نمايش پست تنها
قديمي ۰۴-۶-۱۳۸۹, ۱۱:۰۷ قبل از ظهر   #1 (لینک دائم)
Nava Male
عضو جدید

آواتار Nava

تاريخ عضويت: خرداد ۱۳۸۹
محل سكونت: تهران
تشكرها: 0
67 تشكر در 6 پست
پيش فرض ساخت سیستم خبره به زبان پرولوگ به همراه پوسته و فایل آموزشی pdf

سلام خدمت همه دوستان
من ترم آخر رشته ی مهندسی نرم افزار هستم این ترم هم درس اختیاری سیستمهای خبره رو برداشته بودم و استادمون ازمون خواسته بود تا یک سیستم خبره که کارش عیب یابی کامپیوتر هست رو بسازیم.
خودش یه پوسته معرفی کرد اما مشکل اکثر همکلاسی های من این بود که نمی تونستند با این پوسته کار کنند من هم نشستم و یک PDF درست کردم و تو اون توضیح دادم که چطوری بتونن یک سیستم خبره با پرولوگ و این پوسته رو طراحی کنن و دیدم که خدا رو شکر نتیجه داد و اکثرشون تونستن پروژشون رو بنویسن
حالا تصمیم گرفتم این پی دی اف (به علاوه پوسته به زبان پرولوگ) که سعی کردم به زبان خیلی روان بنویسم و به همراه پوسته ی این برنامه برای شما دوستان بزارم تا شروع فعالیتم تو این انجمن حتی شده خیلی کوچیک مفید باشه براتون

متشکر میشم نظراتتون رو بهم ابلاغ کنید

كد:
Password : masoud.alone@gmail.com
فايل ضميمه
نوع فايل: rar ExpertSystemDesing_BySedghi[masoud.alone@gmail.com].rar (248.5 كيلو بايت, 4230 نمايش)

ويرايش شده توسط Astaraki; ۰۶-۲۴-۱۳۹۰ در ساعت ۰۸:۳۵ بعد از ظهر
Nava آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از Nava تشكر كرده اند:
aftabgardan (۰۹-۲۸-۱۳۸۹), aimaryam (۰۵-۲۵-۱۳۸۹), arash_pc01 (۰۸-۸-۱۳۹۱), aresh_math (۰۲-۷-۱۳۹۱), ashkan.abbasi66 (۰۷-۱۳-۱۳۹۰), Astaraki (۰۴-۱۰-۱۳۸۹), ayat2006 (۰۱-۲۹-۱۳۹۵), ayfer.a11 (۰۲-۶-۱۳۹۰), behrouz6763 (۰۵-۱۳-۱۳۹۰), davarmanesh (۰۲-۷-۱۳۹۱), digicom (۰۲-۸-۱۳۹۲), faridnoz (۰۳-۳-۱۳۹۲), farzaneh_y343 (۱۱-۶-۱۳۹۲), fasihfar (۰۲-۱۳-۱۳۹۱), hamed7735 (۰۷-۱۶-۱۳۹۲), hamedmehdihamed (۰۵-۲۷-۱۳۹۱), HAMIM (۰۲-۹-۱۳۹۱), hasti26 (۰۴-۱۵-۱۳۹۳), hatamkhani (۰۱-۲۸-۱۳۹۰), hodashafi (۰۸-۲-۱۳۹۲), hosain_ni2001 (۰۱-۱۵-۱۳۹۰), hp1361 (۱۲-۲۴-۱۳۹۱), javadtaheri (۰۴-۶-۱۳۸۹), karbaladam (۱۰-۴-۱۳۹۰), khanalafchin (۰۲-۱۳-۱۳۹۰), lahroodi (۱۱-۹-۱۳۸۹), lesanalgeib (۰۴-۱۶-۱۳۹۳), mahmoodagaei (۰۲-۲-۱۳۹۱), mahtab110 (۱۰-۱۶-۱۳۸۹), mardin200 (۰۴-۶-۱۳۸۹), masoud_usf (۰۱-۲۵-۱۳۹۰), math teacher (۰۱-۲۹-۱۳۹۱), mehr-m (۰۹-۲۱-۱۳۹۱), mjalal (۰۵-۵-۱۳۸۹), mnarx (۰۴-۱۳-۱۳۸۹), mohandese (۰۷-۱۴-۱۳۹۳), mpndwsprog (۱۱-۷-۱۳۹۲), msr123000 (۰۳-۹-۱۳۹۲), mtss92 (۱۱-۳-۱۳۸۹), nazanin.t62 (۰۲-۲۱-۱۳۹۳), nazanin1982 (۰۹-۱۹-۱۳۹۴), neda2 (۰۴-۱۱-۱۳۸۹), niloufar gol (۰۴-۲۵-۱۳۸۹), orgeneral (۱۰-۱۵-۱۳۹۲), pani_83 (۰۷-۲۵-۱۳۸۹), raha1986 (۱۰-۱۴-۱۳۹۰), Rainbow (۰۹-۲-۱۳۹۰), roze_sunset (۰۲-۷-۱۳۹۲), s-frz (۰۹-۲۲-۱۳۸۹), sabora (۰۷-۴-۱۳۸۹), samico (۰۴-۲۰-۱۳۸۹), samin2020 (۰۷-۲۵-۱۳۸۹), shasoosa (۱۱-۲۹-۱۳۸۹), sixsixsix (۰۴-۵-۱۳۹۲), titish (۱۱-۳-۱۳۸۹), vahidby28 (۱۱-۲-۱۳۹۰), vahide_m (۰۲-۱۸-۱۳۹۳), yasi20 (۰۲-۱۳-۱۳۹۲), شیثمثا (۰۸-۲۹-۱۳۹۱)

#ADS
نشان دهنده تبلیغات
تبليغگر

تاريخ عضويت: -
محل سكونت: -

نشان دهنده تبلیغات is online