نمايش پست تنها
قديمي ۰۸-۸-۱۳۸۷, ۱۲:۳۶ قبل از ظهر   #210 (لینک دائم)
Servers.Manager
عضو فوق فعال

آواتار Servers.Manager

تاريخ عضويت: مهر ۱۳۸۷
تشكرها: 11
5 تشكر در 3 پست
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله soroosh-ab نمايش پست
هرکس نظر خودش رو داره و به نظر من دادن فکر برنامه نویسی بیشتر از گذاشتن سورس برنامه به پیشرفت روبات کمک می کنه و من هیچوقت نگفتم که کمک نمیکنم ! مثل اینکه پست من رو درست نخواندید یا متوجه نشدید ! من فکر برنامه نویسی رو میدم ( یعنی اون کاری که شدنیه و خودم موفق شدم انجام بدم ! ) ولی هیچوقت سورس دقیقی که خودم نوشتم رو نمیذارم .

در ضمن اگه قرار بود تمام برنامه ها اوپن سورس باشه , مثلآ سیاوش سورس Neo رو میذاشت ! روباتی که کلی وقت گذاشته و کار کرده واسش !تمام برنامه ها سورس باز نیستند !!

با تشکر از شما (پست من رو یه بار دیگه با دقت بخون )

1.دوست عزیز فکر برنامه نویسی رو همه میتونن بدن ، با دیدن سورس و مدل و تغییر و ویرایش کردن هست که ادم جلو میوفته
2.دوست عزیز کار نشد نداره ، توی کامپیوتر هرکاری شدنیه و نشد نداریم پس نگین نظر میدم که شدنیه یا نه
3.سیاوش Neo رو به حالت open source نذاشته و این تاپیک هم ماله اون نیست، این تاپیک ماله SMCilent هست که open source هست و اسم تاپیک هم همکاری جهت پیشبرد بات smclientهست ! پس هرکسی که میاد توی این تاپیک، به معنی این هست که علم خودش رو به بقیه منتقل میکنه و از علم بقیه هم استفاده میکنه ، نه یک نظردهنده که بگه این کار شدنیه یا نشدنیه

ما هم انتظاری از شما نداریم، شما با کد خودتون خوش باشید

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله BeHNaM نمايش پست
خیلی جو فروم بد شده امان از دست مدعیان دروغین امام زمان :d
منظورتون کی هست ؟

جو فروم بد نشده ما داریم از همدیگه انتقاد میکنیم که در چند پست تموم میشه، همشم بخاطر روباته نه چیزه دیگه، این شمایین که با گفتن مدعیان دروغین جو رو به حالت فحش و تهمت تغییر میدین
Servers.Manager آفلاين است   پاسخ با نقل قول