نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله r-co
1) می خواستم بدونم که یه Table تو دیتابیس ایجاد کرد مثلا Message2 که اینجا 3 پاسخ باشه و به هنگام در خواست از روبات هر سه رو همزمان بفرسته یعنی سه Response باشه Res..1 Res..2 Res..3
حالا این سه جوابو کنار هم در یک پیغام جا بده و رنگ هاشو خودش اوتوماتیک بزاره یعنی نیاز نباشه ما تک تک برای جوابا رنگ تعیین کنیم .
----------------------------------------------------------------------------------------------------
2) چطوری باید یه دستور نوشت که بجای / مثلا از \ استفاده کرد و اگه بعد از \ هر چیزی بنویسیم بیاد از تو دیتابیس کلمه ای که بعد از \ باشه از تو Table مثلا از تو Message3 بگرده و جوابشو بفرسته؟ یعنی همون کاری که وقتی ما به روبات PM میدیم میاد از تو Message میاد جوابو میفرسته تو اینجا بیاد کلمه ی بعد از \ رو بگیره و جوابشو پیدا کمه؟
نمی خوام \ قبل از Request باشه؟
|
من سوالتون رو درست متوجه نشدم، مي تونيد با مثال بگيد؟
مثلاً بگيد كاربر چه پيغامي بفرسته و بات چه عملي رو انجام بده يا چه اطلاعاتي رو ذخيره كنه.
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله BeHNaM
سلام سیاوش جان خسته نباشی
میخاستم چند تا نکته رو بگم شاید به بهبودی بات کمک کنه:
من واسه اینکه status بات رو یاهو بلوک نکنه مجبور شدم Private Sub tmrStatus_Timer رو از توی سورس بردارم
واسه اینکه اگه چند نفر همزمان به بات سلام میکردن بات مجبور بود پشت سر هم status عوض کنه و این باعث میشد یاهو متوجه بشه و status رو واسه آیدی بات قفل کنه. اگه واسه بات تعریف بشه که با فاصله زمانی معین ( حداقل 30 ثانیه ) status رو عوض کنه تو این حالت یاهو بلوک نمیکنه.
دوم این که اگه کانکشن اینترنت دیسکانکت شه و دوباره کانکت شه بات واسش تعریف نشده خودشو auto login کنه
|
من فكر مي كنم در ورژن جديد بات اين مشكلات حل شده. نسخه ي 1.2.4 رو بگيريد...
بابت سورس كد ها هم ممنون براي دوستاني كه مي خواهند با Visual Basic .Net در ياهو! لاگين كنند بيس خوبيه. اما متأسفانه هيچ كدام از پكت ها بجز پكت هاي مرتبط به لاگين رو نداره اما مثال خوبي هست.