نمايش پست تنها
قديمي ۰۸-۹-۱۳۹۲, ۱۲:۳۴ قبل از ظهر   #4 (لینک دائم)
kamran_kenzo Male
عضو فوق فعال

آواتار kamran_kenzo

تاريخ عضويت: تير ۱۳۸۹
محل سكونت: Tehran
تشكرها: 4
91 تشكر در 74 پست
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله donya.26.1987 نمايش پست
سلام دوستان عزيز
دوست دارم يه راهنمایي کلي با همه دوستان در مورد خودم داشته باشم (البته من با اکانت جديد وارد سايت شدم وگرنه با اکانت اصليم عضو فوق فعال سايت هستم)، و اميدوارم که از نظر قوانين سايت مشکلي نداشته باشه...
من فارغ التحصيل مهندسي نرم افزار (سال 89) هستم و بعد از خدمتم که سال پيش 91/08/01 تمام شد، الان مدت يکسال بيکارم، البته بيشتر آزمونهاي استخدامي شرکت کردم ولي چندتايي که جواب نزدن چند تا هم که معلوم نشد چي شد...
خلاصه داخل اين يکسال تنها کار مفيدم يه مقاله بين المللي(نهمين کنفرانس) و يه مقاله ملي(اولين کنفرانس) بود...
دوست دارم از دوستاني که ارشد و دکترا ميخونن يه مشورت داشته باشم، اينکه من برا اينکه داخل يه سازمان يا شرکت استخدام بشم رو مقاله کار کنم (البته خودم خيلي علاقه دارم به مقاله و تحقيق) يا اينکه امسال برا ارشد بکوب بشينم بخونم تا دانشگاه دولتي قبول بشم(چون هزينه دانشگاه آزاد خيلي زياد وگرنه خودم رو علاف نمي کردم) يا اينکه نه راهم رو عوض کنم کلا و از اين راهي که خيلي بهش علاقه داشتم جدا بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوشحال ميشم راهنمايي کنيد.
با تشکر
سلام
دوست عزیز با توجه به اینکه مهندسی نرم افزار خوندی بهتره بخونی واسه کارشناسی ارشد و پس از قبول سعی کنی در رشته خودت متخصص بشی
مطمئن باش همه جا به راحتی کار پیدا می کنی در صورتی که مهارت رشته خودت رو داشته باشی

موفق باشی
kamran_kenzo آفلاين است   پاسخ با نقل قول