دوست عزیز وردپرس برای شروع کار خوبه اما این cms مشکلاتی داره که دوست دارم توجه شما رو به اون جلب کنم:
1 . جدیترین ضعف وردپرس از نقطه نظر ما و سایر توسعه دهندگان و فعالان این عرصه، مشکلات امنیتی آن است که آن را دائما در معرض خطر قرار میدهد. با توجه به این موضوع و رشد حرفهای نرم افزارها در جهان در مقابل رشد و توسعه وب، میتوان گفت که این یک واقعیت است که شما دائما در معرض این آسیب قرار دارید و این سیستم نیاز دارد که مدیر آن، دائما از نظر امنیتی و اطلاعات امنیتی در سطح مطلوب باشد.
2 . دومین ضعف وردپرس این است که به درستی و منطقی پیکربندی نشده است. به عنوان نمونه: پیوندهای یکتا تنها زمانی کامل میشوند که شما به صورت دستی از افزونههای سئو، آن را بهینه و تثبیت کنید. این منطقی است که در پیکربندی دیگری مانند مبارزه با هرزنامهها، وردپرس محکم پیکربندی شده که میتواند بسیار مفید باشد، اما آنچه مبهم و ضعف تلقی میشود این است که این امکان چگونه میتواند اختصاصی شود و برای کل مجموعه نباشد. حقیقت این است که این سیستم، بسیار شلوغ پیکربندی شده است و بیش از حد به مواردی در آن پرداخته شده که باید واضح و روشن میبودند.
3 . ضعف دیگر وردپرس در نحوه نمایش موضوعات منتشر شده است (بخشی از permalink تماشای مطالب بعد از نام دامنه) که بسیاری از کاربران حتی از آن اطلاع نیز ندارند. این موضوعی است که به راحتی قابل تغییر است اما در ابتدا این در حالیست که محتوای زیادی ممکن است منتشر شود تا کاربر این موضوع را بداند و این موضوع اغلب کاربر را به تعجب وا میدارد. من برای یک
وکیل کمیسیون ماده 100 شهرداری تهران یک سایت حقوقی با وردپرس طراحی کردم که به شدت این ضعف وردپرس بهم آسیب زد.
4 . وردپرس از فرآیند پیکربندی multisite (شناخته شده به عنوان شبکه) استفاده میکند که مبحثی عمیقا فنی است. اما یک ایده مفید شامل مرحلهبندی سرور و محیط تولید محتواست که متکی بر این ویژگی است. ما در حال صحبت کردن با توسعه دهندگان در مورد DeployMint هستیم.
5 . وظایف کلیدی در ویرایشگر وردپرس مانند ایجاد انواع پست سفارشی و ردهبندی میتواند شامل نوشتن تعداد زیادی از کدهای فنی پیچیده باشد، که برای یک CMS میتوانست بسیار دوستانهتر و راحتتر با رابط گرافیکی بهتری پیکربندی شود.
6 . بیشک آموزشهای وردپرس، ناسازگار و ناکافی نیست. اما در حال حاضر ممکن است شما از حجم آموزشها دچار مشکلات ادراکی شوید، حتی اگر از منابع معتبری استفاده کنید و معمولا طول میکشد تا از میان انبوه آموزشها، مشکل اصلی وبسایت خود را پیدا کنید.
این رو هم اضافه کنم که امروزه شرکت های طراحی سایت کلاهبردار بسیار زیاد شدن. اگر با این شرکت ها برخورد کردید و دچار مشکل شدید حتما از یک
وکیل کلاهبرداری در تهران در مجموعه آسا وکیل استفاده کنید.
امیدوارم که از وردپرس به طور صحیح استفاده کنید.