نمايش پست تنها
قديمي ۰۳-۲۱-۱۳۹۲, ۰۶:۵۱ بعد از ظهر   #3 (لینک دائم)
digicom Male
عضو فوق فعال

آواتار digicom

تاريخ عضويت: ارديبهشت ۱۳۹۲
محل سكونت: iran
تشكرها: 109
13 تشكر در 9 پست
My Mood: Shad
ارسال پيغام Yahoo به digicom
Question

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله raha_hakhamanesh نمايش پست
با سلام
بستگی به گرایشی داره که می خوای در هوش ادامه بدی، ولی همینطور که گفتید آمار یکی از دورس بسیار باارزش است (البته نه آمار کلاسیک)، برنامه نویسی جزء لاینفک کار است اگر چه کلا برنامه نویسی در هوش مصنوعی بسیار ساده تر و بی تکلف تر از گرایش نرم افزار است ولی تسلط به ساختار و خلق الگوریتم خیلی مهم است.
برای گرایش بینایی ماشین دروسی مثل الگوریتم، آمار، گرافیک کامپیوتری، هندسه و انتگرال موثر هستند بدین معنی که اگر در هر یک از موارد ذکر شده پایه قوی داشته باشید مسلما بخشی از راه شما هموار خواهد شد.
بطورکلی هوش از دیدگاه آماری (statistical) قطعی (deterministic) و همچنین پدیده های تکاملی (evolutionary) مورد بحث قرار می گیرد همانطور که ابتدا گفتم این دقیقا به این نکته برمی گردد که می خواهید چه گرایشی را در هوش ادامه دهید.

اگر کامپیوتری هستید توصیه میکنم با توجه به اینکه معمولا مباحث مدار الکتریکی در سرفصل دروس وجود ندارد (سرفصل وزارت علوم) بهتره کلا فراموشش کنید و وقتتان را بر روی هوش و الگوریتم بگذارید.
با سلام ، ممنون
گرایش ها که در ایران تفکیک نشده اند از نظر تحصیلی درسته ؟ مثلا گرایش شبکه های عصبی و یا ...
آیا خارج از کشور این گرایش ها از نظر تحصیلی تفکیک شده اند ؟
برای قبولی تو دانشگاه های معتبر نظیر ، صنعتی شریف چه رتبه ای لازم هست ؟
آیا از درسی مثل مدارالکترونیکی صرف نظر کنیم باز هم امکان موفقیت و قبولی تو اون سطح وجود داره ؟ و اینکه این درس و مباحث مرتبط با آن چقد در دیگر دروس تاثیر دارد ؟
ممنون میشم اینکه گفتید چه گرایشی رو میخواهید ادامه بدید بیشتر توضیح بدید ...
تو دفترچه ثبت نام ارشد دروسی مثل ساختمان گسسته و همینطور محاسبات عددی هست که من در لیست دروس دوره کارشناسی ناپیوسته دیدم این دو درس وجود ندارند.
پس چطور تو مواد امتحانی ارشد هستند ؟!

اللهم عجل لولیک الفرج
digicom آفلاين است   پاسخ با نقل قول