روش سوم:
COAالگوريتمي است که ذاتاً براي جستجوي فضاي پيوسته مطرح شده است و مسائل بهینهسازی ترکیبی هم از جمله مسائلی ميباشد که در فضاي گسسته قابل حل ميباشد از اينرو جهت اعمال الگوريتم COAبه فضاي جستجوي گسسته، عملگرهاي محاسباتي استانداردCOA نيازمند دوباره تعريفشدن بر روي فضاي گسسته ميباشند که براي انجام اين کار مفهوم فاصله و قوانين هندسي براي جوابهاي فضاي گسسته معرفي ميشود و بر مبناي نظريه فاصله عملگرهايCOA دوباره تعريف ميشوند.
به طور کلی در این بخش، تغيير لازم و ضروری در الگوريتم پايه COAجهت بهينهسازي مسائل گسسته، تغيير رابطه مهاجرت آن ميباشد. اما با توجه به متفاوت بودن ماهیت مسائل جایگشتی با غیر جایگشتی، یک تغییر دیگر در مسائل جایگشتی احساس میشود و آن تغییر در روال تخمگذاری است که در ادامه شرح داده میشود. در ادامه دو مدل گسستهسازی برای مسائل جایگشتی و غیرجایگشتی ارائه میشود.
با توجه به حجم بالاي مطالب اين بخش ترجيح داده شد تا فايل مطالب بصورت pdf براي دانلود عموم قرار داده شود.
جهت دانلود به لینک اصلی مراجعه نمایید.
در اين فايل گسسته ساري ها و تغييرات لازم اعمال شده روي الگوريتم فاخته براي حل مسائل جايگشتي و غيرجايگشتي ارائه شده است. با توجه به گستره ي كامل گسسته سازي اعمال شده ميتوان هر نوع مساله گسسته را با الگوريتم بهنيه سازي فاخته حل نمود.
مطالب اين بخش نيز عينا از پاياننامه خانم محمودي برداشته شده است، در صورت استفاده از آنها لازم است حتما به اين پاياننامه رفرنس دهيد تا بطور ناخواسته مشمول قوانين دزدي آثار علمي نشويد.
عنوان پاياننامه:
"گسستهسازی الگوریتم بهینهسازی فاخته - مطالعه موردی: مسئله رنگآمیزی گراف"، شادي محمودي، پایاننامه دوره کارشناسی ارشد در رشته مهندسی نرمافزار کامپیوتر - گرایش هوش مصنوعی، موسسه آموزش عالی نبی اکرم (ص)، تبريز، ايران، شهريور 1391