نمايش پست تنها
قديمي ۰۸-۷-۱۳۸۷, ۰۴:۳۵ بعد از ظهر   #204 (لینک دائم)
mjanbazi
عضو فوق فعال

آواتار mjanbazi

تاريخ عضويت: شهريور ۱۳۸۷
تشكرها: 2
0 تشكر در 0 پست
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله servers.manager نمايش پست
مهندس سروش هدف از این تاپیک کامل کردن برنامه و افزودن امکانات جدید به کمک همدیگه هست ، اگر قرار باشه هرکی چیزی واسه برنامه ساخت بگه نه نمیدم و هرکس واسه خودش نگهداره و تنها یک نفر به گسترش برنامه بپردازه که نمیشه open source

اینجا جاداره از سیاوش عزیز بابت این همه کار که کرده تشکر ویژه بکنم، انصافا ادمای مثل تو خیلی کم پیدا میشن که این همه کارو مجانی وبدون منت در اختیار عموم قرار میدن

من دارم یک منو واسه روبات میسازم درسته که ساختنش خیلی راحته ولی بعضی ها هنوز نمیتونن بسازن و واسشون مشکل شده، انشالله امروز فردا همینجا میزارم

با تشکر از همگی
من هم همون اول گفتم که ظرفیت بعضی ها باید بالا باشد تا سورسو در اختیار دیگران قرار دهند
آقا مگه مشکلیه؟؟؟؟؟ ظرفیت ندارند دیگه!!!!!!!!!!!!!
فکر می کنند می توانند بات را به نام خودشان کامل کنند در حالیکه موقعی که پروتکل یاهو عوض شد و روبات آفلاین شد و دیگه آن نشد آن موقع ارزش افرادی مثل سیاوش را درک می کنند اون وفت دوباره میان به سراغ سیاوش و می گویند پروتکلش رو هم براشون عوض کنه!!!!
عزیزان تا مفهوم اوپن سورس براتون مشخص نشه و اصلا ندونید اوپن سورس یعنی چی قرار دادن بات کار بیهوده ای است.
سیاوش جان دیگر نیازی به تو نیست چون بچه ها دیگه مشکلشونو خودشون حل می کنند (مفهوم اوپن سورس از دیدگاه ایرانی ها!!!!!!! )
تا زمانی که به سیاوش احتیاج پیدا کنند آن وقت بات می شود اوپن سورس
سیاوش به هدفی که می خواستی رسیدی یعنی احداث یک تاپیک برای بات اوپن سورس دیگه بچه ها خودشون هرکاری می تونند بکنند.
mjanbazi آفلاين است   پاسخ با نقل قول