سلام . امروز دارم دنبال یکسری مقاله درباره پردازش صوت میگردم که به یه نکته بسیار مهم برخوردم.
نکته ای که شاید جای تاسف داشته باشه. بعضی از دوستان در صفحاتی مثل اینجا وارد میشن و انتظار دارن که تمام متن مقاله درخواستی رو یکجا و بعضا با صفحه بندی کامل از بقیه بگیرن.
دوستان گلم !!!!
هدف شما از درس خوندن چیه؟؟؟؟؟
آیا فقط دنبال گرفتن یه مدرک به درد نخور هستین. خب اگه اینطوریه که برین یه لیسانس توی رشته های راحت تر در دانشگاه های راحت تر بگیرین که با یه سرچ معمولی بتونین کلی مقاله آماده پیدا کنین.
!!! ولی اگر هدف خوندن یه رشته خوب با موقعیت کاری خوب هستین !!! باز هم اشتباه می کنین.
من رشته مهندسی نرم افزار خوندم و الان هم دانشجوی ارشد هوش مصنوعی ام. و حدود 12 سال هم هست که وارد بازار کار شدم.
این واقعیت رو بدونین که با قوانین ناقص به درد نخور و از اون بدتر فرهنگ کثیف عدم رعایت کپی رایت ، هیچ بازار پر سود و پر کاری در رشته های کامپیوتر (البته به جز شبکه که یه خورده اوضاعش بهتره) انتظار شما رو نمیکشه.
!!!! همه این ها رو گفتم که اگر علاقه ای به مباحث این فروم دارین ، دنبال اون ها برین وگرنه دارین وقت و زندگی و پولتون رو تلف یه رشته به سود و پول می کنین.
!!!!!!!!!!البته منظور من این نیست که این رشته خوب نیست !!!!!!!!!!!!!!1111
منظور من اینه که اگه با علاقه نخونین به دردتون نمیخوره وگرنه من خودم تمام زندگیم رو برای یادگیری این مباحث گذاشتم و میذارم.
موفق باشید. بای
|