فیزیکی شبیه سازی شود. برای این کار از موتور فیزیک ODE استفاده شده.
هدف در این لیگ ها کنترل روبات های شبیه سازی شده با حدود ۲۰ درجه ی آزادی هست. یعنی شما باید در هر لحظه سرعت زاویه ای ۲۰ موتور برای هر روبات رو کنترل کنید به نحوی که روبات شما قادر به راه رفتن و شوت کردن و انجام بقیه ی عملیات باشه!
این کار بسیار دشوار هست چون در تمام مراحل باید تعادل روبات حفظ بشه در غیر این صورت روبات خواهد افتاد.
برای اینکه با محیط مسابقه آشنا بشید می تونید به لینک زیر برید که فینال مسابقات روباکاپ ۲۰۰۷ در این لیگ هست:
كد:
به احتمال بسیار زیاد نوع روبات ها در مسابقات چین به روبات های Nao تغییر خواهد کرد که ساختار بسیار بهتری نسبت به روبات های قبلی دارند.
هنر نمایی روبات های Nao در محیط شبیه سازی رو توی فیلم زیر می تونید ببینید:
كد:
راه رفتن این روبات در محیط واقعی:
كد:
این لیگ از لیگ های بسیار جالب هست به این علت که از Hard Coding کمتر می شه در اون استفاده کرد و بیشتر کارها باید با الگوریتم های یادگیری و بهینه سازی انجام بشه.

#ADS
نشان دهنده تبلیغات
تبليغگر

تاريخ عضويت: -
محل سكونت: -

نشان دهنده تبلیغات is online  
پاسخ

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://artificial.ir/intelligence/thread44.html
نوشته شده توسط For Type تاريخ
ترا به قرآن به من کمک کنید سه بعدی This thread Refback ۰۸-۲۹-۱۳۸۷ ۱۱:۵۵ بعد از ظهر
ترا به قرآن به من کمک کنید سه بعدی This thread Refback ۰۶-۲۳-۱۳۸۷ ۱۲:۵۸ بعد از ظهر
ترا به قرآن به من کمک کنید سه بعدی This thread Refback ۰۶-۲۲-۱۳۸۷ ۱۲:۳۵ بعد از ظهر
ترا به قرآن به من کمک کنید سه بعدی This thread Refback ۰۶-۲۲-۱۳۸۷ ۰۸:۵۲ قبل از ظهر
ترا به قرآن به من کمک کنید سه بعدی This thread Refback ۰۶-۲۱-۱۳۸۷ ۱۱:۴۷ بعد از ظهر

كاربران در حال ديدن تاپيک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

قوانين ارسال