نمايش پست تنها
قديمي ۰۷-۱۷-۱۳۹۲, ۱۱:۰۸ قبل از ظهر   #2 (لینک دائم)
babak_1234 Male
Moderator

آواتار babak_1234

تاريخ عضويت: شهريور ۱۳۸۸
محل سكونت: تهران
تشكرها: 1
140 تشكر در 108 پست
My Mood: Khonsard
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله atefezaki13 نمايش پست
باسلام خدمت دوستان گرامی
تحقیق بنده انتخاب فرد وفادار در لحظه ی استخدام با استفاده از شبکه ی عصبی هست
من ی سوال از شبکه عصبی داشتم اینکه
پرسشنامه ی تحقیق من دو قسمت داره یکی تست 5 عاملی شخصیت کارکنان و دیگری وفاداری کارکنان را می سنجد
مرحله ی اول از بین کارکنان که 70 نفر هستند کسانی که امتیاز وفاداری بالاتری دارند انتخاب میکنم که 25 نفر هستند
سپس تیپ شخصیتی این افراد بیرون کشیده میشود
با اینکار میخوایم به شبکه ی عصبی بگوییم من بعد کسانی که همچین تیپ شخصیتی ای دارند را به عنوان فرد وفادار شناسایی کند
الان تیپ شخصیتی افراد وفادار به عنوان الگویی برای شبکه ی عصبی باید بشه که بر این اساس افرادی که در اینده وفادار خواهند بود را شناسایی کند
حال من میتوانم این تیپ شخصیتی فرد وفادار (که 25 نفر)هستند ، را به عنوان تارگت به شبکه ی عصبی بدهم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا اینکه در باید به ازای هر فرد یک تارگت داشته باشم که این تارگت هم نظر خبرگان است؟؟؟؟؟؟
شما نظری دارید؟
خواااهش میکنم کمکم کنید
ممنون

سلام

مسئله شما یک کلاسبندی با دو کلاس هست. وفادار و غیر وفادار.
شما باید از هر دو دسته برای آموزش شبکه عصبی خودتون استفاده کنید نه این که فقط الگوی افراد وفادار را به شبکه بدبید. زیرا شبکه باید قادر به تفکیک نمونه های شما باشد.
اگر مجبور به استفاده از شبکه عصبی نیستید پیشنهاد میکنم از svm یا knn برای کلاسبندی استفاده کنید. زیرا تعداد نمونه های افراد وفادار شما کم هستند. ممکنه در شبکه عصبی خطای شما بالا بره چون تعداد نمونه های افراد غیر وفادار شما بیشتر از وفادار هستند(البته باید ویژگی های انتخاب شده نیز بررسی شود).

موفق باشید
babak_1234 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
از babak_1234 تشكر كرده است:
atefezaki13 (۰۸-۳-۱۳۹۲)