نمايش پست تنها
قديمي ۰۵-۱۳-۱۳۹۲, ۰۶:۴۹ بعد از ظهر   #3 (لینک دائم)
kamran_kenzo Male
عضو فوق فعال

آواتار kamran_kenzo

تاريخ عضويت: تير ۱۳۸۹
محل سكونت: Tehran
تشكرها: 4
91 تشكر در 74 پست
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله raha_hakhamanesh نمايش پست
به نام خدا
1- معمولا مسئله خوشه بندی در این موضوع مطرح است با این حال دسته بندی هم بندرت مطرح می شود. اگر خوشه بندی مطرح است الگوریتم های ساده و خوبی دارد. منابع و نمونه دیتاست در این باره زیاد نیست
2- موضوع خوب و ساده ای است منبع هم زیاد است و با متودولوژی های مختلفی مورد بحث قرار گرفته است.
3- موضوع خوب و جون داری است کاربردهای زیادی هم داره خصوصا در مباحث کشاورزی. با این حال باید واقعا به این موضوع علاقه مند باشید که موفق شوید
4- موضوع مورد علاقه من نیست در ایران خیلی ها علاقه مند هستند بسراغ روش های اخفاء اطلاعات و بطور کلی شاخه رمز بروند در حالیکه اطلاعات کافی در این باره را ندارند مثلا ببینید میتونید روش معکوس رو اعمال کنید بطور نمونه تصویری که متنی در آن پنهان شده را بگونه ای کدگشایی کرده و متن را استخراج کنید!
5- مثل 4
6- شاید منظورتان object tracking است در اینصورت باید عرض کنم موضوع روز است و مباحث مختلفی در این خصوص در حال چالش است باید مطالعه زیاد در این باره داشته باشید و به الگوریتم ها و روش های بینایی کامپیوتر و یادگیری ماشینی خوب آشنا باشید.
7- کار نکردم.

موفق باشید
.
سلام من به صحبت های آقای هخامنش باید چند نکته اضافه کنم
مورد ۱: (Brain tumor classification) دسته بندی تومورهای مغزی یکی از چالشهای مهم مشترک بین حوزه پزشکی و هوش مصنوعی هستش که اخیرا از داده های بیان ژن استفاده می شود. با توجه به ابعاد بالای داده های بیان ژن این حوزه جای کار فراوانی دارد و یکی از مهمترین کارهایی که می توان انجام داد شناسایی الگو در داده های بیان ژن یا ‌اکتشاف biomarker می باشد.
مورد ۳: (Satellite image fusion) این موضوع نیز جزو موضوعات خوب است اما باید به این نکته توجه کنید که جمع آوری و تهیه مجموعه داده کار آسانی نخواهد بود.
مورد ۵: (Tracking) این موضوع یکی از مباحثی هست که همیشه مورد بحث است و هر ساله کارهای زیادی در رابطه با آن انجام می شود. باید توجه کنید که با توجه به تمرکزی که روی این موضوع وجود دارد باید کار قوی ارائه دهید تا قابل رقابت با کارهای دیگر باشد

موفق باشید
kamran_kenzo آفلاين است   پاسخ با نقل قول