نمايش پست تنها
قديمي ۱۲-۱۴-۱۳۸۸, ۰۷:۴۳ بعد از ظهر   #10 (لینک دائم)
talangor
عضو فعال

آواتار talangor

تاريخ عضويت: بهمن ۱۳۸۸
تشكرها: 7
3 تشكر در 2 پست
پيش فرض سوال سوال ...؟

سلام دوستان
من چند تا سوال دیگه دارم که از اساتید می خوام جواب بدن مخصوص اساتید کنکور شرکت کرده:
1-کتاب آمار پارسه رو می شه از جایی تهیه کرد من زنگ زدم نمایندگیش تهران گفت کلی فروش داریم!!! حالا آیا از جایی می شه تهیه کرد مخصوصا مشهد؟
2- کتاب لینز رو من دارم می خونم فقط سوالم اینه همشو بخونم یا نه فقط یک سری فصل های خاص؟
واسه امتحان دانشگاه یادمه اصلا در طول ترم نخونده بودم وچند روز قبل امتحان فکر می کردم حتما می افتم ولی خوب 2 یا 3 روز خوندم ( حدود 39 ساعت نخوابیدم!! ger: ولی بعد امتحان اصلا حالم خوب نبود . کلی بعدش خوابیدم ) وخیلی خوب هم امتحان دادم وخیلی برام ساده اومد ولی الان که دارم می خونم خیلی کند پیش می رم 9 ساعت 25 صفحه تقریبا و تمرین هاشم بعضی هاش خیلی سخته و کلا وقت گیره! البته تست نزدم هنوز! کتاب پوران رو هم دارم اون همش نکته هست واسه همین ترجیح دادم لینز با تمریناشو بخونم. بعدش پوران . حالا همه ی فصلاشو بخونم یا نه (لینز ترجمه صراف زاده) ؟
3- ریاضی می خوام یه درس ساده بخونم که بشه تست زد همین آمار فقط و اون هم پارسه خوبه یا نه؟ (من ریاضیم خوب نیست) چون برای کنکور دانشگاه آزاد می خونم که وقتم نیست می خوام وقتمو رو درس های دیگه بزارم
4- آزمون های سنجش و دانش که دو تاست و واسه دانشگاه آزاده شرکت کنم ؟ کسی خبر داره؟ (یکی 27 فروردین ویکی هم نمی دونم چندم اردیبهشت)

واسه پاسخ هایی که می دین بسیار ممنونم

ويرايش شده توسط talangor; ۱۲-۲۳-۱۳۸۸ در ساعت ۰۴:۰۹ بعد از ظهر
talangor آفلاين است   پاسخ با نقل قول