نمايش پست تنها
قديمي ۰۱-۱۲-۱۳۹۴, ۰۱:۵۴ قبل از ظهر   #145 (لینک دائم)
hakan_68 Male
عضو فعال

آواتار hakan_68

تاريخ عضويت: ارديبهشت ۱۳۹۰
تشكرها: 37
1 تشكر در 1 پست
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mehran2008 نمايش پست
سلام،

خیلی وقت بود تو سایت نیومده بودم. خدمت دوستانی که می خواهند برای کنکور دکتری امسال بخونند، عرض کنم که ما پارسال با آقا مهدی هماهنگ شدیم و درسها رو با هم تقسیم کردیم و هر شب یه مبحث رو با هم مرور کردیم. من خودم انتظار نداشتم که اینقدر خوب نتیجه بگیریم. اما خوشبختانه خیلی بحث ها پربار بود. تو آزمون هم آقا مهدی حود 25 شدند و من هم 49.

برای سرفصل ها هم نیاز نیست برید کتابا رو از اول بخونید. ما بیشتر رو اسلاید ها تاکید کردیم. اسلایدهای چندتا دانشگاه معتبر رو جمع کردیم و از اونها بیشتر می خوندیم. برای یادگیری ماشین اسلایدهای دکتر شیری از امیرکبیر و دکتر سلیمانی از شریف خوب بودند و برای پترن هم اسلاید های دکتر ربیعی از شریف. چون طراح سوال ها هم فکر کنم دکتر ربیعی و دکتر سلیمانی هستند (البته حدس می زنم. چون سوال ها برای بچه های شریف اصلا تازگی نداشت). اگه از من می پرسید برید شریف و علاوه بر اسلاید ها، جزوه های شریف رو هم پیدا کنید. حتی اگه بتونید فایل های صوتی جلسات رو هم پیدا کنید که عالی میشه. تمریناتی هم که استاداشون تو کلاس می دند، رو خوب یاد بگیرید که چندتاشون تو کنکور میاد.

برای ساختمان داده هم کتاب تست و تشریح دکتر قدسی خیلی خوبه. طراح سوالات ساختمان داده هم خود دکتر قدسیه.

و در آخر من اگه جای شما باشم، بیشترین انرژی رو رو ساختمان داده میزارم. چون اگه خوب بخونید، مطمئنا خوب می تونید بزنید. تعداد سوالاتش هم تو دو سال گذشته از دو تا درس دیگه بیشتر بود. اگه اشتباه نکنم، از 45 تا سوال تخصصی 20 تاش ساختمان داده بود و 25 تاش یادگیری ماشین و پترن با هم.

شاد باشید.

با سلام
اگه میشه جزوات و اسلایدای که در اختیار دارین برای ما هم بزارین ممنون میشیم
hakan_68 آفلاين است   پاسخ با نقل قول