نمايش پست تنها
قديمي ۱۱-۱۵-۱۳۹۲, ۰۸:۰۶ بعد از ظهر   #1 (لینک دائم)
mary92
عضو فعال

آواتار mary92

تاريخ عضويت: خرداد ۱۳۹۲
تشكرها: 13
0 تشكر در 0 پست
پيش فرض فاصله داخلی بافت شکل

در مورد idsc(inner-distance shape context) که مربوط به مقاله Shape Classification Using the Inner-Distance است .برای تطبیق بین شکل ها و پیداکردن مشابه ترین شکل ها به کار می برند .اگه بخواهم خلاصه ای از ان را بگم : فاصله داخلی به عنوان فاصله کوتاهترین مسیر بین دو نقطه عطفی در شکل نیمرخ هر چیزی برنگ سیاه یا برنگ یکدست(mpeg-7) تعریف می شود .برای محاسبه فاصله داخلی از الگوریتم کوتاهترین مسیر استفاده می کنیم .آن از دومرحله تشکیل شده است:
1. ساخت گراف با نقاط نمونه .اول هر نقطه نمونه به عنوان یک گره در گراف تلقی می شود . سپس، برای هر جفت از نقاط نمونه p1 وp2 ، اگر پاره خط متصل p1 وp2 به طور کامل در داخل شی می افتد ، یک لبه بین p1 وp2 برای گراف با وزنی برابر به فاصله اقلیدسی || p1-p2|| اضافه شده است. در نظر بگیرید که 1)نقاط مرزی همسایه همیشه متصل هستند 2) فاصله داخلی نشان دهنده وجود حفره های بدون استفاده از نقاط نمونه از مرزهای سوراخ، که اجازه می دهد تا الگوریتم برنامه نویسی پویا برای شکل های با حفره استفاده شود.
2. درخواست الگوریتم کوتاه ترین مسیر در گراف
دوستان می تونند در مورد عملکرد idsc توضیح بیشتری دهید؟؟یا منبع فارسی بهم معرفی کنند.من این مقاله رامطالعه کردم اما نتونستم درک کنم در نت هم چیزی پیدا نکردم.لطفا راهنمایی ام کنید.
از توجهتون پیشاپیش تشکر می کنم.
mary92 آفلاين است   پاسخ با نقل قول

#ADS
نشان دهنده تبلیغات
تبليغگر

تاريخ عضويت: -
محل سكونت: -

نشان دهنده تبلیغات is online