نمايش پست تنها
قديمي ۰۸-۷-۱۳۸۷, ۰۷:۴۹ بعد از ظهر   #206 (لینک دائم)
Servers.Manager
عضو فوق فعال

آواتار Servers.Manager

تاريخ عضويت: مهر ۱۳۸۷
تشكرها: 11
5 تشكر در 3 پست
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله soroosh-ab نمايش پست
سلام . عزیز برنامه ی اوپن سورس 90 % برای آشنایی افراد با برنامه نویسی هستن و به این معنی نیست که هرکی , هر تغییری داد بیاد و بذاره اینجا ! درسته که سیاوش کاملآ به ما کمک کرد تا با طریقه ی برنامه نویسی یک بات یاهو آشنا بشیم و به این معنی نیست که من هر برنامه ی دیگه ای که نوشتم ( درسته که از طریق سیاوش با پروتکل یاهو آشنا شدم ) و با کمک این پروتکل هست بیام و سورس رو بذارم !

هرکسی که می خواد به بقیه کمک کنه می تونه فکر برنامه نویسی رو بده و کسی هم که سورس رو میذاره لقمه رو جویده و آماده می کنه که بقیه بدن پایین و کسی که فقط میده پایین غذا رو , قابلیت جویدن و غذا درست کردن رو از دست میده !

دوست عزیز سعی کن قابلیت هات رو از دست ندی !

باز هم از سیاوش تشکر می کنم !
پس شما هم روبات سایفر رو حاظر و اماده جویدین ! چطور سیاوش که از پایه برنامه رو نوشته برای استفاده همه میزاره و شما که یدونه کد واسش نوشتی زود اومدی میگی هرکس که زحمت میکشه باید خودش استفاده کنه

دوست عزیز اینجا هیچکس لقمه جویده شده نمیخوره ، هر کس نسبت به خودش در پیشبرد بات کمک میکنه، از یه پیشنهاد تا یک کد
اگر قرار باشه همه نظر بدن و کاری نکنن که حجم کار میفته رو دوش سیاوش !

بگذریم هرجور تفکری پیدا میشه ، اینهم نظر شماست، شما میتونی کمک نکنی، در اینصورت نباید از کارها و کمک های بقیه هم استفاده کنی !
====================================

من برای روبات یک منوی کلی نوشتم که امیدوارم بدردتون بخوره

سياوش: من فايل ضميمه ي اين پست رو به خاطر اينكه روي يك نسخه ي غير پايدار SMClient سوار شده بود پاك كردم. از دوستمون Servers.Manager به خاطر به اشتراك گذاشتن سورس تشكر مي كنم و خواهش مي كنم اين منو رو روي نسخه ي آخري كه به زودي مياد و Stable هم هست پياده كنند و براي دوستان قرار بدن...
Servers.Manager آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از Servers.Manager تشكر كرده اند:
irancms (۱۲-۹-۱۳۸۷), soroosh-ab (۰۸-۷-۱۳۸۷)