نمايش پست تنها
قديمي ۰۴-۸-۱۳۸۹, ۰۵:۲۰ بعد از ظهر   #5 (لینک دائم)
siva_007
عضو جدید
 
آواتار siva_007
 
تاريخ عضويت: اسفند ۱۳۸۸
پست ها: 6
تشكرها: 16
1 تشكر در 1 پست
پيش فرض روشهای شناسایی میوه

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mardin200 نمايش پست
در حالت اول شما باید هماهنگی بین تصاویرتان ایجاد کنید. چون ممکن است تصاویر شما در شرایط مختلف گرفته شده باشند و از لحاظ طیف رنگی و نور و .. با هم تفاوت داشته باشند.
پس باید توسط الگوریتم های histogram specification یا histogram matching تصاویرتان را یکدست کنید. و همچنین شاید لازم شود که توسط عملیات Enhancement کنتراست تصاویر را بالا ببرید.
سپس کار اصلی را شروع کنید. می توان گفت از این به بعد کارها بیشتر آزمون و خطاست.
چون واقعا روشی وجود ندارد که بتوان گفت که بهترین است.
مثلا برای استفاده از مدل رنگ، HSI و LUV را می توان امتحان کرد.
ولی اگر تصاویر شما خیلی شلوغ باشند، مثلا رنگ سبز در آن زیاد باشد. رنگ کمک زیادی به ما نمی کند.
شاید شما بتوانید از روشهای پیدا کردن لبه ها وactive contoureها استفاده کنید.
ولی بیشتر با مشاهده تصاویر می توان تصمیم گرفت که چه روشی مناسب خواهد بود.
ممنون
راهنمایی خوبی کردید
اگه مقاله ای هم در همین زمینه (روشهای پیدا کردن لبه ها وactive contoureها و الگوریتم های histogram specification یا histogram matching ) معرفی بکنید ممنوم میشم.
راستی امروز یه مقاله خوندم که در مورد تصاویر حرارتی و استفاده از دوربین های حرارتی برای شناسایی میوه ،توضیح داده بود.نظر شما در این مورد چیه؟آیا کار با تصاویر طیف مرئی بهتر میتونم نتیجه بگیرم یا برم سراغ تصاویر حرارتی؟با توجه به اینکه در تصاویر حرارتی دیگه میزان روشنایی تصویر مطرح نیست ایده جالبی به نظر میاد.اگه مقاله ای در این زمینه هم دارید معرفی بفرمایید
siva_007 آفلاين است   پاسخ با نقل قول