Artificial Intelligence - هوش مصنوعی  
انجمن را در گوگل محبوب کنيد :

بازگشت   Artificial Intelligence - هوش مصنوعی > روبوکاپ > شبیه ساز فوتبال سه بعدی


 
Artificial:
تبليغات سايت
مقالات و پروژه های هوش مصنوعی
تبلیغات
فرادرس

فیلم های آموزشی
ژنتیک و محاسبات تکاملی
فیلم های آموزشی
شبکه عصبی مصنوعی
فیلم های آموزشی
الگوریتم های فراابتکاری
فیلم های آموزشی
داده کاوی
فیلم های آموزشی
سیستم های فازی
فیلم های آموزشی
آموزش متلب
آموزش الگوریتم TLBO آموزش شبکه عصبی مصنوعی آموزش الگوریتم کرم شب تاب آموزش داده کاوی در متلب آموزش سیستم های فازی آموزش برنامه نویسی متلب
آموزش الگوریتم PSO آموزش شبکه عصبی گازی آموزش الگوریتم مورچگان آموزش آمار و داده کاوی آموزش استنتاج فازی در متلب آموزش رابط گرافیکی در متلب
آموزش ترکیب ژنتیک و PSO آموزش شبکه عصبی رقابتی آموزش الگوریتم علف هرز آموزش وب کاوی آموزش خوشه بندی آموزش شبیه سازی با سیمولینک
آموزش الگوریتم BBO آموزش شبکه عصبی MLP آموزش الگوریتم جهش قورباغه آموزش داده کاوی RapidMiner آموزش نگارش آکادمیک آموزش تحلیل آماری در متلب
آموزش الگوریتم فرهنگی آموزش شبکه عصبی RBF آموزش الگوریتم کرم شب تاب آموزش مبانی داده کاوی تنظیم ضرایب PID در متلب آموزش واقعیت مجازی در متلب
آموزش انتخاب ویژگی آموزش شبکه عصبی LVQ آموزش الگوریتم زنبور ها آموزش کاهش تعداد رنگ تحلیل پوششی داده ها در متلب آموزش محاسبات نمادین در متلب
آموزش الگوریتم ژنتیک آموزش شبکه عصبی GMDH آموزش کلونی زنبور مصنوعی آموزش کاهش ابعاد سیستم فازی عصبی ANFIS آموزش زبان C
الگوریتم رقابت استعماری شبکه عصبی با نروسولوشن آموزش الگوریتم ژنتیک کاوش قواعد وابستگی بهینه سازی مقید در متلب آموزش زبان C++
Iranian Association for the Advancement of Artificial Intelligence
ارسال تاپيک جديد  پاسخ
 
LinkBack ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قديمي ۰۸-۱۱-۱۳۸۷, ۰۱:۲۲ بعد از ظهر   #1 (لینک دائم)
عضو جدید
 
آواتار ghedis
 
تاريخ عضويت: آبان ۱۳۸۷
پست ها: 2
تشكرها: 0
1 تشكر در 1 پست
پيش فرض چگونه شبیه ساز فوتبال سه بعدی را شروع كنم؟

سلام من برنامه نويسي c++را بلدم اما نميدونم چطور ميشه فوتبال سه بعدي ساخت .خيلي به اين ممبحث علاقه دارم اما نه محلي را ميششناسم كه در آنجا فعاليت كنم نه كسي را كه راهنماييم كنه راستي يادم رفت بگم من دانش آموز نيستم كه بتونم در موسسه هاي روبوكاب دانش آموزي شركت كنم .لطفا راهنماييم كنيد.
mer30
ghedis آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از ghedis تشكر كرده است:
digicom (۰۳-۱۵-۱۳۹۲)

قديمي ۰۸-۱۱-۱۳۸۷, ۰۹:۰۰ بعد از ظهر   #2 (لینک دائم)
Administrator
 
آواتار Siavash
 
تاريخ عضويت: ارديبهشت ۱۳۸۷
محل سكونت: تهران
پست ها: 179
تشكرها: 27
431 تشكر در 108 پست
My Mood: Mehrabon
پيش فرض

