نمايش پست تنها
قديمي ۱۱-۱۷-۱۳۸۹, ۰۲:۰۹ بعد از ظهر   #12 (لینک دائم)
Astaraki Female
Administrator
 
آواتار Astaraki
 
تاريخ عضويت: خرداد ۱۳۸۷
محل سكونت: تهران-کرج!
پست ها: 3,465
تشكرها: 754
16,337 تشكر در 3,127 پست
My Mood: Mehrabon
ارسال پيغام Yahoo به Astaraki
Wink امنيت بيومتريك

امنيت بيومتريك


توضيحات: بیومتریک فناوری و علم اندازه‌گیری و تحلیل خصوصیات بدن انسان مانند اثر انگشت، شبکیه چشم، الگوی رگ‌ها، عنبیه، الگوهای صوتی، الگوهای چهره و اندازه‌گیری‌های تناسبات دست و انگشت است که به منظور تشخیص هویت و صدور مجوز دسترسی‌ها انجام می‌پذیرد. تشخیص هویت از طریق بررسی‌های بیومتریک به سرعت در حال همه‌گیر شدن است و ظاهر شدن فناوری‌های مرتبط با بیومتریک در بسیاری از جنبه‌های زندگی روزمره ما آغاز شده است.

پرونده ویژه اين شماره دربرگیرنده چهار مقاله است که طیف وسیعی از زمینه‌های تحقیقاتی بیومتریک را بررسي كرده است. سه مقاله نخست به بحث درباره پیشرفت‌های اخیر تشخیص هویت بیومتریک از طریق تشخیص عنبیه، اثر انگشت و تشخیص چهره پرداخته که این سه در واقع نماد بخش‌های سنتی بیومتریک هستند و در چند سال اخیر شاهد تلاش‌های تحقیقاتی قابل توجهی بوده‌اند. در نهایت، مقاله چهارم به بررسی بخش نوپای تشخیص هویت بیومتریک غیر تحمیلی خواهد پرداخت.

مقاله نخست با عنوان «انطباق اثر انگشت: قدمتی صد ساله» به قلم آقاي احمد شريف‌پور به ررسی کلی سیستم‌های تشخیص اثر انگشت پرداخته و سپس درباره برخی چالش‌های حیاتی و زمینه‌های مطالعاتی ممکن در زمینه تطبیق اثر انگشت بحث مي‌كند.در مقاله بعدي با عنوان «تشخیص عنبیه: راهی به آینده» دیدی کلی از واحدهای متفاوت شکل‌دهنده یک سیستم تشخیص عنبیه معمول را، با تأکید بر واحدهای تقسیم‌بندی و کدگذاری، که در این سیستم‌ها نقشی محوری دارند، ارائه خواهد شد. سپس به بحث درباره زمینه‌های جدیدتر تشخیص عنبیه نظیر تحلیل چند وجهی، اندازه‌گیری‌های شمارشی و امنیت عنبیه پرداخته خواهد شد. مقاله سوم «تشخیص چهره: انسان يا کامپیوتر» توضیح خواهد داد که تشخیص چهره چطور کار می‌کند و چرا تا این حد برای کامپیوتر دشوار و برای انسان ساده است. همچنین تازه‌ترین دستاوردهای فناوری تشخیص چهره را معرفی کرده و مسیر انجام تحقیقات آتی را مشخص خواهد کرد. مقاله نهایی یعنی «تشخیص هویت بیومتریک غیر تحمیلی: فناوری‌های نوپا» به معرفی تلاش تحقیقاتی گروهی از دانشگاه‌ها پرداخته که به تازگی موفق به دریافت جایزه اول مرکز تعالی آکادمیک از دفتر مدیر مرکز اطلاعات ملی علوم و فناوری (ODNI S&T CAE) شده است. کنسرسیوم CASIS یا مرکز مطالعات پیشرفته علوم هویتی در حال بررسی روش‌های جمع‌آوری و تحلیل داده‌های بیومتریک در شرایط غیر تحمیلی است.

پرونده ويژه حاضر در 44 صفحه آماده شده و شامل4 مقاله با عناوين زير مي‌باشد:

- انطباق اثر انگشت: قدمتی صد ساله

- تشخیص چهره: انسان يا کامپیوتر

- تشخیص هویت بیومتریک غیر تحمیلی: فناوری‌های نوپا
فايل ضميمه
نوع فايل: pdf AmniatBiometrik.pdf (2.11 مگابايت, 1030 نمايش)
Astaraki آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از Astaraki تشكر كرده اند:
*sepid* (۱۱-۳۰-۱۳۸۹), angel_send (۰۵-۲۲-۱۳۹۰), behrouz6763 (۰۵-۲۳-۱۳۹۰), green_Dream (۰۱-۹-۱۳۹۰), mehdinajafinia (۰۲-۱-۱۳۹۰), nimaee (۰۱-۱۸-۱۳۹۱), vahidkh (۱۲-۳-۱۳۹۴), vbehzadan (۱۱-۲۵-۱۳۸۹)