نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله veronica
من یه مشکل دارم ! نمیدونم وقتی یوزر و پسوورد رو وارد میکنم تو حالت sending login information
میمونه ! دیگه هیچی نمیشه ! چرا ؟
|
دوست عزيز مي تونيد مشخصات كانكشن اينترنتتون رو بفرستيد؟ آيا پشت پروكسي سرور يا شبكه هستيد؟ نسخه ي كنوني قابليت دريافت پراكسي رو نداره. آيا اين مشكل فقط در ورژن جديد وجود داره يا در ورژن هاي قبلي هم همين اتفاق ميوفته؟
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mehrzad22
سلام دوست عزیز من به تازگی در فروم شما عضو شدم . مطالب این تاپیک را هم مطالعه کردم و گپی هم با روبات شما زدم و بابت تلاشتون واقعن تبریک میگم کاری که کردید جالبه و کاری که دارید انجام می دید یعنی آموزش و گسترش از اونم جالب تره به هر حال می خواستم بدونم در زمینه اتصال به یاهو از طریق زبان های تحت وب تجربه ای دارید ؟ یعنی بشه با استفاده از پی اچ پی به کاربری pm ارسال کرد یا متقابلن دریافت کرد . شما اشاره ای به پروتکلی مبتنی بر xml کردید. آیا برای استفاده تحت اسکریپت های وب کاربردی داره؟ در کل میخواستم ببینم میشه چنین رباتی را با php هم پیاده کرد . ظاهرن مشکل فقط در دریافت و ارسال پیغام ها است. ممنون از پاسختون
|
مشكل اصلي روي آنلاين موندن اون هست
در غير اين صورت راه هاي فراواني براي لاگين شدن در Yahoo وجود داره كه نيازي به dll نداره
شما مي تونيد براي انكريپت كردن پسورد از وب استفاده كنيد و از كوكي توليد شده استفاده كنيد. در مورد پروتكل xml كافيه webmessenger.yahoo.com رو اسنيف كنيد و ببينيد چه پكت هايي مي فرسته. اما مي تونيد از همين پزوتكل YMSG هم استفاده كنيد... مشكل اصلي اين هست كه يه اسكريپت php پس از مدتي كه اجرا شد قطع ميشه و پيام timeout ميده... وگرنه اگر بخواهيد مثلا 1 دقيقه لاگين كنيد، يك پيغام بفرستيد و لاگ آف كنيد مشكلي وجود نداره و تا جايي كه يادمه اين كار قبلاً توسط خيلي از دوستان انجام شده.
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله NabiKAZ
ورژن جدید اومده، حالا تکلیف من که یه برنامه رو برپایه v1.3.4 شروع کردم چیه؟!!
|
دليل اينكه در ورژن هاي آخر تمام سويچ ها در فايل هاي مجزا طراحي شدن همين بوده. كه وقتي ورژن جديد مياد يوزر بتونه با تغيير چند خط و اضافه كردن Module ها نسخه ي جديد رو با تغييرات خودش داشته باشه. اما هنوز ساختارش اونطوري كه بايد نشده. اگر پيشنهادي داريد بگيد خوشحال مي شم. اين يكي از مشكلات پروژه هاي گروهي هست كه معمولاً با svn و برنامه هاي diff مانند CSdiff حلش مي كنند.