Artificial Intelligence - هوش مصنوعی  
انجمن را در گوگل محبوب کنيد :

بازگشت   Artificial Intelligence - هوش مصنوعی > پردازش تصویر > بينايي ماشين(Machine vision) > تشخيص الگو(Pattern Recognition)


 
تبليغات سايت
Iranian Association for the Advancement of Artificial Intelligence
ارسال تاپيک جديد  پاسخ
 
LinkBack ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قديمي ۱۲-۲۴-۱۳۹۱, ۱۱:۰۸ بعد از ظهر   #11 (لینک دائم)
Active users
 
آواتار mahdiii
 
تاريخ عضويت: اسفند ۱۳۸۸
محل سكونت: مشهد
پست ها: 355
تشكرها: 27
167 تشكر در 131 پست
My Mood: Khoshhal
پيش فرض

من این حرف شما رو تاحدودی قبول دارم که کسی که کارشناسی ارشد خونده باید به انگلیسی مسلط باشه اما این به این معنی نیست که کتابهای ترجمه خوب و مفید نیستند. شما مثال کتابهای جعفرنژاد رو زدی اما کتابهای زیادی هست که ترجمه شده و خیلی هم مفید واقع میشه مثل کتاب الکترونیک جبه دار یا سیستم شبکه ای و مدارمنطقی و معماری سپیدنام و هزاران کتاب دیگه. ترجمه در همه جای دنیا هست. ترجمه فایده زیادی داره که اگه من بخوام چند موردشو اینجا ذکر کنم این هست که اولا برای عموم قابل استفاده هست. حالا یکی زبانش خوب نبود باید از پیشرفت و فهم مطالب منع بشه. یکی دیگه از مزایاش فهم و درک سریعتر و به عبارتی تندتر خواندن و فهمیدنه. همه ما زبان مادری رو سریعتر می خونیم و می فهمیم. شاید شما بگین که بعضیا با ترجمه بد، بدتر آدمو گیج می کنن. خوب این مشکل اونهاست که بد ترجمه کردن! و یکی از مهمترین فایده اش که به نظر من خیلی مهمه اینه که ما در زمینه تکنولوژی و دانش از زبان مادریمون دور نشیم اما الان ما روز به روز در عرصه تکنولوژی داریم از زبان مادریمون دور میشیم. وقتی یه استاد داره سر کلاس یه درس تخصصی میده و حرف می زنه خیلی از کلماتش انگلیسیه که خیلی از اونها معادل فارسی دارن و خیلی هم گیرا هستن. خیلی خوبه جنبه های مثبت اون هم دیده بشه.
mahdiii آفلاين است   پاسخ با نقل قول

  #ADS
نشان دهنده تبلیغات
تبليغگر
 
 
 
تاريخ عضويت: -
محل سكونت: -
سن: 2010
پست ها: -
 

نشان دهنده تبلیغات is online  
قديمي ۱۲-۲۵-۱۳۹۱, ۰۵:۲۹ بعد از ظهر   #12 (لینک دائم)
Super Moderator
 
آواتار raha_hakhamanesh
 
تاريخ عضويت: خرداد ۱۳۸۷
محل سكونت: دنیا
پست ها: 281
تشكرها: 28
253 تشكر در 147 پست
My Mood: Zodranj
پيش فرض

بحث کردن در مورد چیزهایی که نظر شخصی هستند بیهوده است اول قصد نداشتم وقتم رو برای این پست بگذارم ولی دیدم کسی جواب نداده و آنهم در بخشی مطرح شده که باید من آن را به سرانجام می رساندم بنابراین نظرم رو گفتم

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mahdiii نمايش پست
من این حرف شما رو تاحدودی قبول دارم که کسی که کارشناسی ارشد خونده باید به انگلیسی مسلط باشه
من نگفتم تسلط داشته باشه همینقدر که بفهمه هم برای دانشجوی ارشد کافیه، ولی نه اینکه هیچی نفهمه و به دنبال نسخه فارسی یکی از مهمترین کتاب های درسی اش باشد


نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mahdiii نمايش پست
اما این به این معنی نیست که کتابهای ترجمه خوب و مفید نیستند. شما مثال کتابهای جعفرنژاد رو زدی اما کتابهای زیادی هست که ترجمه شده و خیلی هم مفید واقع میشه مثل کتاب الکترونیک جبه دار یا سیستم شبکه ای و مدارمنطقی و معماری سپیدنام و هزاران کتاب دیگه. ترجمه در همه جای دنیا هست.
کسی منکر ترجمه خوب نیست ولی چیزی که دیده میشه دو تا کتاب جبه دار و سپیدنام بود و هزار تا کتاب امثال جعفرنژاد! ای کاش آمارشون به 1% می رسید. خوشحال میشم از آن هزاران کتاب مفید فقط لطف کنید 50 ترجمه ماندگار (مثل همان سپیدنام) را در علم کامپیوتر اسم ببرید، شما حتی نمی دانید ما هزار کتاب تکست ترجمه شده در علم کامپیوتر نداریم بعد صحبت از هزاران می کنید!
اگر ان شاالله طی سالهای آینده یک دستی در تالیف یا ترجمه کتاب مثل حقیر داشته باشید آنوقت می فهمید یک استاد خوب دیگر فکر تالیف یا ترجمه کتاب را از سر بیرون برده است. الان انتشارات ها دنبال اسم می گردند و کسانیکه اسم دارند وقتشان را برای یک کار علمی خوب صرف نمی کنند. پس بازهم توصیه می کنم بروید همان نسخه زبان اصلی را بخوانید

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mahdiii نمايش پست
ترجمه فایده زیادی داره که اگه من بخوام چند موردشو اینجا ذکر کنم این هست که اولا برای عموم قابل استفاده هست. حالا یکی زبانش خوب نبود باید از پیشرفت و فهم مطالب منع بشه.
بله دقیقا بله، اگر کسی زبانش خوب نبود توصیه بنده این است اصلا تحصیلات تکمیلی را ادامه ندهد

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mahdiii نمايش پست
یکی دیگه از مزایاش فهم و درک سریعتر و به عبارتی تندتر خواندن و فهمیدنه. همه ما زبان مادری رو سریعتر می خونیم و می فهمیم. شاید شما بگین که بعضیا با ترجمه بد، بدتر آدمو گیج می کنن. خوب این مشکل اونهاست که بد ترجمه کردن!
خوب داستان همینه که اگر ترجمه ای هم صورت بگیرد خدا می داند چی دربیاد، عرض کردم انتشارات ها دنبال اسم هستند و کسی که اسم دارد دنبال ترجمه یا کار علمی عمیق نیست. نمونه اش کتای هوش مصنوعی رامین رهنمون، به نظر اگر ترجمه نمی کرد وضعیت بهتری داشتیم در حالیکه کتاب هوش مصنوعی بن کوپین ترجمه (اگر اشتباه نکنم) داورپناه که یک استاد جوان و نا آشناست ولی یک اثر به یادماندنی از خود بجا گذاشته است

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mahdiii نمايش پست
و یکی از مهمترین فایده اش که به نظر من خیلی مهمه اینه که ما در زمینه تکنولوژی و دانش از زبان مادریمون دور نشیم اما الان ما روز به روز در عرصه تکنولوژی داریم از زبان مادریمون دور میشیم. وقتی یه استاد داره سر کلاس یه درس تخصصی میده و حرف می زنه خیلی از کلماتش انگلیسیه که خیلی از اونها معادل فارسی دارن و خیلی هم گیرا هستن. خیلی خوبه جنبه های مثبت اون هم دیده بشه.
در این مورد نظری ندارم. صحبت شما آنقدر شور است که بهتر است وارد این فاز نشد! توقع ندارید که سر کلاس استاد بیاید بگوید رایانه هایتان را روشن کنید! و یک رایان نامه به صندوق پستی من بفرستید حاوی برنامه گردآوری شده به زبان (احتمالا فارسی) متلب!

در نهایت دوست عزیز، اگر چیزی می نویسم برای پاسخ به شما نیست برای مطالعه دیگران است بعنوان یک معلم کوچک که سالیان در فضای بین المللی حضور دارم لازم است و توصیه موکد می کنم دانشجویانمان و حتی سیستم تحصیلی توجه زیادی به مقوله زبان انگلیسی داشته باشند کسی منکر وطن دوستی مان نیست همه ما عاشق کشور هستیم کمااینکه ممکن بنده بیشتر ولی هر چیزی جایگاهی دارد. شما شعر مولانا را به روانی شعر پارسی بخوان و در جای مناسب هم هنگامیکه در یک همایش بین المللی حضور دارید درست انگلیسی صحبت کن دیگر هیچ!

مطالعه کتاب زبان اصلی نیز توصیه من نیست این مَثَل در جامعه آکادمیک معروف است: "اگر میخواهی آنچه استاد می گوید را بفهمی کتابی که معرفی می کند را مطالعه کن اما اگر می خواهی همسطح استاد بفهمی آن کتابی را که استاد مطالعه می کند مطالعه کن"
حال شما انتخاب کنید می خواهید جعفرنژاد بخوان می خواهی Bishop بخوان
__________________
.
.
.
برای تشکر دکمه مخصوص وجود دارد لطفا پست هرز ایجاد نکنید
.
.
اینقدر از دسترسی نداشتن به مقاله شیون نکنید

