نمايش پست تنها
قديمي ۰۳-۱۸-۱۳۹۲, ۰۸:۰۳ قبل از ظهر   #3 (لینک دائم)
DeathMan Male
عضو جدید

آواتار DeathMan

تاريخ عضويت: اسفند ۱۳۹۱
تشكرها: 2
0 تشكر در 0 پست
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله kamran_kenzo نمايش پست
سلام دوست عزیز

یکی از شبکه های عصبی که بر پایه ی سیستم استنتاج فازی sugeno کار می کند anfis نام دارد.
Adaptive neuro fuzzy inference system (anfis)
مقالات زیادی در این رابطه وجود دارد که میتوانید با جستجو آنها را پیدا کنید.
اما خیلی از روش های دیگر از ترکیب شبکه های عصبی و فازی برای حل یک مسئله استفاده می کنند.
پس شما باید مشخص کنید که در پایان نامه ی خود دنبال چه چیزی هستید؟ آیا میخواهید از شبکه عصبی در یک سیستم فازی استفاده کنید؟ آیا میخواهید از سیستم فازی در یک شبکه عصبی استفاده کنید؟ یا ترکیب هر دو در حل مسئله ؟

موفق باشید
سلام . ممنون که جواب سوال من رو دادید . پایان نامه من یه پروژه تحقیقاتیه . من از شبکه های عصبی و سیستم های فازی نمیخوام تو یه پروژه خاص استفاده کنم . تو این تحقیقات من میخوام توضیح بدم که شبکه های عصبی چه کاربرد هایی میتونن در سیستم های فازی داشته باشن. فوقش در آخر یه مثال از این کاربرد در یه پروژه خاص که قبلا انجام شده رو میارم اما بیشتر میخوام بدونم به صورت کلی میشه گفت کاربرد هاش چیه . شبکه های عصبی کجاها در سیستم های فازی استفاده میشه چه کمکی به سیستم های فازی میکنه و از این جور سوال ها.
به نظر شما کاربرد شبکه های عصبی رو در سیستم های فازی نمیشه به صورت کلی در چندین صفحه توضیح داد؟ آخه من پروژه خاصی رو نمیخوام انجام بدم موضوع من تحقیقاتیه
الان شما در بالا یه مثال زدید و فرمودید یه نمونه anfis نام داره . خب من برای شروع تحقیقاتم همینا رو میخوام که در تحقیقاتم بنویسم و درباره شون توضیح بدم که چی هستن و چی کار میکنن لطفا چند نمونه دیگه از اینا رو بگید
ممنون میشم اگر جواب بدید.
DeathMan آفلاين است   پاسخ با نقل قول