نمايش پست تنها
قديمي ۰۴-۲-۱۳۸۹, ۰۲:۰۲ بعد از ظهر   #3 (لینک دائم)
dr_bijan Male
عضو فعال

آواتار dr_bijan

تاريخ عضويت: خرداد ۱۳۸۹
محل سكونت: تهران
تشكرها: 26
1 تشكر در 1 پست
پيش فرض

سلام. متشکرم.
شاید اینجا نتونم به طور کامل براتون توضیح بدم. این کار رو من 2 سال دارم بررسی میکنم. هدف من استفاده از یک گجت، به جای پرونده اورژانس هست. تا به حال هیچ گجتی خصوصیات لازم برای این کار رو نداشت (نه PPC و نه لپتاپ). با ورود Tabletهای جدید (مثل iPad) بالاخره بعد از 2 سال انتظار، امکان همچین کاری رو دارم.
من میخوام پرونده اورژانس رو حذف کنم، و به جای اون یک Tablet به دست پزشک بدم. کلیه مراحلی که پزشک و پرستار باید روی پرونده انجام بدن، روی Tablet انجام میده.
با تجربه ای که من در بیمارستان داشتم، و کاری که میخوام روی این Tablet انجام بدم، میتونم بگم که این کار به طور غیرقابل باوری، سرعت انجام کارها رو زیاد میکنه و کیفیت رسیدگی به بیمار ها رو افزایش میده، اتلاف وقت (که بزرگترین معضل بیمارستانهای ما هست) رو به طور واقعاً چشمگیری کاهش میده، ناهماهنگی بین بخش های مختلف‌(که همه رو توی بیمارستان کلافه میکنه) رو تا حدود زیادی بهبود میده،‌و ... .
همینطور با دیتا بیسی که از بیماران تهیه میشه، امکان تحقیقات بسیار بسیار زیادی به محققین داده میشه و هر لحظه میتوان آمارهای کاملی داشت.
و در آینده هم که پروژه کارت سلامت و سایت سلامت ، عملی بشه، با اتصال به اون، قدرت بی‌نظیری خواهد داشت.
هوش مصنوعی:
و یکی از بزرگترین کارهائی که من در این بین میخوام انجام بدم(به کمک شما دوستان)، هوشمند کردن Tablet هست. به طوری که بتونه به تشخیص اولیه بیمار کمک کنه، در صورت فراموشی پزشک از انجام بعضی معاینات و فراموشی از درخواست بعضی آزمایشات مهم، به او یادآوری کنه و جلوی اشتباهات پزشک رو بگیره، به تدریج که اطلاعات بیمار بیشتر میشه، تشخیص دقیقتری بده، در صورتی که بیماری نکته غیرطبیعی داشت و پزشک فراموش کرد که به او رسیدگی کنه، پزشک رو مطلع کنه. و البته خیلی کارهای دیگه که الان نمیتونم بیشتر از این توضیح بدم.
و البته برنامه های خیلی بیشتری برای هوش مصنوعی دارم که به تدریج به اون اضافه بشه‌(مثل پیش بینی وضعیت آینده بیماران با توجه به History و وضعیت فعلی (مثلا برای بیماری های قلبی، ریوی مثل COPD، سرطان و ...)، آنالیز نوار قلب، آنالیز گرافی ها،‌ پیگیری Monitoring ، و ...) که با توجه به سخت تر بودن اینها، در آینده روش کار بشه

هدف اولیه من برای این کار یک مقاله قوی هست (من قصد پذیرش Phd Medical Informatics از آمریکا دارم)
هدف بعدی انجام عملی این کار هست. (قول همکاری استادان، ایجاد کارگاه عملی، در اختیار گذاشتن بخش بیمارستان رو هم دارم)

موفق باشید
عالیپور
dr_bijan آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از dr_bijan تشكر كرده است:
mardin200 (۰۴-۴-۱۳۸۹)