نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mjanbazi
من هم همون اول گفتم که ظرفیت بعضی ها باید بالا باشد تا سورسو در اختیار دیگران قرار دهند
آقا مگه مشکلیه؟؟؟؟؟ ظرفیت ندارند دیگه!!!!!!!!!!!!!
فکر می کنند می توانند بات را به نام خودشان کامل کنند در حالیکه موقعی که پروتکل یاهو عوض شد و روبات آفلاین شد و دیگه آن نشد آن موقع ارزش افرادی مثل سیاوش را درک می کنند اون وفت دوباره میان به سراغ سیاوش و می گویند پروتکلش رو هم براشون عوض کنه!!!!
عزیزان تا مفهوم اوپن سورس براتون مشخص نشه و اصلا ندونید اوپن سورس یعنی چی قرار دادن بات کار بیهوده ای است.
سیاوش جان دیگر نیازی به تو نیست چون بچه ها دیگه مشکلشونو خودشون حل می کنند (مفهوم اوپن سورس از دیدگاه ایرانی ها!!!!!!! )
تا زمانی که به سیاوش احتیاج پیدا کنند آن وقت بات می شود اوپن سورس
سیاوش به هدفی که می خواستی رسیدی یعنی احداث یک تاپیک برای بات اوپن سورس دیگه بچه ها خودشون هرکاری می تونند بکنند.
|
سلام . عزیز برنامه ی اوپن سورس 90 % برای آشنایی افراد با برنامه نویسی هستن و به این معنی نیست که هرکی , هر تغییری داد بیاد و بذاره اینجا ! درسته که سیاوش کاملآ به ما کمک کرد تا با طریقه ی برنامه نویسی یک بات یاهو آشنا بشیم و به این معنی نیست که من هر برنامه ی دیگه ای که نوشتم ( درسته که از طریق سیاوش با پروتکل یاهو آشنا شدم ) و با کمک این پروتکل هست بیام و سورس رو بذارم !
هرکسی که می خواد به بقیه کمک کنه می تونه فکر برنامه نویسی رو بده و کسی هم که سورس رو میذاره لقمه رو جویده و آماده می کنه که بقیه بدن پایین و کسی که فقط میده پایین غذا رو , قابلیت جویدن و غذا درست کردن رو از دست میده !
دوست عزیز سعی کن قابلیت هات رو از دست ندی !
باز هم از سیاوش تشکر می کنم !