نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله maraa
سلامممم ممنون از پاسختان
من پایان نامه ارشدم دارم کارایی بازیابی تصویر را با یک روش ترکیبی بهبود می دم یعنی میزان خطای تشخیص را کاهش میدم و اینکار را روی یه پایگاه داده چهره انجام میدم . یعنی با استفاده از یک چهره ٰ تصاویر مشابه اون چهره استخراج میشه . عنوان را گذاشته بودم شناسایی چهره با..... همان face recognition
چن وقت درگیر این بودم که عنوان را اشتباهی انتخاب کردم یا نه ٰ؟ البته پروپوزال تصویب شده اما من نگرانم.
بنظرتون عنوانم اشتباه انتخاب کردم؟
|
به نام خدا
البته برای تعیین عنوان پایان نامه و اینکه "فرضیه، هدف، مسئله و راه حل" درست تعریف شده اند نیاز به جزئیات بیشتری دارد و قطعا من نمی توانم با یک یا دو پست به شما کمک آنچنانی بکنم. با این حال:
"با استفاده از یک چهره ٰ تصاویر مشابه اون چهره استخراج میشه"
استخراج تصاویر مشابه چه کاربردی داره؟ و هدف چیست؟ (چهره اغلب انسانها تقریبا مشابه یکدیگر است). میزان شباهت را چی تعریف می کنید و تابع ارزیابی شما برای شباهت چیست؟ آیا این تابع شباهت مفهوم بصری هم دارد؟ یعنی اگر تابع ارزیاب شما می گوید دو تصویر شبیه هم هستند آیا در مقایسه توسط انسان هم همین استنتاج حاصل می شود یا خیر؟
میزان خطای تشخیص (False Positive, False Negative) را کاهش دهید می تواند هم برای هویت سنجی (Identification) هم برای شناسایی (Recognition) و هم برای تعیین موقعیت چهره در تصویر (Detection) بکار رود لذا جمله شما برای من واضح نیست!
"عنوان را گذاشته بودم شناسایی چهره با..... همان face recognition"
اگر این عنوان بکار رفته این مفهوم را دارد که شما می خواهید با یک ابزاری (...) تصویر چهره را از میان تصاویر مختلف تشخیص دهید یعنی مثلا 100 تا تصویر دارید که 10 تا از اونها دارای چهره است و بقیه نه، برنامه شما می خواهد اون 10 تا تصویر رو مشخص کند.
"البته پروپوزال تصویب شده اما من نگرانم"
با شناختی که از ایران و وضعیت فعلی دانشگاههای ایران دارم این جمله کفایت کننده درستی راه شما نخواهد بود لذا بیشتر تحقیق کنید.
"بنظرتون عنوانم اشتباه انتخاب کردم؟"
با اطلاعات فعلی که من از کار شما دارم متاسفانه نمی تونم تشخیص بدم کارتون چیست.
موفق باشید