نمايش پست تنها
قديمي ۰۸-۱۲-۱۳۹۲, ۱۰:۴۲ قبل از ظهر   #136 (لینک دائم)
raha_hakhamanesh Male
Super Moderator

آواتار raha_hakhamanesh

تاريخ عضويت: خرداد ۱۳۸۷
محل سكونت: دنیا
تشكرها: 28
253 تشكر در 147 پست
My Mood: Zodranj
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mahdiii نمايش پست
نه بابا.
اخه اون ور رفتنم دل و دماغ میخواد. من تو خودم نمی بینم.
نمیدونم وابستگی لعنتیه تنبلیه ترسه عدم اعتماد به نفسه نمیدونم!

به نام خدا
دوست عزیز ان شاالله هر جا که هستید سربلند باشید
مطمئنا خارج از کشور دارای مزایایی است، ولی به شما اطمینان می دهم بی عیب هم نیست و جمله اصیلم این است که خارج از کشور آن طور که در ایران گفته می شود نیست. من با مشکلات داخل کاملا آشنا هستم ولی خارج از کشور هم خبر خاصی نیست اگر آنجا رانت وجود داره! اگر آنجا چاپلوسی وجود دارد! اینجا هم هست منتهی اینجا اسمش را می گذارند "هنر ارتباط با رئیس!". اینجا خوب است اگر شما مدیر یک مجموعه مثل Adobe, Facebook, Youtube وامثالهم باشی. از اون بدتر اینکه در خون ما ایرانیها خانواده جایگاه ویژه ای داره اگر چه از این بابت آمریکایی ها و برزیلی ها شبیه (نه عین) ما هستند با این حال زندگی ماشینی خارج از کشور یک پروسه سرشار از کار است که از 8 صبح شروع می شود و تا 6 عصر ادامه دارد خیلی خشک تر از آنچه فکرش را بکنید.
با این حال با پتانسیلی که در جنابعالی می بینم احساس می کنم قطعا می توانید از مدیران لایق آن کشور باشید لذا عزم تان را برای حل مشکلات کشور جزم کنید تا ان شاالله مشکلی را در آنجا حل کنید و قطعا مزایای آن نظیر یک زندگی مطلوبتر را داشته باشید و از خارج از کشور صرفا بعنوان یک هفته تفریح استفاده کنید.
مجموعه ای راه اندازی کنید و در آن کار تخصصی برای بازار انجام دهید دولت را فراموش کنید و فقط متکی بر حل یک معزل باشید مثلا در حوزه معادن ما شدیدا به سیستمهای هوشمند نیازمندیم که در دانش شما بوفور وجود دارد.

سربلند باشید
برای تشکر دکمه مخصوص وجود دارد لطفا پست هرز ایجاد نکنید
.
.
اینقدر از دسترسی نداشتن به مقاله شیون نکنید

مقالات انگلیسی: ایران سای (ISI, IEEE, ACM)
مقالات فارسی: سیویلیکا (کنفرانس داخلی)
مقالات فارسی: مگ ایران (ژورنالهای داخلی)
raha_hakhamanesh آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از raha_hakhamanesh تشكر كرده است:
mahdiii (۰۸-۱۲-۱۳۹۲)