نمايش پست تنها
قديمي ۰۸-۸-۱۳۸۷, ۱۲:۰۹ بعد از ظهر   #213 (لینک دائم)
Siavash Male
Administrator

آواتار Siavash

تاريخ عضويت: ارديبهشت ۱۳۸۷
محل سكونت: تهران
تشكرها: 27
439 تشكر در 108 پست
My Mood: Mehrabon
پيش فرض

اين مشكل دو راه حل داره...
يكي اينكه قبل از اينكه Smiley ها پاك بشن پيام رو با يك سري Smile چك كنيم.
و يك راه ديگه كه من مي خوام روي اين بات قرار بدم بدست آوردن حالت پيام هست.
يعني در هنگام حذف شدن Smiley بات حالت پيغام رو بدست بياره. مثلا اگر :-? بود حالت پيام رو به سوال تغيير بده و اگر :(( هم در كنارش بود حالتش سوالي همراه با گريه بشه. براي هر كدوم از اين حالات مي شه يك كد طراحي كرد و با توجه به اون جواب داد. اينطور بات مي تونه به :(( :-? هم جواب بده. اين كار رو براي علامت ها هم ميشه انجام داد. مثلاً ? پيام رو سوالي كنه.
اينطور توي الگو ها مي تونيم جوابي كه براي حالت سوالي و حالت غير سوالي مي ديم متفاوت باشه.
مثلاً در حال حاضر بات فرقي ميان اين سه جمله نمي بينه:
نقل قول:
من 5 سالمه!
و
من 5 سالمه؟
يا
من 5 سالمه؟‌ :-؟
در صورتي كه جواب مورد اول اين هست كه سن طرف رو ذخيره كنه و بگه يادش مي مونه و جواب پيام هاي دوم و سوم اين هست كه يا بگه نميدونم چند سالته، يا سن طرف رو كه ذخيره كرده بهش ياد آوري كنه.

اين قابليت ها رو سايفر در حال حاضر داره كه انشاالله روي SMClient‌ هم پياده خواهد شد.
مورد بعدي هم احساسات هست كه ميشه بصورت خيلي ساده در بات شبيه سازي كرد كه باز هم سايفر اين قابليت رو داره اما SMClient نداره. سايفر به هر شخصي از چند بعد ادب، آشنايي، و ... امتياز ميده و جواب هاي مختلف نسبت به امتياز هاي طرف مي دهد. مثلاً در صورتي كه آشنايي كسي كمتر از يك عددي باشه اگر طرف درخواست دوستي كنه رد مي كنه و در غير اين صورت قبول مي كنه.

اين امكانات هم انشاالله در نسخه هاي بعدي اضافه مي شه...