نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله rabinnet
بسمه تعالی
1- علم بهتر است یا ثروت ! ببخشید هوش مصنوعی بهتر است یا نرم افزار البته با توجه به اینکه در مشهد می خوام درس بخونم
2- قبول شدن نرم افزار دانشگاه آزاد مشهد آسون تر یا هوش مصنوعی مشهد ؟
يه خورده هوش قبوليش آسونتر ه
3- بازار کار هوش بهتره یا نرم افزار مثلا در ارگان های دولتی اگه ارشد می خواد ذکر میشه گرایش نرم افزار یا نه؟ و یا برای دانشگاه ها و هیئت علمی؟
در ارگان هاي دولتي در آگهي ها اكثرا گرایش نرم افزار عنوان شده ولي خب هوش را هم مي گيرند
4- برای ادامه تحصیل برای دکتری {ان شاءالله} گرایش هوش و نرم افزار در مقطع دکتری وضعیتش به چه شکل هست ؟چند دانشگاه های دولتی و آزاد هر کدوم از گرایش ها رو داره؟
خيلي نيست تا اونجا مه من خبر دارم
واسه هوش تا اونجا كه مي دونم شيراز دولتي
علوم تحقيقات براي آزاد
5- تحصیل در ارشد هوش سخت تر یا نرم افزار البته در آزاد مشهد چون من شنیدم اساتید هوش مصنوعی مشهد همون اساتید فردوسی هستن و دکتری برق! دارن وخیلی هم سخت می گیرن!
هوش خيلي سخت تر هست چون تمامي درس ها جديد و پيش زمينه اي از دوران كارشناسي نداشته ايم
و نرم افزار خيلي راحت تر هست
6- آیا دوستانی هستند که در دانشگاه آزاد مشهد در رشته هوش و با نرم افزار درس می خونن؟
من ترم دوم هوش آزاد مشهد هستم
7-برای شروع کار ودرس خوندن چطور شروع کنم با توجه به اینکه سال هاست دورم از درس و از صفر باید شروع کنم؟
قرصت را غنيمت بشماريد و سعي خود را بكنيد
8- معدل در ارشد آزاد تاثیر داره؟ چون واسه ثبت نام معدل می خواد ؟
نه
9-این تحصیل در واحد آزاد انگلستان چطوره ؟ چون گفته دوست دارین اگه قبول نشدین اونا رو واستون انتخاب کنیم! هزینشو من حساب کردم حدود 70 و یا 80 میلیون تومن!
؟ من شنيدم يك نفر امارات قبول شده ولي علوم تحقيقات ميخونه ولي پول اونجا واسش محاسبه ميشه
10-در آزاد می شه دو دفترچه خرید و در دو رشته شرکت کرد ؟
نمي دونم
موفق باشيد
|
سلام دوست عزیز
بسیار ممنونم که لطف کردید جواب دادید
پس دعا کنید سال بعد من هم، هم دانشگاهی شما بشم( ان شاءالله)
جواب سوال اولمو نفهمیدم که هوش بهتره یا نرم افزار!
شما راضی هستین یا نه؟
امروز روز آخر ثبت نام هستش!
ممنون