مقالات انگلیسی: ایران سای (ISI, IEEE, ACM)
مقالات فارسی: سیویلیکا (کنفرانس داخلی)
مقالات فارسی: مگ ایران (ژورنالهای داخلی)
raha_hakhamanesh آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي ۱۲-۲۵-۱۳۹۱, ۱۱:۵۳ بعد از ظهر   #13 (لینک دائم)
Active users
 
آواتار mahdiii
 
تاريخ عضويت: اسفند ۱۳۸۸
محل سكونت: مشهد
پست ها: 355
تشكرها: 27
167 تشكر در 131 پست
My Mood: Khoshhal
پيش فرض

به نظر من صحبت کردن با شما هیچ فایده ای نداره. شما فقط می خواین از آدم غلط بگیرین و طعنه بزنین. شما هزارتا رو دیدی می گی ما هزارتا کتاب نداریم. طرز فکر جالبی دارین که به همین یک کلمه گیر میدین. اگه همه مثل شما فکر کنن که فردا پس فردا کتابای دبیرستانیمون هم باید انگلیسی بشه. اگه استادای دیگه هم مثل شما فکر کنن کتابایی مثل کتابای جبه دار و سپیدنام و امثالهم به وجود نمیومد. مشکل استادای ما هستن که فقط به فکر مقاله چاپ کردن هستن و یه امتیازی بگیرن تا درجشون بالا بره. کلا ایرانیا تو همه زمینه ها مشکل دارن. شما انقدر می گی bishop مگه bishop کیه. فکر می کنی تمام روشهای توی کتابش از خودشه؟!! اونم این روشها رو جمع آوری کرده و به صورت کتاب درآورده. من قبول ندارم همه ناشرا این طور باشن شما یه جعفر نژادو دیدی فکر می کنی همه مثل اونن.
این همه کتاب چاپ شده از اساتید بزرگی مثل منهاج، پدرام و خیلی اساتید دیگه. ما همه چیمون غرب زده است. هیچ کشوری اساتیدش این طرز فکرو ندارن که ترجمه یک کتاب بده چون کتاب اصلیش خوبه!
mahdiii آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي ۰۲-۲۹-۱۳۹۲, ۱۱:۳۶ بعد از ظهر   #14 (لینک دائم)
عضو جدید
 
آواتار golrokh63
 
تاريخ عضويت: مهر ۱۳۹۱
پست ها: 8
تشكرها: 1
0 تشكر در 0 پست
پيش فرض

سلام
پروژه کامل با پیاده سازی درس شناسایی آماری الگو می خواستم
مانند: الگوریتم های مارکوف
مارکوف پنهان یا مارکوف گسسته
.....
golrokh63 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي ۰۲-۳۰-۱۳۹۲, ۰۷:۲۰ قبل از ظهر   #15 (لینک دائم)
Moderator
 
آواتار babak_1234
 
تاريخ عضويت: شهريور ۱۳۸۸
محل سكونت: تهران
پست ها: 252
تشكرها: 1
140 تشكر در 108 پست
My Mood: Khonsard
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله golrokh63 نمايش پست
سلام
پروژه کامل با پیاده سازی درس شناسایی آماری الگو می خواستم
مانند: الگوریتم های مارکوف
مارکوف پنهان یا مارکوف گسسته
.....

سلام دوست من

توی این لینک یک Toolbox به زبان متلب برای Hidden Markov Model ارائه شده. همچنین در انتهای صفحه یکسری مقالات وجود داره که با استفاده از این Toolbox پیاده سازی شدن. امیدوارم که کمکت کنه.

Hidden Markov Model (HMM) Toolbox for Matlab

موفق و باشی
babak_1234 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از babak_1234 تشكر كرده است:
golrokh63 (۰۲-۳۱-۱۳۹۲)
قديمي ۰۲-۳۰-۱۳۹۲, ۰۳:۵۶ بعد از ظهر   #16 (لینک دائم)
عضو فوق فعال
 
آواتار kamran_kenzo
 
تاريخ عضويت: تير ۱۳۸۹
محل سكونت: Tehran
پست ها: 190
تشكرها: 4
91 تشكر در 74 پست
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله sara-66 نمايش پست
نمی دونم جای مناسبی برای این سوال انتخاب کردم یا نه
من دانشجو ارشد کامپیوتر هستم.ولی قصد دارم برای دکتری هوش بخونم . از اونجایی که از امسال منابع دکتری شناسائي الگو و یادگیری ماشین است . می خواستم این دو درس بردارم و اما
از بین این دو درس به نظر شما کدوم یکی اول بردارم ، کدام یک آسون تر و به نحوی پیش نیاز دیگری( چون فکر می کنم این دو به هم مربوط باشند. در ضمن درس داده کاوی رو قبلا در دوره لیسانس به عنوان دروس اختیاری گذروندم.
لطفا هر چه زودتر جواب سوال من بدید (برای انتخاب واحد ترم بعد زمان زیادی باقی نیست :d)
مخصوصا اگه دوستانی که امیر کبیر ، هوش می خونند و این درس اونجا با چند استاد ارائه می شه توضیحاتی در این خصوص دهند. و نکته دیگر اینکه شناسائي آماري الگو تا چه اندازه پایه آماری قوی نیاز داره و برای تقویت تو این زمینه چه منبع یا روشی پیشنهاد می کنید.

