تاپيک: داده کاوی
نمايش پست تنها
قديمي ۰۶-۲۸-۱۳۹۲, ۰۷:۲۰ قبل از ظهر   #7 (لینک دائم)
BahramHedayati Male
عضو فوق فعال

آواتار BahramHedayati

تاريخ عضويت: اسفند ۱۳۸۹
تشكرها: 25
12 تشكر در 9 پست
پيش فرض

سلام ...
به نظر من، بهترین راهی که میتونید در پیش بگیرید این است که مقالات داده کاوی که در مورد چند نوع خاص از بیماری سرطان نوشته شده اند را جمع آوری کنید. مثلاً 20 مقاله که در مورد 4 نوع سرطان نوشته شده اند.
سپس، هنگام مطالعه هر مقاله، الگوریتم های مورد استفاده در آن مقاله (و آن نوع سرطان) را یادداشت کنید. در صورت انجام این کار لیستی از الگوریتم ها در اختیار خواهید داشت که در مورد سرطان های مختلف از آنها استفاده شده است.

در ادامه، بهتر است که الگوریتم های مشترک را جدا کنید. به عنوان مثال اگر متوجه شدید که در سه مقاله از پنج مقاله مرتبط با سرطان خون از k-means استفاده شده است، تمرکز خود را بر روی این الگوریتم کاربردی در حوزه آن نوع سرطان بگذارید و توضیحات مفصلی راجع به آن ارائه کنید.

موفق باشید...

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mahdisa esfahani نمايش پست
سلام
استادم بهم گفت ابتدا یه توضیحی درباره داده کاوی بدم بعد الگوریتم های مورد استفاده اش را بیان کنم و بعد چندتا از سرطان ها را بررسی کنم و ببینم هز چه الگوریتم هایی استفاده میکنند و الگوریتم ها را در اون نوع از سرطان بررسی کنم.
من در مورد داده کاوی و بعضی از الگوریتم هایش اطلاعاتی تهیه کردم اما در مورد قسمت سرطان چیزی نتونستم تهیه کنم.
ممنون میشو کمکم کنید.
BahramHedayati آفلاين است   پاسخ با نقل قول