نمايش پست تنها
قديمي ۰۷-۱۲-۱۳۸۷, ۰۸:۳۷ قبل از ظهر   #5 (لینک دائم)
hm6699
عضو جدید

آواتار hm6699

تاريخ عضويت: مهر ۱۳۸۷
تشكرها: 0
0 تشكر در 0 پست
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله siavash نمايش پست
علي عزيز،
منظور اين دوستمونم اين نيست كه به همه چي جواب ميده. احتمالاً از سيستم speech2text ويندوز استفاده مي كنه و بعد براش pattern هاي مختلف درست كردن.
با speech2text مي تونيد مثلا صدا رو تبديل كنيد به: Bodo word ro baz kon
بعد براي اين نرم افزار از قبل تعريف كردن كه اگر خروجي speech2text اين عبارت بود مثلا ورد رو باز كنه. ايشون هم ادعا نكردن همه چيز رو جواب ميده. اما طبق ادعاشون احتمالا يك بانك اطلاعاتي عبارات قوي داره.

در صورتي كه دوست داريد مي تونم چند تا نمونه سورس از استفاده ي speech2text معرفي كنم كه ببينيد خيلي هم غير ممكن و سخت نيست...
من مشابه اين نرم افزار رو(نميدونم شايد همين بود) در نمايشگاه ديدم. از هيچ ابزاري از پيش طراحي شده ويندوز استفاده نميكردند و همه چيز رو نرم افزار خودش هندل ميكرد.
من خودم يك متن روزنامه رو خوندم و بدون هيچ غلط املايي و فوق العاده سريع تايپ كرد. واقعا تمام ما(من و دوستانم) متحير شده بوديم چون لحن و صداي من براي اولين بار بود كه براي اين نرم افزار بكارگرفته ميشد. نرم افزار هاي هوش مصنوعي خيلي توليد كردم اما جدا براي زبان فارسي توليد اينچنين نرم افزاري ساليان سال زمان ميبره(به همراه يك تيم متخصص). دوستان، زبان فارسي رو با زبان انگليسي مقايسه نكنيد(ابزارهاي موجو در ورد براي انگليسي طراحي شده و فارسي بسيار سخت تر است).
hm6699 آفلاين است   پاسخ با نقل قول