ممنون
اول یادگیری ماشین رو بخونید چون مطالبش پایه ای تره (البته هر استادی سیستم درس دادن و مطالبی که درس میده فرق میکنه). شناسایی الگو بیشتر به معرفی یه سری الگوریتم کاربردی همراه با تحلیلهای لازم رو ارائه میکنه که به شما کمک میکنم هم الگوریتم ها رو درک کنید هم کاربرد اونها رو به خوبی متوجه بشید. در ضمن در بعضی دانشگاه ها یادگیری ماشین و شناسایی الگو ترکیب شده اما تو ایران به صورت دو درس جدا ارائه میشه. به نظر من کتاب فارسی نخونید چون بعدا در خوندن مقالات دچار مشکل میشید . سعی کنید از همون اول (حتی به سختی) انگلیسی بخونید.

موفق باشید
kamran_kenzo آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي ۰۵-۲۷-۱۳۹۳, ۰۷:۲۶ بعد از ظهر   #17 (لینک دائم)
عضو جدید
 
آواتار m@hn@z
 
تاريخ عضويت: مرداد ۱۳۹۳
پست ها: 1
تشكرها: 0
0 تشكر در 0 پست
پيش فرض

سلام من دانشجوی کارشناسی هستم و موضوع پروژه کارشناسی من شناسایی آماری الگو هستش! واسه شناسایی آماری الگو یعنی هیچ منبع فارسی وجود نداره؟
m@hn@z آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي ۰۶-۲۸-۱۳۹۳, ۰۵:۵۰ بعد از ظهر   #18 (لینک دائم)
عضو فوق فعال
 
آواتار mansor50
 
تاريخ عضويت: خرداد ۱۳۹۰
محل سكونت: مشهد
پست ها: 197
تشكرها: 2
48 تشكر در 42 پست
My Mood: Sepasgozar
پيش فرض

سلام در این زمینه شناسایی اماری الگو تمرین هست که روشهای آمار رو توضیح داده و روی یک دیتا ست شبیه سازی کرده
mansor.small@gmail.com
mansor50 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي ۰۷-۲۴-۱۳۹۳, ۱۱:۰۴ قبل از ظهر   #19 (لینک دائم)
عضو جدید
 
آواتار ehsan_ord
 
تاريخ عضويت: شهريور ۱۳۹۳
پست ها: 2
تشكرها: 0
0 تشكر در 0 پست
پيش فرض

سلام به همگی .من دانشجوی ارشد هوش مصنوعی هستم و نیاز مبرم به یه منبع فارسی شناسایی آماری الگو دارم اگه کسی کمکم کنه خیلی خیلی ممنون میشم.ایمیلم میذارم اگه کسی داشت برام بفرسته .خیلی نیاز دارم بازم ممنون. ehsan.jahanshahi@gmail.com
ehsan_ord آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي ۰۸-۳۰-۱۳۹۴, ۰۸:۱۰ قبل از ظهر   #20 (لینک دائم)
عضو فوق فعال
 
آواتار gilass_f@yahoo.com
 
تاريخ عضويت: آبان ۱۳۹۳
پست ها: 21
تشكرها: 1
1 تشكر در 1 پست
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله reza_jolie نمايش پست
سلام دوستان PDF کسی کتاب Pattern Recognition and Machine Learning نوشته ی Christopher M. Bishop رو داره؟
ممنون میشم اگه آپلودش کنید.
تست
در ضمن کتاب بیشاپ حل تمرین تئودوریوس و حل تمرین و کتاب دودا و حل تمرین انها موجود میباشد لطفا با ایمیل gilass_f@yahoo.com مکاتبه کنید در ضمن حل تمرین دودا رو از لینک بالا دانلود کنید
gilass_f@yahoo.com آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ



كاربران در حال ديدن تاپيک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 

قوانين ارسال
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال




زمان محلي شما با تنظيم GMT +3.5 هم اکنون ۰۳:۳۳ بعد از ظهر ميباشد.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0 ©2007, Crawlability, Inc.

Teach and Learn at Hexib | Sponsored by www.Syavash.com and Product In Review

استفاده از مطالب انجمن در سایر سایت ها، تنها با ذکر انجمن هوش مصنوعي به عنوان منبع و لینک مستقیم به خود مطلب مجاز است

Inactive Reminders By Icora Web Design