نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله raha_hakhamanesh
با سلام
محتوای کتاب به زبان انگلیسی در گوگل کتاب هست این هم لینکش: artificial intelligence illuminated - ben coppin - google books
توصیه ام به همه دوستان این است این کتاب رو بخونن مطالب خیلی مفیدی داره اگر چه تنها ایرادی که می توانم به آن بگیرم این است که مطالب خیلی مختصر بیان شدند که البته به نظر خودم ایرادم وارد نیست! زیرا طبیعت این کتاب و این مبحث (هوش) همینه زیرا اگر نویسنده بخواهد همه زیر شاخه های هوش را، یا حتی مطالبی که در این کتاب ذکر شده اندکی مفصل تر بیان کند اونوقت این کتاب 740 صفحه ای میشه چهار ، پنج هزار صفحه.
بعبارتی مطالب این کتاب برای یک کارشناسی هوش مصنوعی کفایت می کنه (یعنی اینقدر مطالب جامع بیان شده است)
برای دانشجویان کارشناسی حتما توصیه میکنم بخونن
برای بچه های ارشد بخش های مرتبط با گرایششون رو انتخاب و بعنوان شروع کار بخونن بعد بر روی مطالب ریزتر به مقالات مراجعه کنند. (منطق، یادگیری، پردازش تصویر، ژنتیک، شبکه عصبی، فازی، پرولوگ، آتاماتای سلولی، برنامه ریزی، عامل های چندگانه و بینایی ماشین) رئوس مطالب این کتاب هستند.
دوستان دکترای هوش هم توقع می شود این کتاب و مطالب آن را تسلط داشته باشند/
موفق باشید
.
|
سلامی دوباره ، ممنون و متشکر ...
پس به مسائل کاربردی تر نگاه کرده و تقریبا هر بخش از هوش (بخش های مهمتر ) رو معرفی داشته ..
اینکه گفتید برای بچه های ارشد بخش های مرتبط با گرایششون رو انتخاب کنند (برای بچه های ارشد بخش های مرتبط با گرایششون رو انتخاب و بعنوان شروع کار بخونن بعد بر روی مطالب ریزتر به مقالات مراجعه کنند.) مگه تو ارشد گرایش های جزئی تر میشند ؟؟؟
میشه بیشتر در مورد مراحل تحصیل و انتخاب گرایش توضیح بدید ؟؟؟ ممنون میشم ...
و اینکه تو ارشد رشته هوش چه گرایش هایی داره ؟؟؟
راستی زبان برنامه نویسی مخصوص هوش پرولوگ خوبه ؟ خودتون با کدوم زبان کار کردید ؟
میشه در مورد ساختارش توضیحی بدید ؟؟؟
برای خوندن این کتاب ها چه پیش زمینه ای لازم هست ؟؟ فکر کنم آمار و احتما مهم باشه درسته ؟
" من بهتون هم پیام خصوصی زدم و هم ایمیل اما شما به اون سوالاتم پاسخی ندادید !!! نمیدونم دلیلش چیه اینجا به یکی پیام خصوصی میزنی چواب نمیده ... بحرحال ممنون که همینجا به سوالاتم جواب میدی و راهنمایی می کنید ... "
فعلا - یاعلی ...