نمايش پست تنها
قديمي ۰۸-۱۰-۱۳۹۸, ۱۰:۵۷ قبل از ظهر   #2 (لینک دائم)
moein1 Male
عضو جدید

آواتار moein1

تاريخ عضويت: آبان ۱۳۹۸
محل سكونت: مشهد
تشكرها: 0
0 تشكر در 0 پست
پيش فرض

از مقاله خوبتون ممنونم واقعا آموزنده بود. من هم دوست دارم در تکمیل عرایض شما نکاتی رو اضافه کنم.
بیایید خودمونو بذاریم جای گوگل. اگر شما گوگل باشید چه سایت هایی رو در صفحه اول نشون میدید؟ قطعا سایت هایی رو نشون میدید که محتواشون نسبت به محتوای سایر سایت هایی که در اون حوزه کار می کنن بهتره. چون گوگل تمام تلاشش اینه که وقتی کاربری داره سرچ می کنه بهترین محتوا رو در زمینه ای که داره سرچ می کنه ببینه. پس محتوا خیلی اهمیت داره. اما چطوری تولید محتوا کنیم که گوگل خوشش بیاد؟ کافیه طول محتواتون در صورت امکان بیش از 1500 کلمه باشه. عکسایی که در هر مقاله استفاده می کنید خاصیت alt داشته باشه. مقالتون حتما عکس داشته باشه. عنوان مقالتون نباید بیش از 65 کاراکتر باشه و حتما عنوانتون جذاب باشه این برای خودتون بهتره چرا که باعث میشه مخاطبان بیشتری روش کلیک کنن. هراز چند گاهی اون مقاله به روز رسانی بشه. مثلا ی پاراگرافی بهش اضافه کنید یا عکساشو عوض کنید و ...

بعد از تولید محتوا مهم ترین بخش بک لینکه. بک لینک به گوگل سیگنال میفرسته که این سایت داره در این کلمه بین سایر سایت ها معروف میشه و ازش یاد میشه. فرض کنید که شما یک سایت حقوقی دارید و میخوایید در کلمه وکیل ملکی در تهران سایتتون بیاد بالا. برای این منظور کافیه وارد انجمن ها، شبکه های اجتماعی و ... بشید و یک بک لینک با همین کلمه کلیدی به این شکل وکیل ملکی در تهران بگیرید. این به گوگل سیگنال میده و اینطوری میشه که کم کم سایت شما در این کلمه کلیدی مورد نظر میاد بالا. یک نکته بسیار مهم هست که باید هنگام بک لینک گیری حتما رعایتش کنید. و اونم اینه که وقتی که دارید بک لینگ میگیرید حتما هر از چندگاهی مقاله ای که دارید براش بک لینک میسازید رو هم به روز رسانی کنید.

اما سورس سایت داستانش چیه؟ ببینید اگر سایتتون رو بدید به یک برنامه نویس اونقدر کدها سایت رو براتون فشرده میکنه که سرعت لود سایتتون میره بالا. حالا چرا سرعت سایت در سئو مهمه؟ چون گوگل دوست نداره کاربرانش خیلی منتظر بمونن!!!

اما سرچ کنسول. قبلا بهش می گفتن وبمستر تولز. سرچ کنسول نسخه آپدیت شده همون وبمسترتولزه در واقع ظاهرش عوض شده. انالیز اطلاعاتی که سرچ کنسول بهتون میده باعث میشه که اگر روی سئوی سایتتون کار کنید نتایج بهتری کسب کنید.
امیدوارم که تجربیات بنده هم برای شما و دوستان مفید بوده باشه.
moein1 آفلاين است   پاسخ با نقل قول