نمايش پست تنها
قديمي ۰۸-۹-۱۳۸۷, ۱۲:۰۳ بعد از ظهر   #220 (لینک دائم)
mohammad_tz Male
Active users

آواتار mohammad_tz

تاريخ عضويت: شهريور ۱۳۸۷
تشكرها: 1
254 تشكر در 32 پست
Smile یک نظر

سلام
این اولین پست من تو این تاپیک هست و قصدم پرسیدن سوال و ... نیست. داشتم یه گشتی می زدم که اتفاقی این تاپیک رو دیدم و چون تعداد صفحات زیادی داشت پیش خودم گفتم حتما بحث جالبی هست بر خلاف اینکه زمینه فعالیتم فعلا سایفر روبات نیست. اما بر خلاف حجم مطالب ارسالی دیدم که کلی از مطالب در مورد "حق اشتراک منابع" هست و خیلی متاسف شدم در مورد دیدگاه های یه سری از کاربران نسبت به موضوع.
قصدم به هیچ وجه قضاوت و داوری نیست و "فقط" می خوام نظرم رو بگم و شاید هم از دید خیلی ها درست نباشه. فرض کنید که یه رهگذر می خواد نظرش رو راجع به یه موضوعی بگه.
من آدم باسوادی نیستم و هیچ وقت هم نمی خوام خدای ناکرده کسی رو متهم کنم. اما واقعا یه سوالی از کاربران فعال در این تاپیک دارم و اینه که وقتی یه نفر(سیاوش) "بدون هیچ گونه چشم داشتی" میاد و یه چیزی رو به یه سری یاد میده و این یادگیری رو حتی تا قرار دادن سورس کد هم پیش میبره و کاربران هم یه فعالیتی در جهت بهبود می کنند باید این قضیه رو فراموش کنند که اونها ایده این کار و اساس کار رو بی منت و رایگان یاد گرفتند و باید رایگان هم یاد بدند ؟
مطمئن باشید کسی که با رسیدن به یه مرحله ای که بخاطر زحمات و تفکرات غیر مادی و غیر انحصاری دیگران بوده بخواد خودش رو گم بکنه به هیچ جا نمی رسه. حالا فرض کنیم که شد آخر آخر اون کار و فقط خودش اون رو بلده، که بره افتخار بکنه فقط من بلدم؟ مطمئنا اگه آدمها با این افکار و طرز فکر بخواند جلو برند چند سال دیگه علم یه چیزی می شه کاملا مادی و وسیله ای فقط برای پول درآوردن و دیگه واژه هایی مثل "Free Education" و یا شعارهایی مثل "I Share,U Share,V Learn" معنایی ندارند . من انجمن هایی رو دیدم که برای فعال شدن نام کاربری خودتون باید پول پرداخت کنید و اون وقت شما توی یه محیط کاملا رایگان و آزاد قرار دارید و از این حرفها می زنید؟ کدوم از ماها تا حالا به این فکر کردیم که چرخوندن این انجمن برای سیاوش هزینه داره ؟ همه ماها صد در صد کلی مطلب تا حالا از تو نت بدون هیچ چشم داشت نویسنده ها یادگرفتیم . تو نت همه جور آموزشی حتی تا سورس رایگان برنامه های دیگران در codeproject.com و ... پیدا می شه.آیا ما تا به حال به اهداف کسانی که این مطالب رو می زارند و یا این جور سایتها رو می سازند فکر کردیم؟ مگه اونها به جز پیشرفت علم و یاد دادن اون چیز هایی که بلدند چه هدفی می تونستند داشته باشند. مگه نمی تونستند نظرات و ایده هاشون رو با قیمتهای بالا بفروشند؟ خوبه که همه ماها می دونیم خیلی از همین چیزهایی رو که بلدیم شاید به سبب عدم وجود کپی رایت در کشورمون باشه. یه نگاهی به نرم افزارهاتون بندازید، اکثر اونها رو رایگان صاحب هستید و چیزی هم که یاد می گیریم به واسطه اونهاست. اونوقت توی این دنیا یه آدمی پیدا بشه با خلوص نیت بیاد و یه سایتی رایگان راه بندازه و با نظارت دائم خودش کلی چیز به بقیه یاد بده و سئوالات دیگران رو رایگان جواب بده و از همه جالبتر این باشه که کاربران همون سایت مدعی بشند؟
من فکر می کنم این جور رفتار ها باعث دلسردی یه همچین آدم های بزرگ منشی که تعدادشون حداقل تو کشور ما فوق العاده کم هست می شه و شاید پیش خودش بگه به اینها نباید چیز رایگان یاد داد .امیدوارم همه مون به اصل توجه کنیم تا به فرع!
اینهایی که نوشتم همه اعتقادات شخصی خودم بود و باز هم می گم شاید خیلی ها قبول نداشته باشند. اگه اشکالی داره به بزرگی خودتون ببخشید. امیدوارم که همه مون بتونیم به نحوی توی پیشرفت همدیگه و کشورمون سهیم باشیم.
mohammad_tz آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از mohammad_tz تشكر كرده اند:
BeHNaM (۰۸-۹-۱۳۸۷), KraToS (۰۱-۱۵-۱۳۸۸), r-co (۰۸-۹-۱۳۸۷), Siavash (۰۸-۱۰-۱۳۸۷), soroosh-ab (۰۸-۹-۱۳۸۷)