نمايش پست تنها
قديمي ۱۰-۲۴-۱۳۹۳, ۰۱:۵۶ قبل از ظهر   #4 (لینک دائم)
smkh1985 Male
عضو فوق فعال

آواتار smkh1985

تاريخ عضويت: آذر ۱۳۹۳
تشكرها: 0
20 تشكر در 19 پست
پيش فرض

من جسارتی نکردم. شما یه فرمول نوشتی نه میگی اصلا واسه چه درسیه . واسه چه فیلدیه ... خوب منم گفتم حتماً همین جوری یه فرمول دیدی حالا دوست داری بدونی بدرد چی میخوره
سوال رو حداقل کامل بذارید تا کسی بتونه کمک کنه
این دو نموداری که تو شکل دوم گزاشتین هر دو به نوعی آستانه گذاری میکنن. سمت راستی آستانه گذاری کریسپ هست . یعنی اگه شما تعیین کنی مرز آستانه مثلا 120 باشه. تمام پیکسلهای با مقدار کمتر از 120 مقدارشون 0 میشه و تمام پیکسلهای با مقدار بالای 120 مقدارشون 255 میشه. حالا شما فکر کن اونی که 119 هم هست صفر میشه اونی که 1 هم هست صفر میشه. این آستانه گذاری تیز گاهی چندان جالب نیست و راه حل استفاده از نمودار سمت چپه. تو نمودار سمت چپ استانه بصورت نرم هست. هدف نهایی این هست که شما میخوای با مقدار m تصویر رو آستانه گذاری کنی. یعنی بالای m مقدار به سمت روشن میل کنه و زیر m مقدار پیکسل به سمت 0 بره. منتها اینجا شما از یک نمودار شیب دار استفاده میکنی که شیب با مقدار E کنترل میشه. حالا میخوای بدونی پیکسلی که قبلا مقدارش r بوده حالا چند میشه ؟ بذار تو فرمول حالشو ببر .

حالا توجیه فرمول . هدف این بود مقادیر کمتر از حد آستانه (همون m) مقدارشون به صفر میل کنه. تو فرمول اگه مقدار r از مقدار m کمتر باشه. m/r زیاد میشه. که وقتی توان میخوره این مقدار بسته به میزان توان (E) سریعا رشد میکنه و در نتیجه کل کسر به سمت صفر میل میکنه. شما با کنترل E میتونی میزان شیب نمودارت رو کنترل کنی .

نمیدونم بد گفتم یا خوب . امیدوارم متوجه شده باشی .
smkh1985 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از smkh1985 تشكر كرده اند:
lakers (۱۰-۲۴-۱۳۹۳), mahdiii (۱۰-۲۵-۱۳۹۳)