نمايش پست تنها
قديمي ۱۱-۱۷-۱۳۸۸, ۱۱:۴۹ قبل از ظهر   #2 (لینک دائم)
rabinnet
عضو جدید

آواتار rabinnet

تاريخ عضويت: آبان ۱۳۸۸
تشكرها: 0
2 تشكر در 1 پست
پيش فرض نابرده رنح گنح ميسر نمي شود

بسمه تعالی

1- علم بهتر است یا ثروت ! ببخشید هوش مصنوعی بهتر است یا نرم افزار البته با توجه به اینکه در مشهد می خوام درس بخونم

2- قبول شدن نرم افزار دانشگاه آزاد مشهد آسون تر یا هوش مصنوعی مشهد ؟
يه خورده هوش قبوليش آسونتر ه

3- بازار کار هوش بهتره یا نرم افزار مثلا در ارگان های دولتی اگه ارشد می خواد ذکر میشه گرایش نرم افزار یا نه؟ و یا برای دانشگاه ها و هیئت علمی؟
در ارگان هاي دولتي در آگهي ها اكثرا گرایش نرم افزار عنوان شده ولي خب هوش را هم مي گيرند

4- برای ادامه تحصیل برای دکتری {ان شاءالله} گرایش هوش و نرم افزار در مقطع دکتری وضعیتش به چه شکل هست ؟چند دانشگاه های دولتی و آزاد هر کدوم از گرایش ها رو داره؟
خيلي نيست تا اونجا مه من خبر دارم
واسه هوش تا اونجا كه مي دونم شيراز دولتي
علوم تحقيقات براي آزاد

5- تحصیل در ارشد هوش سخت تر یا نرم افزار البته در آزاد مشهد چون من شنیدم اساتید هوش مصنوعی مشهد همون اساتید فردوسی هستن و دکتری برق! دارن وخیلی هم سخت می گیرن!
هوش خيلي سخت تر هست چون تمامي درس ها جديد و پيش زمينه اي از دوران كارشناسي نداشته ايم
و نرم افزار خيلي راحت تر هست

6- آیا دوستانی هستند که در دانشگاه آزاد مشهد در رشته هوش و با نرم افزار درس می خونن؟
من ترم دوم هوش آزاد مشهد هستم

7-برای شروع کار ودرس خوندن چطور شروع کنم با توجه به اینکه سال هاست دورم از درس و از صفر باید شروع کنم؟
قرصت را غنيمت بشماريد و سعي خود را بكنيد

8- معدل در ارشد آزاد تاثیر داره؟ چون واسه ثبت نام معدل می خواد ؟
نه
9-این تحصیل در واحد آزاد انگلستان چطوره ؟ چون گفته دوست دارین اگه قبول نشدین اونا رو واستون انتخاب کنیم! هزینشو من حساب کردم حدود 70 و یا 80 میلیون تومن!
؟ من شنيدم يك نفر امارات قبول شده ولي علوم تحقيقات ميخونه ولي پول اونجا واسش محاسبه ميشه
10-در آزاد می شه دو دفترچه خرید و در دو رشته شرکت کرد ؟

نمي دونم

موفق باشيد
rabinnet آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از rabinnet تشكر كرده اند:
Astaraki (۱۱-۱۷-۱۳۸۸), talangor (۱۱-۲۰-۱۳۸۸)