نمايش پست تنها
قديمي ۰۷-۱۳-۱۳۸۸, ۰۴:۲۰ بعد از ظهر   #2 (لینک دائم)
Astaraki Female
Administrator
 
آواتار Astaraki
 
تاريخ عضويت: خرداد ۱۳۸۷
محل سكونت: تهران-کرج!
پست ها: 3,465
تشكرها: 754
16,337 تشكر در 3,127 پست
My Mood: Mehrabon
ارسال پيغام Yahoo به Astaraki
Cool نحوه برخورد با قیدها در الگوریتم pso یا الگوریتم پرندگان

نحوه برخورد با قیدها در الگوریتم PSO یا الگوریتم پرندگان

الگوریتم PSO یا Particle Swarm Optimization که به نام های الگوریتم انبوه ذرات، الگوریتم ازدحام ذرات و الگوریتم پرندگان نیز مشهور است، یکی از الگوریتم های بسیار پر کاربرد در زمینه بهینه سازی استاتیک و دینامیک است. این الگوریتم سرعت همگرایی مناسبی دارد و در اغلب کاربردها، به عنوان گزینه اول مورد استفاده قرار می گیرد. با وجود قدمت 14 ساله این الگوریتم، که در مقایسه با عمر الگوریتم ژنتیک بسیار کمتر است، گرایش به سمت این الگوریتم قدرتمند، هر روز بیشتر و بیشتر می شود.
روش های متعددی در خصوص برخورد با قیدها در مسائل بهینه سازی وجود دارد. روشی که در اکثرکاربردها جواب مناسبی داده است، به صورت یک الگوریتم هم-تکاملی یا Co-evolutionary است که هم برای الگوریتم های ژنتیک و هم برای الگوریتم PSO مورد استفاده قرار گرفته است.

مثلا برای الگوریتم PSO:
در این روش، دو الگوریتم PSO ایجاد شده اند که یکی در درون دیگری است. PSO بیرونی، وزن های مربوط به اهمیت قیود را تنظیم می کند و PSO درونی به ازای هر دسته از وزن های تعیین شده برای قیود، اقدام به بهینه سازی مقدار تابع هدف می کند. تابع هدف مورد استفاده در PSO درونی، یک تابع هدف تغییر یافته است.
شما می توانید این مقاله را از لینک زیر دانلود کنید:
فايل ضميمه
نوع فايل: zip cpso.zip (731.7 كيلو بايت, 6180 نمايش)
Astaraki آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از Astaraki تشكر كرده اند:
afshin barani (۰۳-۳۱-۱۳۸۹), aren7019 (۰۵-۱۳-۱۳۹۱), a_kosari (۰۲-۱۴-۱۳۹۰), behrouz6763 (۰۵-۱۰-۱۳۹۰), bluelithium (۰۷-۱۶-۱۳۸۸), cyber (۰۵-۲-۱۳۹۱), elham30b (۰۸-۱۳-۱۳۸۸), m@r@l (۰۲-۱۰-۱۳۹۳), mahdis (۱۲-۲۰-۱۳۸۸), mamal123 (۰۱-۲۳-۱۳۸۹), mehdinajafinia (۰۳-۱۸-۱۳۹۰), Noname2012 (۰۹-۲۶-۱۳۹۰), parsasat (۰۲-۲۶-۱۳۹۱), reza-h (۰۱-۲۲-۱۳۹۱), shaghaygh (۱۲-۱۷-۱۳۹۳), smohammad68 (۱۲-۱۶-۱۳۸۹), successful (۰۵-۱۷-۱۳۹۰), رضا جهان (۰۸-۱۷-۱۳۹۰)