نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله sbaran
با سلام
ممنون از جواب تون
من در واقع می خوام از الگوریتم ژنتیک یا یک متاهیوریستیک دیگه برای انجام دسته بندی استفاده کنم. در این صورت برای اعمال عملگرها روی یک جواب، باید قانون ها را به صورت یک ماتریس بسازم. برای مثال هر ماتریس می تونه معادل یک درخت تصمیم باشه که هر قانون اون در یک سطر از ماتریس آورده شده.
حالا سوال من اینه که در این صورت چطور می تونم مجموعه داده تست رو با این مجموعه قانون ها مقایسه کنم؟ در واقع لازمه تا هر سطر از ماتریس تست با هر سطر از ماتریس قانون ها مقایسه بشه . از طرفی هر دو ماتریس دارای ابعاد بزرگی هستند (ماتریس تست شامل 12 هزار سطر و 17 ستون است) و استفاده از حلقه for روش مناسبی برای این کار نیست. آیا راه دیگه ای برای انجام مرحله ارزیابی قانون های ساخته شده وجود داره؟
خیلی ممنون
|
سلام
معمولا از الگوریتم ژنتیک برای دسته بندی استفاده نمیشه. ذات این الگوریتم ها بهینه سازی هست و بیشتر برای ایجاد خود مدل یا آموزش آن کاربرد داره. به طور مثال برای آموزش یک شبکه عصبی یا سایر کاربرد های مشابه.
برای تست مجموعه داده مجبور هستین از حلقه استفاده کنید و دلیلی برای استفاده نکردن وجود نداره.
درضمن اگرچه داده های شما زیاده ولی ابعاد داده شما کم هستش و دلیلی برای نگرانی وجود نداره. اگر این مورد رو هم درنظر بگیرید استفاده از حلقه مشکلی برای برنامه شما ایجاد نمیکنه.
یک نکته دیگه این که در هوش مصنوعی زمان آموزش یا تست خیلی مهم نیست. این پردازش ها معمولا به صورت offline انجام میشن و دلیلی برای realtime بودن وجود نداره
شما به عنوان محقق هوش مصنوعی نباید نگران زمان آموزش یا تست باشید. اینگونه موارد مربوط به حوزه نرم افزار هستن و دوستان نرم افزاری معمولا این مشکلات رو حل میکنن.
موفق باشید