نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ali-zi-zeperto
من یک لینوکسی و از طرفدارای اوپن سورس هستم.اولا خیلی دوست دارم کد انواع نرم افزار ها رو ببینم و دیدم.این هم یکیشه.شاید یه آدم کوته فکری پیدا بشه که ازش استفاده مضر انجام بده اما چندین کار بهتر و فوق العاده میشه باهاش انجام داد.مثل بمب اتم می مونه و انرژی هسته ای.من منتظر کد شما هستم.اگه تحت جاوا رو دارید اون رو هم بذارید.من با vb (مایکروسافت) میونه خوبی ندارم.(هنوز اسم ایران تو لیست کشورهای سایت مایکروسافت نیست).
|
البته لازم به ذكر هست كه اگر اسم ايران تو ليست كشورهاي سايت ماكروسافت نيست، كلاً كشور ايران نمي تونه جاوا رو حتي از سايت سان دريافت كنه و براي دريافت j2ee يا j2se ايراني ها بايد از vpn استفاده كنند يا پشت پراكسي برن... پس از اين نظر ميونتون با جاوا بايد بدتر باشه...
من با خيلي ها صحبت كردم در اين رابطه... دوستاني بودن كه موافق قرار دادن سورس كد بودن و دوستاني هم مخالف بودند. اما در نهايت با توجه به صحبت دوستان به اين نتيجه رسيدم كه نرم افزاري كه اين كار رو انجام ميده با محدوديت در اختيار عموم قرار گرفته بشه تا در عمل ببينيم چه اتفاقي ميافته... و بعداً به يك سري از دوستاني كه واقعاً علاقه مند هستند سورس كد داده بشه...