دوست عزيز سلام!
اگر اين اولين ليگي از روبوكاپ هست كه مي خواي توش فعاليت كني شايد كمي سخت باشه... اين ليگ رو معمولاً تيم هاي 3 تا 5 ساله توش شركت مي كنند و يكي از سخت ترين ليگ ها هست چون در اون Low Level به مفهوم اصليش مطرح هست. يعني شما در هر لحظه بايد سرعت زاويه اي هر يك از 20 موتوري كه روي روبات ها هستند رو كنترل كنيد كه كار خيلي دشواري هست. چون مثلاً در يك Skill كه به نظر خيلي ساده مياد مثل راه رفتن اگر 0.5 ثانيه يك دستوري رو جابجا كنيد بات شما ميافته!
براي اين ليگ در حال حاضر چند تيم سورس خودشون رو قرار دادن از جمله Little Green Bats، Apollo و Zigorat كه آخري دقيقاً بيس هست و هيچ Skill اي در اون وجود نداره.
تيم هاي ايراني خيلي كمي داريم كه از ابتدا شروع كردن و سورس خودشونو ساختن. در مسابقات چين تنها تيم ايراني كه جزو 6 تيم بالا اومد MRL بود كه جزو تنها تيم هايي هست كه خودش از ابتدا سورس رو Develop كرده.
در ضمن شما براي شركت در مسابقات روبوكاپ مي تونيد بصورت Individual يعني از طرف خودتون وارد مسابقات بشيد و نيازي نيست حتماً از طرف يك موسسه باشيد.
__________________
Siavash آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از Siavash تشكر كرده اند:
emaadghorbani (۰۵-۵-۱۳۹۱), jey.r (۰۳-۲۳-۱۳۸۹), kingsan (۰۶-۲۴-۱۳۹۰), Pilevar (۰۸-۲۰-۱۳۸۷), russiaadjent (۰۸-۱۲-۱۳۸۷), saeedtmp (۱۱-۱۲-۱۳۸۸)
قديمي ۱۰-۲۱-۱۳۸۸, ۰۸:۳۳ بعد از ظهر   #3 (لینک دائم)
عضو جدید
 
آواتار hamidsofcomputer
 
تاريخ عضويت: دي ۱۳۸۸
پست ها: 1
تشكرها: 0
0 تشكر در 0 پست
پيش فرض

سلام ....برای شبیه سازی چه چیز های رو باید بلد باشم؟.......ممنون
hamidsofcomputer آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي ۰۳-۱۶-۱۳۸۹, ۰۵:۴۴ بعد از ظهر   #4 (لینک دائم)
عضو جدید
 
آواتار alimooghashang
 
تاريخ عضويت: شهريور ۱۳۸۷
پست ها: 4
تشكرها: 4
1 تشكر در 1 پست
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله hamidsofcomputer نمايش پست
سلام ....برای شبیه سازی چه چیز های رو باید بلد باشم؟.......ممنون
تسلط به یک زبان برنامه نویسی
برنامه نویسی سوکت در شبکه
گرچه با استفاه از بیس های آماده نیازی به یادگیری موارد بالا نیست
فقط شما باید روی هوش تیم و اعمال ربات کار کنید!
alimooghashang آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي ۰۷-۲۹-۱۳۸۹, ۰۷:۳۲ بعد از ظهر   #5 (لینک دائم)
عضو فعال
 
آواتار hadi1370
 
تاريخ عضويت: مهر ۱۳۸۹
محل سكونت: Tehran
پست ها: 10
تشكرها: 16
5 تشكر در 4 پست
پيش فرض

سلام
اگه بخوایم با جاوا شروع کنیم باید چی یاد بگیریم؟(لطفا یه منبع برای اون اسم ببرید)
اگه می شه کمی در مورد نوشتن این برنامه ها توضیح بدید ،ممنون میشم! آخه من تازه به این کار علاقه مند شدم و سردرگمم که چه جوری شروع کنم.
hadi1370 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از hadi1370 تشكر كرده اند:
artificial_engineer (۰۷-۱۵-۱۳۹۰), salam1 (۱۰-۲۸-۱۳۸۹)
قديمي ۱۰-۲۸-۱۳۸۹, ۰۲:۳۳ قبل از ظهر   #6 (لینک دائم)
عضو جدید
 
آواتار salam1
 
تاريخ عضويت: دي ۱۳۸۹
پست ها: 4
تشكرها: 2
2 تشكر در 2 پست
پيش فرض

سلام
گل گفتی هادی
حرف دل ما رو زدی
salam1 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي ۰۲-۱۹-۱۳۹۴, ۱۰:۳۰ قبل از ظهر   #7 (لینک دائم)
عضو جدید
 
آواتار saayeeh
 
تاريخ عضويت: ارديبهشت ۱۳۹۴
پست ها: 1
تشكرها: 0
0 تشكر در 0 پست
پيش فرض

دوستان لطف می کنید توضیحات بیشتری بدید
saayeeh آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ



كاربران در حال ديدن تاپيک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


فرادرس




زمان محلي شما با تنظيم GMT +3.5 هم اکنون ۰۲:۰۹ قبل از ظهر ميباشد.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0 ©2007, Crawlability, Inc.

Teach and Learn at Hexib | Sponsored by www.Syavash.com and Product In Review

استفاده از مطالب انجمن در سایر سایت ها، تنها با ذکر انجمن هوش مصنوعي به عنوان منبع و لینک مستقیم به خود مطلب مجاز است

Inactive Reminders By Icora Web Design