نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله digicom
سلامی دوباره ، ممنون و متشکر ...
پس به مسائل کاربردی تر نگاه کرده و تقریبا هر بخش از هوش (بخش های مهمتر ) رو معرفی داشته ..
اینکه گفتید برای بچه های ارشد بخش های مرتبط با گرایششون رو انتخاب کنند (برای بچه های ارشد بخش های مرتبط با گرایششون رو انتخاب و بعنوان شروع کار بخونن بعد بر روی مطالب ریزتر به مقالات مراجعه کنند.) مگه تو ارشد گرایش های جزئی تر میشند ؟؟؟
|
بله در مقاطع بالاتر یادمی گیریم که در یک گرایش، یک شاخه و بالاخره یک موضوع خاص متمرکز شویم مثل یک کارفنی که هر کس در یک بخش خاص متخصص میشه
نقل قول:
میشه بیشتر در مورد مراحل تحصیل و انتخاب گرایش توضیح بدید ؟؟؟ ممنون میشم ...
و اینکه تو ارشد رشته هوش چه گرایش هایی داره ؟؟؟
|
متاسفانه من فرصت این موضوع رو ندارم ولی از سایر دوستان خواهش می کنم اطلاعاتشون رو با شما به اشتراک بگذارند
نقل قول:
راستی زبان برنامه نویسی مخصوص هوش پرولوگ خوبه ؟ خودتون با کدوم زبان کار کردید ؟
میشه در مورد ساختارش توضیحی بدید ؟؟؟
|
اینکه یک زبان را مختص هوش بکنیم چندان صحیح نیست زبان پرولوگ یک زبان منطق گراست و بر مبنای منطق که یکی از بنیادهای هوش است کار می کند ولی این بدان معنی نیست که با زبان های برنامه نویسی نمی توان سیستم هوشمند خلق کرد.
من با زبان Visual Studio, Matlab, OpenCV کار می کنم
نقل قول:
برای خوندن این کتاب ها چه پیش زمینه ای لازم هست ؟؟ فکر کنم آمار و احتمال مهم باشه درسته ؟
|
دروس رشته تحصیلی خودتان را ادامه دهید و سعی کنید در آنها خوب مهارت کسب کنید همین کفایت می کند. عجله نکنید هر چیزی را به وقت خودش انجام دهید مثلا برای دانشجوی لیسانس کامپیوتر هیچ چیز واجب تر از درک دروس اساسی اش نیست در ترم های آخر خودتان متوجه میشوید استعداد و علاقه مندی شما به کدام گرایش هاست
نقل قول:
" من بهتون هم پیام خصوصی زدم و هم ایمیل اما شما به اون سوالاتم پاسخی ندادید !!! نمیدونم دلیلش چیه اینجا به یکی پیام خصوصی میزنی چواب نمیده ... بحرحال ممنون که همینجا به سوالاتم جواب میدی و راهنمایی می کنید ... "
فعلا - یاعلی ...
|
فکر کنم اونجا هم جوابتون رو دادم و احتمالا گفتم از ارسال پیام خصوصی خودداری کنید. ببخشید ولی من نمی دانم حکمت پیام خصوصی دادن در انجمن چیست بنده که اینجا نیامدم شما را راهنمایی کنم،
من علاقه مند هستم حداقل دانش خودم را با هموطنانم در این فضای مجازی به اشتراک بگذارم بنابراین اگر سوالی پاسخ داده می شود به این امید است تا کار افراد زیادی را راه بیاندازد یعنی مطمئنا من و خیلی های دیگر آنقدر مشغله کاری داریم که نتوان به یک سوال خصوصی پاسخ داد بلکه امیدواریم نوشته هایمان ثبت شود تا اگر ماهها و سالها بعد کسی دنبال راهکاری بود آن ایده یا روش، مشکل فرد را مرتفع کند.
در حقیقت حکمت انجمن همین است که محلی باشد برای گفتگو پیرامون اهداف انجمن، لذا حیلی ها وارد این انجمن می شوند و پاسخ سوالشان را با جستجو پیدا می کنند.
به این ترتیب یک انجمن پویا، مفید و بروز خواهیم داشت
موفق باشید